Jump to content

Mozilla Firefox "bağlantı Güvenilir Değil" Hatası.


Alphonso_Elric
 Share

Recommended Posts

kaspersky kullanıyorsunuz sanırım eğer öyleyse sorununuzu hallederim

 

Evet kas kullanıyorum, zaten kas kullandığımda oluyor genelde, istisnalara ekleminin yoluna baktım ama olmadı, kısaca anlatırsan sevinirim.

 

 

Bu nu denemiştim, düzelmesine ramen bir müddet sonra sorun yien aynı.

Link to comment
Share on other sites

emin değilim ama büyük ihtimal iss ile ilgili yani internet bağlantında bir sorun var. firefoxla ilgisi olduğunu sanmıyorum. firefoxla şöyle ilgisi olabilir; firefox bağlantıdaki belirsizliği algıladığından böyle bir uyarı veriyor olmalı. veya ie de de bu şekilde değilde başka türlü bağlanma sorunu verir. ie yi denedinmi? birde bu bir çok bilgisayarın ortak ağı kullanmasında şirkette veya kurumda bilgi işlemcinin yasak koymasında olur. ama bu durumda seçmelidir. yani istersen o siteye beni bundan kurtar diyerek baağlanabilirsin. önceki dediğimde ise böyle bir seçenek yoktur yanni beni bundan kurtar desende bağlanamazsın.

 

ben tecrübeye dayanarak bunları söyledim. bir ara bölgesel bir internet hatta telefonlarda bile kesilme sorunu vardı aynı sorunu bende yaşıyordum.

 

veya ek olarak alt yapın sana sunulan hızı taşıyamıyorsa  sürekli kopmalar olur az veya çok. yine aynı sorun oluşur. bu durumda arıza ekipleri gelip hızını alyapının taşıyabileceği hıza düşürerek sorun aşılır. tabi kopma olmayacak diye hızının düşürülmeside saçma sapan bir şey. mesela müşteri temsilcisi seni taahhüte bağlamak ve daha çok paranı almak için atıyorum ultranete geçirelim seni der 16 mb e kadar hızın olacak der. sende sevinirsin ama afedersin nah 16 mb hızın olur:) 2mb de kalırsın ve bunu bilerek yaptıklarına adım gibi eminim. tecrübe.. :) bir şeyi binbir yalanla sana satıp sonrada haklısınız deyip satan şirket geri gönderebilirseniz deyip gönderdikten 36 saat sonra sana geri gönderiyorsa o şirket veya kurum kurum  değil dolandırıcı şebekesidir benim için. ulan o. çocukları 170 tl için bu kadar şerefsizlik yapacağınıza bana bir şey vermenize gerek  yok ben size vereyim 170 tl yi de gelin iki mezdeke oynayın! internetten araştırdım sadece ben değil bir çok kişi o dansözlerin resmen adını vermiş ve şikayetçi. kusura bakmayın haksızlık oldumu geliyolar bana biraz. bir provakasyon ağı bir soysuzlaşma bilinçli yada bilinçsiz yayılmakta!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...