Jump to content

Tnc Forum Toolbar'ı İndirin


sk8er_boi
 Share

Recommended Posts

  • 1 yıl yıl...
  • 3 ay sonra...
  • 4 ay sonra...

cok guzel bı calısma olmus ellerinize saglık ...bende opera kullanıyordum sayfa sonunda en altında gordum ıp adresime tıkladım ie ye kurdu sonra baktım gusel bısı fırefox 3 .5 beta yada duyrular sayfasında gordum bu konuyu ordan kurdum..

Link to comment
Share on other sites

Bende kendi sitem için bi tane yapmıştım. 2 sende 5 kişi indirince bıraktım :):( tnc için olanı görünce hemen indirdim çok kullanışlı oluyor. Yanlız bir isteğim olacak sk8er_boi. Bu ana forum başlıklarınıda bir katagori yapıp direk link verebilirmisiniz acaba? Birde TNC İletişim kısmının fonksiyonu tam anlayamadım. Arada abidik gubidik mesajlar geliyo oraya ama kim kime yazıyor anlayamadım. Duyuru içinmi dicem ama onun içinde Alert işlevi kullanılıyor bildiğim kadarıyla...

Edited by tugrul61
Link to comment
Share on other sites

Bölüm Direk linkleri zaten Forum Anasayfasında var. Arama ve Radyo dışındaki diğer kısımları inan bende pek bilmiyorum :good:

Doğrudur Bultarcım ama ben anasayfaya daha 2 yada 3 kere girdim :good: ben direk foruma dalış yapıyorum. hatta forumunda anasayfaya değil kısayoldan direk TnC PROGRAM-APPZ bölümüne :):D ya birde toolbarı kullananlar arasında tavla falandamı oynanabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Böyle gadget türevi bişiler eklenebiliyor bunlara.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
  • 5 ay sonra...

yükledim fakat firefox her açıldığında donuyor bunu neden yapıyor? aslında çok sevmiştim işime yarıyordu fakat ama kullanamıyorum ayrıca nasıl kaldırabilirim kaldır menüsünü göremedim

Edited by n0mad
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...