Jump to content

paffendorf

Üye
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by paffendorf

  1. mediafire den başka yüklenecek bir yer yokmu ki?
  2. sizin daha önceki sistemleri rufus ilen kurarken hiç bir sorun olmadı, başka bir sistem ile de denedim sorunsuz yükledi. sadece bu çalışmanızdakinde sorun verdi, artık ne sıkıntı olduysa bilemiyorum.
  3. rufusa yazdırırken sürekli bu hatayı alıyorum sorun nedir acaba?
  4. bir türlü indiremedik indirdiğimiz 55 mb civarındaki dosyada bir hareket yok 21h1 x86 home veya home sl TR bir link atabilirmisin
  5. Windows 8.1 Embedded Industry Enterprise Update 3 (x64) el değmemiş linki varmı acap?
  6. onu demek istemedim usb belleğe yazdırılabilir, ancak uefi desteği olması için yazdırılan kalıbın 4 gb tan az olması gerekir diye biliyorum, yinede yanlışım varsa affola.
  7. bildiğim kadarı ile rufus ile uefi destekli kurulum usb si hazırlamak için kullanılan windows kalıbının 4 gb tan düşük olması lazım. dvd de sorun yok.
  8. rs3 olan msdn idi rs4 olarak güncelleme yapınca yine hata verdi, bu konu sahibi orjinal esd diyor ancak yine aynı sorunlar oldu. msdn li sürüm nerde var ben denk gelnedim varsa bi zahmet koyarmısınız birde o şekil deneyelim sorun vermezse ne ala verirse win 7 dönecez artık.
  9. 1803 17134.48 bu sürüme geçtikten sonra, bazı oyunlarda mavi ekran hatası verip çöküyor, verem yaptı bu en son güncelleme. şeytan diyor geç win yediye.
  10. "BiOS - Advanced>Chipset>North bridge configuration - Memory Remapping [Enabled]" yolunu izle sorunun düzelecek.
  11. her ikiside kaliteli, hangisi daha ucuzsa onu seç, asusun avantajı 3 yil garanti olması https://www.itopya.com/ASUS-RX480-ROG-STRIX-OC-GAMING-8GB-GDDR5-256Bit-DX12-VR-AMD-Radeon-Ekran-Karti-ROG-STRIX-RX480-O8G.html?ref=akakce&v=1.16.6
  12. son güncellemelerden sonra herhangi program yada oyun kuramiyorum, açılan ilk ekranda kalıyor böyle bir sorun yaşayan varmı acap yada bunun çözümünü bilen varsa bi zahmet yarımcı olsun.
  13. tarayıcı için aşağıda linkini verdiğim programı kullan, trial ancak gayet iyi işe yariyor Reason Core Security http://cdn.reasonsecurity.com/resources/installers/reason-core-security-setup_1.1.2.0.exe?__c=1
  14. http://s6.dosya.tc/server4/6tdr7c/PH7AUD33.rar.htmlbi zahmet
  15. mega yada cloud.mail gibi ücretsiz sitelere yüklesenizde rahat rahat indirsek olmazmı? illa turbomudur nedir ücretli yerlere zorlamanızın  sebebi nedir?
  16. şavşat ve borçkadaki karagölü gez, müthiş bir doğa  güzelliği vardır, şavşat bu yıl dünyanın en sakin şehri seçildi git kafanı dinle. sahilde kesinlikle arhaviye uğra küçük istanbul lakabı vardır, mençuna şelalesine git, muhlama ye, alabalık ye.  21-22-23 ağustos 2015 tarihleri arasında gidersen arhavide festivalde cengiz kurtoğlunu canlı dinlersin, meydanda tulum ile horon tepersin.  maçaheli gör balını ye, hatila vadisini gör. velakin artvin küçük ama anlatmakla bitmez, gidip gezmeli görmeli.
  17. yazılar resimdeki gibi okunması çok zor, bunun çözümü nedir acaba. sistem intel i7, ekran kartı hd5670, işletim sistemi win 8.1 64 bit
  18. muhtemelen bu revizyon konusunu overclock yapma konusunda soruyorsundur, hangi revizyonun overclock kısmında daha iyi yada takoz olma durumu işlemciler daha yeni olduğundan son kullanıcı overclock meraklıların forumlardaki test-puan maceralarını takip edecen.
×
×
  • Create New...