Jump to content

4g Hızlarınızı Görelim


KenanK
 Share

Recommended Posts

Hepimizin bildiği üzere yaklaşık olarak 1.5 ay önce Türkiye 4G teknolojisi ile tanıştı. Operatörler tarafından büyük vaatler verildi. 300Mbps nin garantisini bile veren oldu. 4G teknolojisine geçen arkadaşlardan Bölge ve Hız paylaşımlarını bekliyorum. Bakalım operatörler ne kadar sözlerinde durabilmiş. :)

 

Bölge : Bursa / Orhangazi

 

Vodafone LTE - iPhone 6 / iOS 8.4.1

d7b7a16e182332829407cd414d837209.png

 

Turkcell LTE - iPhone 6 Plus / iOS 9.3.1

12957307_10153921263050399_593290485_n.j

 

Vodafone Bana ait, Turkcell Arkadaşıma.

Edited by KenanK
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By KenanK
      Türk Telekom, AKK'yi kaldırıp limitsiz internet sunacağını açıkladı. Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

      Türk Telekom, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren internet paketlerindeki AKK, AKN uygulamasını kalkacak ve limitsiz internete dönüştürecek. Türk Telekom, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
      BTK’nın aldığı karara göre 1 Ocak 2019 itibariyle internet paketlerindeki AKK (Adil Kullanım Kotası) kalkacak, tüm paketler AKK’siz internete dönüşecek. Firma yetkililerinden yapılan açıklamaya göre kullanıcıların tarifeleri, ek ücret ödemeden limitsiz internete dönüşecek.
      Basına yapılan açıklamalara ve röportaja baktığımızda “limitsiz internet” müjdesi verilse de hızın düşmesi ile ilgili açıklama yapılmadı.
      Geçtiğimiz ay ortaya çıkan haberlere göre AKK’li paketler kotalı tarifelere dönüştürülecek ve kota aşımından sonra ücretsiz ek paketler devreye gireceği belirtiliyordu. Bu ek paketlerin hızı, ana paket hızından düşük. Örneğin 16 Mbps internet paketi olan kullanıcıların hızı 8 Mbps’e düşecek.
      Türk Telekom’dan yapılan güncel açıklama şu şekilde:
      Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, “1 Ocak’tan itibaren Evde İnternet ve İşte İnternet limitsiz paketlerimizi güncelleyerek, hem yeni hem de mevcut müşterilerimizi limitsiz paketlere geçireceğiz. Yeni müşterilerimize, ayda sadece 59,90 TL’den başlayan giriş fiyatlarıyla limitsiz paket seçenekleri sunacağız. Yeni dönemde yeni müşterilerimiz farklı hız seçeneklerine sahip limitsiz paketlerimizden dilediklerini seçebilecekler. Mevcut müşterilerimizi de ek hiçbir ücret ödemeden limitsiz paketlere geçirmiş olacağız” dedi.
      Yeni yılda tamamen limitsiz ve hız düşürülmesi yaşanmadan internete bağlanmayı ümit ediyoruz. 
       
       
      Alttaki Görsel ise bana gelen bu ayki faturaya ait. Umarım dendiği gibi herkes sinirsiz internete geçer ve herkese hayırlı olur. 

       
      Güncellemeler.
      Musteri Hizmetlerinden gelen bilgilendirme mail i



      TurkTelekom yeni Limitsiz tarifelerini acıkladı. (Ocak 2019 dan sonra yeni abone olacaklar icin geçerli)

      24.12.2018 
      TürkTelekom taahhütlü kullanıcılar için bugünden itibaren AKN uygulaması kaldırılıp, Limitsiz e geçişi sağlanmıştır. Taahhüt süresi dolana kadar bu şekilde kullanım sağlanacaktır. 

       
      Özet : Daha onceden taahhüt u olan kisiler icin Taahhüt suresi bitene kadar ek ücretlendirme olmadan tarifelerini aynen AKN, KOTA ve AKK olmadan Limitsiz sekilde kullanacakları kesinleşti. Taahhüt suresi bittinginde ise nasıl bir kampanya veya fiyatlandırma olacağı belli degil suan icin.  
    • By ihsan43
      Selam arkadaşlar
      Android telefon kullanıyorum. Vodafone hattını kullanıyorum. Mesaj atarken yazdığım mesajlar karşı tarafa bambaşka cümleler olarak gidiyor. Veya yazdığım mesajın sonuna farklı cümleler ekliyor. Hattı farklı telefondalarda denedim. Telefonu sıfırladım (wipe data factory reset). mesaj ayarlarını sıfırladım, herhangi bi mesaj uygulamasıda kullanmıyorum. Bus orunu nasıl çözebilirim. Müşteri hizmetlerinide defalarca aradım ama bi işlem yaptıklarını söylediler ama çözüm olmuyor. Karşı tarafta sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece benden giden mesajlar öyle gidiyor.
    • By prototype
      Herkese merhaba,
       
      Yaklaşık 5 yıldır TTNET internet kullanıyorum ancak saçmalıklarından bıktım bu yüzden farklı şirketlere gözatma ihtiyacı durdum. Birde operatör şirketlerinin sunduğu internet hizmetinlerinden birini denemek istedim. Kafamda Vodafone Süpernet ve Turkcell Superonline'dan biri var sizce kalite ve hizmet bakımından hangisini seçmem benim için faydalı olur.


      Kafamda 2 adet paket var;

      Turkcell: http://www.superonline.net/kampanyalar/adsl-kampanyalari/adsl-kampanyasi

      Vodafone : http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-adsl.php
    • By mogokce
      Merhabalar arkadaşlar. Geçen hafta Vodafone'a geçtim. Teknoloji programlarının ve bazı kullanıcılarının yayımladığım videolarda Vodafone 8-10-15 Mbps hızlara kadar internet sunabildiğini görüyordum ancak gece 5 olsun gündüz 15 olsun gerek tenha gerekse kalabalık yerde, en merkezi veya en taşra mevkide ayrıca İstanbul'un göbeğinde de 2 Mbps hızı bir türlü doğru düzgün aşamadım. Benim ki sadece "H" bağlanıyor. Telefon kaynaklı mı acaba diye düşünürken arkadaşın H+ bağlanabilen telefonuyla da denettim o da sanki sınırlama konmuş gibi 2 Mbps çıktı download'ı. Hatta işin garibi upload'ı bundan daha hızlı 4,5 Mbps çıktı. Bu da demek oluyor ki Download da çok daha hızlı olabilir, ancak sınırlandırma var. Bir başka arkadaşımda ise Turkcell var ve 7 Mbps'yi görüyor.
       
      Siz de hız testi yapıp sonuçlarını ve yorumlarınızı paylaşır mısınız operatör bilgilinizle beraber. Ben speedtest.net'in apk'siyle yaptım ve hostu kendi operatörüm olarak seçtim. Buna rağmen hız bu şekilde...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...