Jump to content

Dolum Mürekkeplerinde Eta Color Mu Photo Ink Mi Yoksa Cescesor Mı?


mogokce
 Share

Recommended Posts

Merhaba arkdaşlar. Dolan kartuş ve mürekkp almak istiyorum. Daha önce kullanan ve tecrübesi olan arkadaşlar hangi mürekkep üreticisi grubun daha kaliteli olduğu noktasında yardımcı olursa sevinirim. Eta Color mu Photo Ink mi yoksa Cescesor mı? Hangisinde metinler, resimler daha kaliteli, daha gerçekçi, daha net ve daha çözünürlüklü yazdırılabiliyor?

Link to comment
Share on other sites

Bursa Kartuş isimli firmanın bayiliğini yaptım. Photo İnk marka mürekkepleri kullandım her hangi bir sorun ile karşılaşmadım. Web site linki aşağıda bulabilirsiniz.Sitelerinde canlı destek var kendilerinede sorabilirsiniz.

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

17 saat önce, 571 yazdı:

Bursa Kartuş isimli firmanın bayiliğini yaptım. Photo İnk marka mürekkepleri kullandım her hangi bir sorun ile karşılaşmadım. Web site linki aşağıda bulabilirsiniz.Sitelerinde canlı destek var kendilerinede sorabilirsiniz.

Please register to see this content.

Teşekkürler. Zaten ben ön araştırmamı yaptım. Siteleri ve kullandıkları mürekkeplere iyice baktım. Bu 3 markaya da bu şekilde ulaştım.

Benim de tercihim bitmeyenkartus'dan almak olacak da bu mürekkep markalarını kullanan var mı, Baskı kalitesi noktasında iyi veya kötü yorumlayabilecek var mı diye foruma danışmak istedim. Daha detaylı aktarabilir misiniz Photo Ink tecrübelerinizi?

Link to comment
Share on other sites

Photo İnk marka mürekkepleri iki farklı internet cafeci arkadaşım kullanıyor. Günlük minimum 50 sayfa çıktı alıyorlar. Yazıcı üzerinde kafa tıkanılığı veya yazıcıya herhangi bir arıza durumu söz konusu olmuyor.

Müşterilerimize verdiğimiz ürünlerde de Photo İnk marka tercihimiz oluyor her hangi bir durumla karşılaşmadım. Kafa tıkanması vs. Kalite olarak mürekkeplerden genel olarak memnunum kuşe kağıda veya fotoğraf kağıdına kaliteli parlak çıktılar alınabiliyor.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bu konuda bitmeyen kartuşun çok iyi. Bir sorunla karşılaştığınızda sorumlulukları varsa bunu kabul edip yardımcı oluyorlar. Örneğin dolan kartuşunun 1-2 dolumdan sonra yazıcı tarafından tanınmadığında bir telefon açıp durumu anlattığınızda yenisini gönderiyorlar. Bizzat benim başıma geldi. Brother j3720 yazıcım için aldığım kartuşlardan magenta renkli olanı sorun vermişti. Telefon açtım. Durumu anlattım. Yenisini gönderdiler. Üstelik hiçbir ücret almadan. Kargosu da dahil. Bilinen firmalarla çalışın. 3-5 lira fazla ödersiniz belki ama içiniz rahat olur. Saygılarımla

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Bursa Kartuş (bitmeyenkartus.com) e-ticaret sitesi mantığında çalışmıyor. Bildiğin dürüst esnaf modunlar adamlar. Sattıkları malın arkasındalar.Üründe sorun olmaz diye bir kaide yok fakat adamlar sorun olduğunda mantıklı bir çözüm önerisi ile size yaklaşıyorlar.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By CizreliÖzgür
      Herkese hayırlı akşamlar ve iyi forumlar. İnşaat mühendislerinin kullandığı çizim,tasarım vb programları rahatlıkla kullanabileceğim 6.000 TL eğer ki çok zorlarsam 7.000 TL 'ye kadar laptop tavsiyelerinizi alabilir miyim? En yakın zamanda almak zorundayız, şimdiden tüm önerilere teşekkürler.

