Jump to content

Speedbit Video Accelerator Premium 3.3.8.0


Muallim-i Ali
 Share

Recommended Posts

YouTube’da izlediğiniz videolarda en çok canınızı sıkan konu yavaş yüklenmeler veya donmalar ise, derdinizin devası SpeedBit Video Accelerator.

Video gösterim sitelerindeki videoları doğrudan indirmek için birçok program çıkmış olabilir. Ama bir düşünün; ofistesiniz ve arkadaşınız size bir video bağlantısı gönderdi. İndirmek için vaktiniz yok, üstelik indirmeniz bir işe yaramayacak. Sadece bir kere izlemeniz yeterli. Normalde vereceğiniz cevap, “Neyse yüklensin sonra bakarım.” şeklinde olur. Ancak Download Accelerator Plus’un yapımcısı SpeedBit’in bilişim dünyasına kazandırdığı son yazılımla bu cevap tarih olma yolunda.

Akıcı İçeriğe Ferahlık

SpeedBit Video Accelerator, YouTube başta olmak üzere Metacafe, Myspace, CNET TV gibi birçok akıcı video yayını yapan sitede çalışıyor ve izlediğiniz videonun ön belleğe çok daha hızlı alınmasını sağlıyor. Akış sunucularından özel bir ‘çoklu bağlantı algoritması’ kullanarak, verileri 5 koldan, daha hızlı şekilde alan program, görüntülerdeki donmaları ve yavaş yüklemeleri büyük oranda gideriyor. Yine de bazı videolarda işe yaramadığını belirtmekte fayda var. Videoların bulunduğu sunuculardan birkaçı, çoklu bağlantı yöntemini desteklemeyebiliyor.

Son görüntülediğiniz videoları kaydedip daha sonra kolayca ulaşmanızı sağlayan Video Accelerator, bir de arama motoruna sahip. Buradan internette izleyebileceğiniz videolar bulmanız mümkün. Masaüstünüzde bildirim çubuğunda yer alan simgesine çift tıkladığınızda ulaşabildiğiniz menüsünden aramanın yanı sıra, program ayarlarını yapmanız da mümkün. Burada bir detay canımızı sıkıyor; program fazlasıyla Internet Explorer’a meyilli hazırlanmış. Varsayılan tarayıcı olarak Opera veya Firefox kullanıyor olsanız bile, arama motorundan açacağınız videolar IE’de açılıyor. Ancak tarayıcının kendi penceresinden videoyu açtığınızda, hızlandırma işlemi tam destekle yapılıyor.

Yazılım Hakkında

:: Çalıştığı İşletim Sistemleri: Windows 2000, Windows XP, Windows 2003 (Çok Yakında; Windows Vista)

:: Desteklediği Tarayıcılar: Internet Explorer, Firefox, Opera, Maxthon, Mozilla, Netscape, Flock, AOL ve diğerleri.

:: Desteklediği Video Siteleri: YouTube, Metacafe, Dailymotion, Grouper, iTunes (Premium üyelik gerektiriyor), Photobucket, Reuters, Myspace, Tudou, ESPN, Bebo, Break, Veoh, Heavy, CNET TV, LiveVideo

:: Yazılımı İndirmek : http://download.speedbit.com/va21beta.exe

Edited by Muallim-i Ali
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Speedbit Video Accelerator

1185321662_hp_screenshot.gif

Eğer siz de bir sınırsız 256Kbp/s ADSL kullancısı iseniz ve YouTube'dan video izlemek sizin için çileye dönüyorsa bu programi kullanmalisiniz. Ücretsiz yazılım Speedbit Video Accelerator, YouTube videolarının daha çabuk yüklenmesini sağlıyor. Yazılım, YouTube videolarının takılmasına neden olan ve yavaş bağlantı hızlarından kaynaklanan Buffer sorunun çözüyor. Aslında ilk olarak şöyle düşünebilirsiniz; bağlantım hızlı olmadıkça nasıl videoları sorunsuz izleyebilirim. Bu sorunun cevabı ise basit: Yazılımın çalışma tekniği indirme hızlandırma yazılımlarının (Download Accelerator) mantığı ile çalışıyor; normalde tek bir bağlantı ile indirme yapılırken bu yazılımlar sunucu ile birkaç bağlantı kurarak adeta dört koldan veriyi emiyorlar. İşte Speedbit Video Accelerator'ın yaptığı da bu. Tarayıcılar (IE,Opera,Firefox..) video'yu yüklerken YouTube ile tek bağlantı kuraraken Speedbit Video Accelerator bu bağlantı sayısını artırıyor ve videoyu birkaç koldan birden parçalara ayırıp çekiyor. Bu da artık 256 Kbp/s ile bile sorunsuz YouTube keyfi anlamına geliyor. Speedbit Video Accelerator bu hizmetin yanında YouTube gibi birçok sitede birden anında video araması yapmanızı sağlıyor. Yazılımın en son izlenen 10 videoyu hafızasında tutması ise bir başka güzel özelliği.

http://download.speedbit.com/va21.exe[/CODE]

[/b]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years yıl...

