Jump to content

“her Eve İnternet”


trendmark

Recommended Posts

“Her eve İnternet”

2257977.jpg

Türk Telekom’un İnternet hizmetleri sunan bağlı kuruluşu TTNet’in, Microsoft ve Intel işbirliği ile gerçekleştirilen “Her Eve Internet, Her Eve Bilgisayar” kampanyası, 2006 sonuna kadar 200 bin yeni bilgisayarı Türkiye’ye ulaştırmayı hedefliyor. Bilgisayarlar yerel üreticiler Vestel ve Casper tarafından üretilecek.

Türkiye’de İnternet ve bilgisayar kullanımının artırılmasını hedefleyen ve Türk Telekom’a bağlı TTNet tarafından, Microsoft, Intel, Casper ve Vestel işbirliği ile gerçekleştirilen “Her Eve Internet, Her Eve Bilgisayar Kampanyası”, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ve kampanyadaki firmaların üst düzey yöneticilerinin katıldığı törenle başlatıldı.

Türkiye’de bilgisayar sahipliğini ve İnternet kullanımını yaygınlaştırmak hedefiyle, her gelir grubuna yönelik olarak tasarlanan bilgisayar ve İnternet kampanyasında, uygun fiyatlı bilgisayarlar, TTNet’in geniş bant İnternet hizmeti ADSL ile bir arada sunuluyor. 1 Ekim- 31 Aralık 2006 tarihleri arasında sürecek kampanyada hedef 200.000 yeni bilgisayarı Türkiye’ye ulaştırmak.

İki farklı bilgisayar seçeneği

Kampanyada iki farklı ürün ve hizmet paketi bulunuyor. Bilgisayarlar için sunulan seçeneklerde, iki ayrı konfigürasyonda, Vestel ve Casper markalı masa üstü bilgisayarlar, farklı işletim sistemleri, farklı hız ve hafıza kartı gibi özelliklerle ve farklı fiyatlarla sunuluyor. Kampanyada sunulan piyasa değeri yaklaşık olarak 650 dolar olan PC1 ürün paketinin fiyatı 371 dolar + KDV, piyasa değeri yaklaşık olarak 750 dolar olan PC2 ürün paketinin fiyatı ise 481 dolar + KDV olarak belirlendi.

Ayrıca kampanyada TTNet’in sunduğu ADSL hizmeti de paketler içerisinde yer alıyor. TT Net’ten 24 aylık hizmet almayı tercih eden kullanıcılar 256kbps’den 2Mbps’e kadar her hızdaki, tercihlerine göre kotalı veya kotasız ADSL paketinden yararlanabilecekler. Kampanyada, ilk iki ay için, müşterilerden herhangi bir ADSL ücreti talep edilmeyecek. Tüm bilgisayarlarda çocukların güvenle bilgisayar ve İnternet kullanımı için ebeveyn kontrol programı, antivirüs programı ve Microsoft Office öğrenci ve öğretmen sürümü bulunuyor.

Müşterilerin bu kampanyada istedikleri şekilde ödeme yapabilmelerini sağlayabilmek için, nakit, 36 aya kadar taksitli kredi kartı ve banka kredisi seçenekleri bulunacak.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Türk Telekom ofislerine ve bayilerine başvurmaları yeterli olacak. Başvuru süreci bittikten sonra en geç 60 gün içerisinde müşteriye PC ve modemi kargo yoluyla ya da elden eve teslim edilecek. Ayrıca PC, modem ve ADSL’in kurulumu çözüm ortakları vasıtasıyla ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Bu durum ne zamandan beri konuşuluyor. İntel böyle bir program için 1 yılı aşgın zaman oldu başvuralı. Daha anlamlı bir kampanya yapabilirlerdi. Telekom önce fiyatları gözden geçirsin sosyal proje ile kendini sevdirmeye çalışmasın. Üstelik ağır yükü reklamını yapan bir firma ve devlete vererek.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...