Jump to content

Portable Registry Mechanic 8.0.0.900 MultiLang


C@NgO

Recommended Posts

Portable Registry Mechanic 7.0.0.1010

Registry_Mech.gif

Portable Registry Mechanic 7.0.0.1010

RAR | 2,7 MB

Registry Mechanic - the Program is intended for clearing, correction of mistakes, check of integrity and restoration of the register. With Registry Mechanic you can safely clean, repair and optimize the Windows® registry with a few simple mouse clicks! Problems with the Windows® registry are a common cause of Windows® crashes, slow performance and error messages. By using a registry cleaner regularly and fixing registry errors your system should not only be more stable but it will also help improve your system performance without expensive hardware upgrades. Learn more about the importance of a clean registry with our registry insight.

With a few easy steps Registry Mechanic will scan your entire registry for any invalid entries and provides a list of the registry errors found, you can then choose to selectively clean each item or automatically repair them all. For your convenience and protection Registry Mechanic can also make a backup of any repairs made so that you can easily recover any changes if required.

Registry Mechanic uses a high-performance detection algorithm to quickly identify missing and invalid references in your Windows registry. These problems can occur for many reasons including being left-behind after the un-installation or incorrect removal of software, by missing or corrupt hardware drivers, or orphaned startup programs.

Registry Mechanic Feature Highlights:

- Repair invalid registry entries that are a common cause of Windows crashes and error messages

- Optimize your system by compacting the wasted space and gaps in the registry

- Increase system speed and stability by removing orphaned references

- Scans your hard drive for invalid and incorrect program shortcuts

- Safely make backups of any registry change made by Registry Mechanic

- Works with Windows® 98, Me, 2000 and XP, with basic support for Windows® Vista™

- Unlimited free upgrades and e-mail technical support for one year

http://depositfiles.com/files/1924665[/CODE]

[b][color=#FF0000]Attention! Always check files you download from links in comments with your anti-virus software![/color][/b]

[color=#FF0000][b]Dikkat: Dosyayı indirince antivirüs ile taratınız.[/b][/color]

Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...
  • 9 ay sonra...
  • 10 ay sonra...

izw95x.jpg

Portable Registry Mechanic v9.0.0.128 | 11.1 MB

Registry Mechanic ile Windows kayıt defteri (registry) girdilerinizi güvenli bir şekilde temizliyebilir, bozulanları tamir edebilir ve optimize edebilirsiniz. Hem de sadece birkaç fare tıklamasıyla! Windows çökmelerinde, hata mesajlarında veya sistem yavaşlamalarında genelde sorun registry (kayıt defteri) üzerindeki sorunlardan kaynaklanır. Registry temizleyici bir program kullanarak sistemizi bu tarz hatalardan arındırırsınız ve genel olarak sistem performansını maksimum düzeyde tutabilirsiniz.

Registry Mechanic Windows kullanımınız sonucunda oluşan hatalı ve kayıp kayıt girdilerini bulmak için yüksek performanslı bir tarama algoritması kullanmaktadır. Güvenli ve hızlı hata bulma özelliği ile güçlü ve güvenilir bir çözüm aracı olan Registry Mechanic bilgisayar performansınızı en iyi seviyeye getirmek için üzerine düşen görevleri yapmaya hazırdır.

Bilgisayarınızdaki bu tarz hatalar bir çok farklı nedenden oluşabilir. Uninstall (Kaldırma) işleminden sonra hala programların isminin kalması veya geçersiz yazılım kaldırmaları, kayıp donanım sürücüleri veya başlangıçtaki programlar gibi birçok sorunun çözümünü Registry Mechanic ile elde edebilirsiniz.

Bir kaç kolay adımla Registry Mechanic bilgisayarınızı istenilen duruma getirecektir. İster seçtiğiniz işlemleri yapmasını, isterseniz tüm işlemleri otomatik olarak gerçekleştirerek kayıt defterinizi tamir etmesini program üzerinden kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Program aynı zamanda işlemleri yaparken her zaman yedek almaktadır ve ileride herhangi bir geri alım söz konusu olursa bu konuda da sizi mağdur bırakmayacaktır.

Home Page

www.pctools.com[/CODE]

Download Portable Registry Mechanic v9.0.0.128

[CODE]http://letitbit.net/download/76638.76716ceb19726f0f863e88428/Portable_Registry_Mechanic_v9.0.0.128.rar.html

http://uploading.com/files/mf88ae25/Portable%2BRegistry%2BMechanic%2Bv9.0.0.128.rar/[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Bir üstteki link sağlam. Tekrar Deneyiniz.

Registry Mechanic 9.0.0.128 Portable | 10.74 MB

http://hotfile.com/dl/37754213/0d75b2e/Portable_Registry_Mechanic_v9.0.0.128.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
  • Moderator

LLXTZ.jpg

Registry Mechanic 10.0.0.132 Portable | 16.43 MB

turkishq.gifRegistry Mechanic bir kayıt defteri temizleme ve düzenleme yazılımıdır. Yazılımla kayıt defterinizi gereksiz tüm verilerden arındırabilir ve hasarlı alanları onarabilirsiniz.

Yazılımın Genel Özeliikleri

# Kayıt defterinde oluşan hataları bularak bu hataların düzeltilmesini ve bu sayede daha sağlam ve kararlı bir sisteme kavuşmanızı sağlar.

# Sistemdeki mevcut yazılımlar ile kayıt defteri girdilerini karşılaştırarak gereksiz girdilerin silinmesini bu sayede temiz bir kayıt defterine sahip olmanızı sağlar.

# "Program Ekle-Kaldır"da sistemden kaldırıldığı halde adı yazan programların buradaki kalıntılarını siler.

# Sisteminizdeki DLL dosyalarını tarayarak gereksiz olanların silinmesini sağlar.

# Sisteminizi açtığında kendiliğinden çalışmaya başlayan (başlangıç öğesi olarak tabir ettiğimiz) bir programI sistemden kaldırıdığınızda halen başlangıç öğesi olarak duranları siler.

# Masaüstünde ya da çeşitli bölümlerde gereksizce yer işgal eden kısayolları temizler.

# Ayrıca gereksiz windows fontu, temp dosyası, dosya uzantısı girdilerini de temizler.

# Tüm bu işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirir.

Genel olarak bu yazılımı kullandığınızda şişmiş olan kayıt defteriniz gereksiz verilerden arınacak, varsa hatalar düzeltilecektir. Bu sayede sistem performansında hissedilir bir artış olacaktır.

5wxwte.gif

http://hotfile.com/dl/75255171/d7331b7/Registry_Mechanic.rar.html
or
http://www.filesonic.com/file/24215093/Registry%20Mechanic.rar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...