      Edit: Konunun yanlış yere açıldığının farkına vardım. Kusura bakmayın!
    • By saw58
      Arkadaşlar tavsiye dizüstü pc aşağıdaki kriterlere göre önerimisiniz.
      1-fiyat 1500 ₺  geçmesin.
      2-sadece oyunlardan League of Legends oynarken kasmasın.
      3-ultrabook olmasa bile hafif olsun.
      önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürker.
    • By galasonic
      Arkadaşlar yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçem 1500-2000 TL aralığında olacak. Editörlük yapıyorum o yüzden klavye çok önemli benim için, Ayrıca oyun geliştiricisiyim bu yüzden performans da gerekiyor. Önerilerinize açığım.
      Not: İşlemci i5, işlemci hızı 2.2 Ghz ve üzeri olmalı
    • By TolgaAker
      Öncelikle merhabalar.
      Siz çok değerli ve bilgili forum sakinleri yardımcı olursanız çok memnun olacağım bir konu var.

      Tam değil ama yarı profesyonel bir yayıncılık yapmak istiyorum. Aylardır mikrofon araştırıyordum. Yaklaşık 2 ay kadar önce bir yayıncının kullandığı ve önerdiği "Samson Meteor Mic USB Studio Microphone" dikkatimi çekti. 3-5 inceleme videosunu izledikten sonra gerçektende bir çok kulaklıklı mikrofon, video kamera ve diğer cihazlara oranla bir hayli kaliteli ses verdiğine inandım. Bunun üzerine "Samson Meteor Mic USB Studio Microphone"u nasıl hem ucuza ve güvenilir alırım diyerek araştırmaya çalıştım. Karşıma aşağıdaki adres Amazon.com çıktı.

      http://www.amazon.com/dp/B004MF39YS/ref=twister_B00G3785WO?_encoding=UTF8&psc=1

      2 ay içerisinde en az 4 kez 50 Doları gördü. 50 dolar çok kabaca 150 TL ye denk geliyor ve benimde bütçem 150 TL olduğu için para biriktirmeye başladım. Geçen hafta param elime geçti ve şansıma ürün 50 dolardı kısa süreli. Lakin nedenini anlayamadığım şekilde bu ürünün Türkiye'ye gönderiminin olmadığını gördüm. Garip gelen şey ürünün satıcısı aynı olmasına rağmen diğer iki version olan (Brushed Nickel) ve (Titanium Black) ürünlerinin (Bunlar 50 dolara düşmedi hiç maalesef) Türkiye'ye gönderimi olmasıydı...

      1. Sorum, yukarıda ifade ettiğim gönderim sorunu neyden kaynaklanıyor acaba ?
      2. Sorum, "Samson Meteor Mic USB Studio Microphone" ürününü hem güvenli hem de bütçemi zorlamayacak şekilde başka nerelerden temin edebilirim ?
      3. Sorum, yarı profesyonel olarak 150 TL civarı bütçe ile en kaliteli şekilde önerebileceğiniz ürünlerin marka-modelleri var mıdır ?

      Sizler alım-satım ve donanım dahili-harici konularında çok daha fazla tecrübeli olduğunuz şüphesiz.
      Vakit ayırıp okuduğunuz ve yardımcı olduğunuz için şimdiden çok teşekkür ederim.
      Saygılar.
    • By hsrt02
      merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar herkese,
      şu orta segment düzeyine ben de gecmek istiyorum da hangi telefonu alacağıma karar veremedim.
      Xperia C4 , Huaweri Ascend G7 , Zenfone 2 , m4 aqua arasında kaldım .
      değerli görüşlerinize ihtiyacım var  :rolleyes:
      Limitim 1000 lira .
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...