Jump to content

saw 4 (testere 4)


kaydin

Recommended Posts

benim şu ana kadar en sevdiğim filmlerden biri saw sabırsızlıkla 4. filmi bekliyorum ama artık doctor lawrance gordon ortaya çıkmalı bence çünkü şu ana kadar sadece ona ne olduğunu göstermediler

;)

saw222072607ir9.jpg[/url]

Shot at 2007-08-03

Link to comment
Share on other sites

Gerçekten çok sağlam ve sonu kestirilemeyen triller'lerden biri. Düşün maliyetle yüksek hasılat yapan korku-gerilim türlerinin en iyisi, gerçi o 1988'li Tantz der Teufel (Sam R.)'de buşekilde tutulmuştu, insanlar geceleri korkmayı seviyor bence ;)

Link to comment
Share on other sites

Bence üçlemede kalmalıydı adamda öldü (sanıyoruz) daha ne kadar güzel olabilir ki? Suyunu çıkartmasalar da filmin karizması akıllarda arşivleri bilgisayarımızda kalsa sonra demeyelim neydi o dördüncü bölüm diye ;)

Link to comment
Share on other sites

ben 1 e hasta olmus 2 de gözlerim ayrılmıs 3 de :S begenmemiştim 3 de ucmuslar resmen sırf vahset vahset bi de 1 ve 2 de i gizem vardı 3 de genelde cevaplar vardı o acıda sevmedim sanırım 4 bari sorular verse son dk da cözümlese filmin bu yanını sevmiştim! ama 1 den 3 e giderken seyir parabol cizdiği düşünülürse umarım 2 gibi güzel olur 3 gibi olmaz!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...