SpeedBit Video Accelerator 3.0.9.9

download_speedbit_free.gif

SpeedBit Video Accelerator, Download Accelerator Plus (DAP) programının yapımcıları tarafından oluşturulmuş, kendi hızlandırma teknolojisi ile YouTube(kısmen), Metacafe, FaceBook, Dailymotion, Grouper, iTunes (Premium), Photobucket, Reuters, MySpace, Tudou, ESPN, Bebo, Break, Veoh, Heavy, CNET TV ve LiveVideo! gibi popüler video sitelerinde yeralan videoları daha hızlı ve daha kaliteli izlemenizi hedefliyen ücretsiz bir program. Video izlerken olan takılmaları ve sekmeleri de azaltıyor. Video arama özelliği ile de en son videoları bulabilmenizi sağlıyor. "Recently Accelerated" (En Son Hızlandırılanlar) listesi ile anlık olarak izlediğiniz son videoları yeniden izlemenize imkan veriyor. Sık kullanılanlara ekleme özelliği ve iTunes(sadece premium versiyonunda) video desteği de bu sürümünde eklenmiş.

:)

http://212.143.22.70/va3.exe[/CODE]

Edited by czshow
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years yıl...

[center][color=#0040FF][size=5][b]SpeedBit Video Accelerator Premium 3.3.1.0 build 3019[/b][/size][/color]

[b][size=4][color=RED]MediaFire ile Beklemeden Sınırsız İndirin[/color][/size]
[/b]

[img]http://i1174.photobucket.com/albums/r604/ByFlaky/da9a72b33bdf5cadacd2c6a7fadfbc5e.jpg[/img]

[i][b]Çevrimiçi Video Hızlandırma Programı[/b][/i]

[img]http://i1174.photobucket.com/albums/r604/ByFlaky/title.gif[/img]

Bu ücretsiz yazılım sayesinde online videolar bilgisayarınıza en hızlı şekilde yüklenecek. Program video izlerken yaşanan bekleme ve takılma sorunlarını oldukça azaltıyor. Bu takılmalara neden olan ve yavaş bağlantı hızlarından kaynaklanan "Buffer" sorunu ancak Speedbit Video Accelerator sayesinde çözülebiliyor. Program son dönemde giderek artan HQ ve HD videoları hızlı şekilde izlemek için de en pratik çözümü sunuyor.

Normalde indirme işlemi tek bir bağlantı ile yapılırken Speedbit Video Accelerator sunucu ile birkaç bağlantı kurarak videolarınızı daha hızlı yüklemenize olanak tanıyor. Ayrıca Speedbit Video Accelerator buna ek olarak arama özelliği ile dikkat çekiyor. YouTube gibi birçok sitede anında video arama yapmanıza olanak sağlıyor.

Speedbit Video Accelerator 'un dikkat çeken güzel bir özelliği ise en son izlenen 10 videoyu hafızasında tutabilmesi. Bu sayede son 10 izlediğiniz videoyu daha sonra tekrardan izlemek isterseniz tekrardan "Buffer" işlemi uygulanmasına gerek kalmadan hızlı bir şekilde site üzerinden izleyebiliyorsunuz.

Speedbit Video Accelerator, YouTube, Yahoo, Dailymotion, Metacafe, Facebook, MySpace, Veoh, Grouper, CNN, AOL Video, Bebo, Break, EA, ESPN, MSNBC, ABC gibi 150'den fazla video sitesine uyumlu çalışarak çevrimiçi izlemeye çalıştığınız videoları daha hızlı yükler ve bu sayede hiç bekleme yapmadan videoları çevrimiçi olarak izleyebilirsiniz.

