Jump to content

Sağ Tuşa Yerleşen Ses Dönüştürme Programı


YAGMURADAM

Recommended Posts

Arkadaşlar daha öncdene kullandığım bir program vardı.Bu program sağ tuşa yerleşir ve bir ses dosyasına(mp3 wma,ogg ...vsuzantılı)

sağ tıkladığımda programın menüsünden istediğim ses formatına dönüştürebilirdim.Programı aradım ama bulamadım.İnternette de aradım ama nafile.Bu programın ismini biliyor musunuz.Eğer bilenler varsa yazarlarsa çok sevinirim.Eğer zahmet olmazsa rapid e gönderip te indirme adresini verirlerse çok sevinirim.İlginiz için şimdiden teşekkürler.

-------------------------

by konfizik ilginize teşekkürler ama o program değil.zira o program da programın ana sayfası çıkmadan doğrudan ilgili ses dosaysını bulunduğu klasöre farklı formata dönüştürüyordu.Right click mage converter programını bilirisiniz.İşte o programın ses için olanını arıyorum.Son olarak program tam sürüm mü yoksa deneme mi sizin verdiğiniz.zira program açıldığında bir yerinde register diyor ve 30 gün süreli diyorSaygılarımla

-----------------------

Bultar ilginize teşekkürler evet bu program işimi görür.Size zahmet olmasın diye birkaç sitede aradım ama ilacını bulamadım.İlacını da verirseniz çok memnun olurum.Saygılarımla

---------------------------------------------

Bultar arkadaşım bir program için defalarca mesaj yazmak istemedim.Verdiğiniz serial işe yarıyor.Az önce denedim.Teşekkürler arkadaşım.

Size iyi sabahlar dilerim.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Please register to see this content.

Buna bir bak sana goreyse crackine bakalım.

Yagmuradam iletini düzenliyeceğine post atsana :shifty:

Dene Bakalım Netince Verecekmi :

Name : Bultar[Team.TnC]

Serial : 10063-84878-AC6D9

İyide Sen Post Atmayınca Karışıyor ortalık her iletiden sonra senin ilk iletine donmek durumunda kalıyoruz :closedeyes:

Link to comment
Share on other sites

Alive mp3 wav converter

aradığın program bu:=) ben kullanıyorum gerçekten çok güzel. mpc, ogg gibi formatları mp3'e dönüştürüyorum. programda yok yok ve gerçekten çok basit ve kaliteli. sitesine bakıp son versiyonu indir. googla dan bulursun. birçok program var bu şekilde ama en iyisi alive bence.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...