Jump to content

Flash Bellek Sürekli Uyarı Veriyor.


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

sandisk extreme usb 3 16 gb lık usb flash belleğim eset tarafından dk da 1 gibi yeni aygıt algılandı uyarısı veriyor. bir kaç kerede windows 10 bu aygıtta sorun var taramak için tııklayın dedi tıkladım onardı. sonra başarıyla onarıldı uyarısı verdi ancak..  windows hata vermiyor ama eset sürekli yeni aygıt algılandı uyarısı veriyor yeni takılmış gibi. değişik usb girişleri denedim onlarda da aynı. virüs taraması yaptım bir şey yok. 

ve başka cihazlara dosya atacağım zamanda işlevini tam olarak yerine getirmiyor. başka cihaza takıyorum mesela dosya yüklücem yüklemek istiyormusunuz uyarısı gelmesi lazım gelmiyor. ama çıkartınca aygıt çıkartıldı diyor. sorun nedir? 

Link to comment
Share on other sites

Aslında bende Goldmaster spark hd 1200 uydu alıcısı var. Tamamen sıfırlamak istiyorum sıfırlanmıyor. Sıfırla diyorum sadece temel 5  6 şey değişiyor. Dil v.s gibi.kanallar v.s. hepsi duruyor. Bu değişiklikler spark yazılımında oluyor. Birde 2. Yazılım var Enigma diye. Baştan beri enigma sistemi hiç çalışmadı. Yani amacım enigma yı çalıştırmak. Sonradan da yüklenmiyor. Çünkü Enigma nın orjinal yazılımını internette hiç bulamadım. Ancak sürüyle Enigma yerine imaj yazılımlar var. Bunlarıda yüklerken spark kısmından plugin e2 upgradeyi aktif etmek gerekiyor. Öbür eklentiler aktif oluyor ama o updateye yönlendiriyor. Yani amacım onu elle yüklemek sonrada Enigma alternatif lerini imaj olarak yüklemek. Gerçi direkt Enigma diye egami diye bir yazılım yüklemişim onu nasıl becerdim bende anlamadım:-)ama o da kasıyor.

Şimdi bu aynı rüfus ile iki ayrı parta iki ayrı Windows yüklemek gibi. Yani usb nin fat32 formatında olması gerekiyor. Bu son satır sorduğum soru ile ilgiliydi.

Yukarıda yazdıklarım la ilgili bilginiz varsa onları da rica ediyorum. Sağolun.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...