[code]http://www.mediafire.com/?eekn84k4a23f37e[/code][/center]

Edited by by_cavalry
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

[center][color=#0040FF][size=150][b]SpeedBit Video Accelerator Premium 3.3.6.6[/b][/size][/color]

[img]http://i1174.photobucket.com/albums/r604/ByFlaky/da9a72b33bdf5cadacd2c6a7fadfbc5e.jpg[/img]


[code]http://netload.in/dateiFukP2AQjJN/Speedbitvdaccltrpremium3.3.6.6-..FLaky..-.rar.htm
================================
http://ul.to/md924zgh[/code][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • Editor

[center][b][size=5][font=comic sans ms,cursive][color=#FF0000]SpeedBit Video Accelerator Premium[/color][/font] [font=times new roman,times,serif][color=#0000ff]v3.3.6.7 build 3039[/color] | 3 Mb[/font][/size][/b][/center]

[center]Anasayfa: [u][color=#0000ff]www.videoaccelerator.com/[/color][/u][/center]


[CODE]http://rapidgator.net/file/46819863/SpeedBit.Video.Accelerator.v3.3.6.7.Incl.Patch-S.H.W.Z.rar.html
http://letitbit.net/download/96877.9ad6d230da94a1eb89ee96790999/SpeedBit.Video.Accelerator.v3.3.6.7.Incl.Patch-S.H.W.Z.rar.html
http://uploaded.net/file/db7hdn20
http://vip-file.com/downloadlib/373036482807221437796576-96877.9ad6d230da94a1eb89ee96790999/SpeedBit.Video.Accelerator.v3.3.6.7.Incl.Patch-S.H.W.Z.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

[b]SpeedBit Video Accelerator Premium 3.3.6.7 build 3039[/b]
[img]http://i26.fastpic.ru/big/2012/1008/8d/d8f7c6a3a0e2524524345fc86addcb8d.jpg[/img]
[b]SpeedBit Video Accelerator Premium 3.3.6.7 build 3039 | 10.4 MB[/b]

SpeedBit Video Accelerator will make your videos stream faster and play smoother, reducing buffering problems and video "hiccups". With SpeedBit Video Accelerator Premium you'll enjoy the future of HD videos without the freezing and buffering problems of today. Additionally, with built-in Twitter integration you can Tweet your favorite videos as you watch them. Premium users also receive blazing fast iTunes downloads speeds so you can enjoy all your iTunes music, movie, and TV show purchases even faster.

A recent independent review found that Video Accelerator greatly reduces video buffering problems. Acceleration is powered by SpeedBit's unique patented technology that streams videos from multiple sources simultaneously ensuring the fastest loading and the most enjoyable user experience.

This unique technology is one of the primary reasons SpeedBit was recognized as a 2008 Technology Pioneer by the World Economic Forum. SpeedBit Video Accelerator supports videos from over 150 leading sites such as Yahoo, Dailymotion, Metacafe, Facebook, MySpace, 5min, Veoh, Grouper, Stage 6, AOL Video, Bebo, Break, EA, ESPN and many more.

New sites are being added on a continual basis.

[b]Here are some key features of "SpeedBit Video Accelerator":[/b]

• Reduces movies freezes and buffering problems!
• Accelerates streaming videos from over 150 video sites including MySpace, Yahoo, Metacafe, DailyMotion, Stage6, 5min, Facebook, Reuters, photobucket, Tudou, Bebo, Break, ESPN, AOL, CNN, Discovery, Veoh and many more!
• Bookmarks videos you've recently accelerated for easy replays!
• Includes cool search feature for finding videos to watch around the web, right from your desktop!

Enjoy the future of internet video with High Definition video acceleration. Accelerate videos with bit rates above 200 KBps for the most visually stunning streaming videos, and see what the web is like in HD.

Video Accelerator is a powerful tool that let’s you enjoy larger, higher resolution videos without the wait. Accelerate High Quality videos with bit rates up to 200 KBps for clearer, more vibrant images.

Watch your favorite web videos smoothly without buffering and freezing problems. With acceleration for YouTube and 165 of the most popular video sites, you can watch the videos you want, the way you want.

Get all your favorite iTunes music, music videos, movies, and TV shows even faster.
Video Accelerator is the perfect companion to the iTunes Store since it is especially designed to accelerate the downloading of rich media content such as music and movies.

Free Video Downloader toolbar that lets you save web videos to your computer. Now you can download your favorite videos from YouTube, Facebook, and other flash video sites, quickly and easily with one simple click.

Just install Free Video Accelerator for YouTube and it will work with your web browser to automatically accelerate videos from over 165 sites. Video Accelerator knows what kind of video you are streaming and accelerates it accordingly.

Home Page: http://www.videoaccelerator.com/
[img]http://rapidimg.org/images/NBkUX.png[/img]
[b]Download:[/b]
http://ul.to/ov4lcts7

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • Moderator
[b]SpeedBit Video Accelerator Premium 3.3.8.0 Build 3064[/b]
http://ul.to/d08h4m5k
http://www.secureupload.eu/lf0qmf2bhwy5/speedbit.video.accelerator.v3.3.8.0.3064.rar
http://rapidgator.net/file/6fa0c1edece58b17088ef96cf81725c1/speedbit.video.accelerator.v3.3.8.0.3064.rar.html
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...