Jump to content

filmlere alt yazı


kdr1965

Recommended Posts

İndirdiğim filmlere genelde avirecomp proğramı ile alt yazı ekliyorum bu proğram virual dub la beraber kuruluyor

film işleri ile ilgilenen arkadaşlardan ricam bu alt yazıları hangi proğram vasıtasıyla filmin renklerine uygun bir renge döndürüp montajını yapabilirim.Alt yazı montajlı bir film indirmiştim ve alt yazı rengi sarı idi ve gözleri yormuyordu.

Genelde bu konularda bilgisi olanlar bilgisini paylaşmıyor ama burası tnc belediyesi belli olmaz. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Alt Yazının Rengi Ayarlanabiliyorki ? BS Player da yani onun Beyaz olması bizim Default ayarlarda Alt yazı eklememizden kaynaklanıyor. O programdada Altyazı rengi yada ozellikleri gibi birşey mutlaka vardır diye dusunuyorum :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Alt Yazının Rengi Ayarlanabiliyorki ? BS Player da yani onun Beyaz olması bizim Default ayarlarda Alt yazı eklememizden kaynaklanıyor. O programdada Altyazı rengi yada ozellikleri gibi birşey mutlaka vardır diye dusunuyorum :angry:

Sanırım yanlış anlşıldı avi filmlere alt yazıyı virtual dub ile montajını yaparken alt yazı siyah oluyor altyazı gömülü bir kaç fim indirdiğimde bu filmlerdeki alt yazıların sarı renkte olduğunu gördüm ve gözleri yormuyor.Benim istediğim hazır alt yazıları avi içerisine monte ederken veya etmeden önce renk seçimi veya değişimi hangi proğram veya yöntem.?

Bu konuda film işiyle uğraşan arkadaşlar meslek sırrı mıdır nedir pek yardımcı olmuyor sözde paylaşım platformlarında geziyoruz paylaşmak güzel bir şey ama genelde hep alma amaçlı oluyor vermek diye bir şey yok!!!

Bu konuda biraz staj yapıp bildiğim ve öğrendiğim herşeyi paylaşacağım.!!!

İlgilenip yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim bultar arkadaşım.

Link to comment
Share on other sites

Yazılım ve donanım konularını sohbet'e açmak moda oldu nedense :angry:

Kusura bakma sayın admin :D insan bazen şaşırınca karısına hala dermiş veya o kadar hata kadı kızındada olur :angry: kusura bakma.Bundan sonra benim yaptığım bir hatayı ilgilenen arkadaşlar direk çöpe gönderirse sevinirim. 48 saat tir görev ve işlerim dolayısıyla uykusuzluktan sonra normaldir. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...