Jump to content

C# Ile Intranette Otomatik Giriş Yapma


by.aslan
 Share

Recommended Posts

Merhaba,

 

Ben iş yerimde bir sisteme windows'ta kullandığım kullanıcı adı ve şifremle giriş yapıyorum. Benim C# 'ta yapmak istediğim  bu sisteme otomatik giriş yapmak ve orada bulunan textbox'lara bilgi ekleyip butona tıklatmak. İnternette web sayfasına veri göndermek ile alakalı yazıları okudum. Hepsinde kullanıcı adı ve şifrenin girileceği box'ların ID bilgileri ile yapılmış örnekler var. Benim giriş yaparken karşıma çıkan ekran windows'ta ki giriş ekranı gibi bir ekran olduğundan ben kullanıcı adı ve şifremi girecek ID leri bulamıyorum. Bununla ilgili bir çözüm öneriniz veya örnek uygulamanız varsa benimle paylaşırsanız mutlu olurum. 

 

İlginiz için teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

Abi linki versemde dışarıdan erişimi yok. Dışarıdan girince karşınıza boş bir sayfa çıkıyor. ben oradan aldığım ekran görüntüsünü paylaşayım sizinle. Web sayfasına girerken buraya kullanıcı adı ve şifremi girip öyle giriyorum. Benim istediğim bu kullanıcı adı ve şifremi program üzerinden gönderebilmek.

 

[spoiler]V6Q06r.jpg[/spoiler] 

Link to comment
Share on other sites

e tamam olmuş demek ki. ctrl+shift+n ile yeni gizli chrome penceresi açıp tekrar test edebilirsin. ya da chrome'u tamamen kapat (görev yöneticisinden arka planda çalışan chrome'ları da kapat), ondan sonra ilk açılışta şifre isteyecektir.

Link to comment
Share on other sites

Abi şöyle diyeyim giriş yaptıktan sonra yönlendirdiği sayfaya veri göndermek ve almak istiyorum. İlk mesajda da bahsettiğim gibi o sayfada textbox'lar checkbox'lar falan var niyetim onlara işlem yaptırmak. Bununla ilgili tavsiye edebileceğin bir link varsa benimle paylaşırsan sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

hocam peki facebook da konu açabilirmiyiz tarayıcıyı açmadan program içerisinden. Ben örnek buldum kullanıcı adıyla şifreyi yazıp faceye giriyor ama konu açmayı yapamadım örnekte bulamadım. gerçi c# ci sevgili ali onun yorumunuda merak ediyorum

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...