Jump to content

Pc Depo Özel Iphone 6 Kampanyası


8506furkan
 Share

Recommended Posts

Almanyada bu fiyata zaten. Lakin Bu fiyatta bir ürün alacaksaniz daha güvenlir yerden almanizi tavsiye ederim. pcdepo yu biraz mimlemisler internette sikayeti olan cok gibi duruyor.

 

 http://www.mediamarkt.de/mcs/product/_APPLE-iPhone-6,48353,1488421.html?langId=-3

 

 

https://www.sikayetvar.com/pcdepocom

 

78 şikayet, çok değil ki hatta yok denecek kadar az :)  Bakarsan vatan bilgisayarın 3990 şikayeti var... 

Link to comment
Share on other sites

Sikayetin az olmasi cok iyi isledigi anlamina gelmezki. vatan bilgisayar büyük bir sirket :) sikayetin cok olmasi normal. Müsteri potansiyeli kat kat coktur pc depodan :D 3990 gayet normal vatan bilgisayar icin :)

 

 2002 den beri satış yapan bir site ve 78 şikayet. Mantıklı bakmak lazım olaya... 

Link to comment
Share on other sites

Almanyada bu fiyata zaten. Lakin Bu fiyatta bir ürün alacaksaniz daha güvenlir yerden almanizi tavsiye ederim. pcdepo yu biraz mimlemisler internette sikayeti olan cok gibi duruyor.

 

 http://www.mediamarkt.de/mcs/product/_APPLE-iPhone-6,48353,1488421.html?langId=-3

 

 

https://www.sikayetvar.com/pcdepocom

 

2 aykadar önce laptop almıstım. pc depodan menunum ayrıca laptobu da piyasanın 300 tl altına indrimle almıstım

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By adamfirari
      Merhaba,
      Yeni aldığım ürün için sizi de bilgilendirmek istedim.
      Site de 99 dolar hong kong menşe-ili ürünü seçip ödeme aşamasında da kupon kodu olarak MIWATCH yazdığınızda saat kargo ile beraber 91.99 dolara geliyor. Yani ülkemizdeki fiyatının yarısından daha az.
      Kargo garantisi için ek 2 dolar ödeyerek kargoyu garantili bir hale de getirebilirsiniz ayrıca.
      İyi alışverişler.

    • By Bordo38
      Merhaba ürün kesinlikle tertemiz kullanıldı herhangi bir çiziği kusuru deformasyonu yok paraya ihtiyacım olduğu için satmaktayım.   Ek olarak 2 adet Hediye Olarak "Dafoni Aircraft iPhone 6 Plus Ultra İnce Şeffaf Siyah Silikon Kılıf" Göndereceğim   Full KUTULU - TR Garantili   [url=http://www.sanalpazar.com/Iphone-6-Plus-64gb-Space-Gray-2-Adet-Hediyeli__isp51005224]http://www.sanalpazar.com/Iphone-6-Plus-64gb-Space-Gray-2-Adet-Hediyeli__isp51005224[/url]
    • By MrRush
      Recep Baltaş'ın başlattığı Apple PC için Mac OS X sürümü yayınlasın  Kampanyası olup tüm hackintosh forumlarına dağıtmayı düşünüyor hatta başlamış.Sizde başka forumlarda paylaşarak destek olabilirsiniz.
       

       
      Kampanyanın muhatabı: Apple  Bu kampanyanın teslim edileceği kişi:
      Apple  
       
      Release Mac OS X for PC | PC için Mac OS X Yayınlansın
      People are fed up with the Microsoft Windows and its problems. People want to try new operating systems and they want to experience Mac OS X on their PC. Thousands of people already using Hackintosh to experience Mac OS X and everyone is thrilled with the OS. So, with OS XI, it is time for the PC.
      İnsanlar Microsoft Windows'un hatalarından bıktılar. Mac OS X gibi farklı işletim sistemlerini denemek ve PC'lerine yeni bir soluk getirmek isteyenlerin sayısı hiç de azımsanacak gibi değil. Binlerce kişi zaten halihazırda hackintosh ile Mac OS X kullanıyor ve bu işletim sisteminden heyecan duyuyorlar. OS XI ile birlikte Mac OS artık PC'lere de gelmelidir.

       
      Kampanya Bağlantı Linki:
      http://www.change.org/tr/kampanyalar/apple-release-mac-os-x-for-pc-pc-için-mac-os-x-yayınlansın
    • By tenekecezve
      Apple, iPhone 6 konusunda ser verip sır vermiyor ancak yaptığı patent başvuruları, iPhone 6 konusundaki planlarını açığa çıkarıyor.

      Apple'ın son başvurularında, iPhone 6 ile beraber kullanılabilecek iki önemli teknoloji göze çarptı. Bunlardan biri kalp ritmi ölçümü diğeri ise "dokunmamatik ekran" veya diğer deyişle hover touch ekran.

      Kalp ritmi ölçümü, sağlık açısından çok önemli bir detay. Sadece kalp krizi riski taşıyanlar için değil, spor yapan ve kalori yakmak isteyenlerin de her gün kalp ritmini belli bir düzeye çıkararak çalışma yapması gerekiyor. Bu özelliği telefonuna entegre etmeyi planlayan Apple'ın, hem obeziteyle boğuşan ve kalp krizi riski yaşayan yüz milyonlarca insana hem de kilolarında kurtulmak isteyen diğer yüz milyonlara kolayca telefon satabilmesi mümkün olacak.

      Hover touch ekran ise, telefonun ekranına dokunmadan, onu yönetmeyi mümkün kılıyor. Parmağı telefona dokundurmadan sadece ekranın birazcık üstünde gezindirmek, dokunmatik ekranla etkileşeme geçmek için yeterli oluyor. Bu teknolojiyi aslında Samsung, Galaxy S4 ve Note 3 gibi telefonlarında kullanıyor ve kullanıcı ekrana dokunmadan, parmağını ekranın birkaç milimetre üstünde hareket ettirerek telefonu "kısıtlı da olsa" kontrol edebiliyor. Apple'ın ise teknolojiyi geliştirerek daha kullanışlı ve isabetli bir yöntemi hayata geçireceği düşünülüyor.


    • By ayhankorkmaz
      arkadaşlar glary utilities3 yada üzeri TR dil dosyası lazım. bilgisayarında kurulu arkadaşlar upload yaparsa sevinirim.bu arada glary utilities free indirip serial ile pro yapabilirsiniz .lakin türkçe değil
       
       
      1. Download Glary Utilities Free.  2. Update to Glary Utilities Pro with   Registration name: EaseUS Users  Registration code: 3788-61679-58234-2362
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...