MaDTuRk Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Forumda bahsetmiştim ekran kartımla ilgili bir sorun yaşadığımı o yüzden değişim sağlanacak yenisi verilecek sahip olduğum kart Asus RX480 8GB sorun yaşadım bu kartta çokta yaşayan olmuş o yüzden aynı özellikler deki karttan MSI rx480 8 gb almak istiyorum araştırdım sordum msı yazılım ve donanım olarak daha iyi onu tercih et dediler siz ne diyorsunuz http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/msi-rx480-gaming-x-8g-8gb-gddr5-256bit-ekran-karti.html http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/asus-rog-strix-rx480-gaming-8gb-oc-gddr5-256bit-ekran-karti-rog-strix-rx480-o8g-gaming.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffendorf Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 her ikiside kaliteli, hangisi daha ucuzsa onu seç, asusun avantajı 3 yil garanti olması Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDTuRk Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Msı diyor gönlüm Asus denedim sorun yaşadım bide onu kullanmak istiyorum bu arada teknobiyotik ten aldım oradan değişim sağlanacak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeritEtemSinBin Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 kasada hangisi daha iyi durcaksa dfsdfsdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PisiLinux Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) ????? Edited January 30, 2017 by PisiLinux 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDTuRk Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 7 dakika önce, PisiLinux yazdı: İkiside aynı klasman youtube vs şeklinde yazmakta fayda var ama fark oldunu sanmam. Asus üst serileri kendi üretimidir. Msı alacağım ya o göze daha hoş geliyor sektördeki iyi işlerini de göze alarak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firtina_limani Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 ocz kücük olarak performans eklemeleri yapmislar olarak görüküyordu orclokc diyorlar galiba tam adini bilmiyorum kusuruma bakmayin ama benim görüsüm nvidia kullanan birisiyim ama amd alicaksam en azindan ocz olani alirdim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Asus ve Msi arasında tercih yapılacaksa özellikle ekran kartıysa tartışmasız MSİ derim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDTuRk Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 36 dakika önce, firtina_limani yazdı: ocz kücük olarak performans eklemeleri yapmislar olarak görüküyordu orclokc diyorlar galiba tam adini bilmiyorum kusuruma bakmayin ama benim görüsüm nvidia kullanan birisiyim ama amd alicaksam en azindan ocz olani alirdim Overclock dan bahsediyorsunuz galiba o ikisinde de var 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firtina_limani Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 ozaman msi olani tercih ederim anakarti güzel ekran kartida güzeldir diye düsünüyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDTuRk Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 49 dakika önce, RaZoRWounD yazdı: Asus ve Msi arasında tercih yapılacaksa özellikle ekran kartıysa tartışmasız MSİ derim MSI tercih edeceğim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polat_19 Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 asus da güzel msi de ama asus olanı seçerdim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDTuRk Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 10 dakika önce, Polat_19 yazdı: asus da güzel msi de ama asus olanı seçerdim Neden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDTuRk Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Biraz baktımda araştırdım Asus 3 fanlı ve garantisi 3 sene ve hız olarakta azda olsa daha iyi gibi. MSI HIZLARI; Boost Clock / Memory Frequency 1316 MHz / 8100 MHz (OC Mode) 1303 MHz / 8000 MHz (Gaming Mode) 1266 MHz / 8000 MHz (Silent Mode) ASUS HIZLARI; 1330 MHz (OC Mode)1310 MHz (Gaming Mode)*Retail goods are with default Gaming Mode, OC Mode can be adjusted with one click on GPU Tweak II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iomerg Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Asusun kullandığı transistörler ve soğutma sistemi daha iyidir. hem kullanılan çip aynı aşırı bi fark olacağını sanmam. istisnalar kaideyi bozmaz Asus iyidir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDTuRk Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 17 dakika önce, iomerg yazdı: Asusun kullandığı transistörler ve soğutma sistemi daha iyidir. hem kullanılan çip aynı aşırı bi fark olacağını sanmam. istisnalar kaideyi bozmaz Asus iyidir? Biri bana Facebook da böyle dedi Msı yazılımları asusa göre daha stabil soğutması twinfrozer VI özellikle çok stabil çalışıyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polat_19 Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 asus ekran kartı anakart vb bu parçalar üzerinde yıllardır deneyimli msi de güzel ama msi anakart üzerinde ekran kartıda yapıyo ama asus kadar degil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OktayArslan Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 On 30.01.2017 at 18:58, MaDTuRk yazdı: Forumda bahsetmiştim ekran kartımla ilgili bir sorun yaşadığımı o yüzden değişim sağlanacak yenisi verilecek sahip olduğum kart Asus RX480 8GB sorun yaşadım bu kartta çokta yaşayan olmuş o yüzden aynı özellikler deki karttan MSI rx480 8 gb almak istiyorum araştırdım sordum msı yazılım ve donanım olarak daha iyi onu tercih et dediler siz ne diyorsunuz Please register to see this content. merhaba kardesim ekran kartı olarak gtx 780ti ve gtx 980 ekonomik olarak ama 1060 roc strıx öneiyorum asus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts