Jump to content

Trial Program Yapma


RamTruck

Recommended Posts

Arkadaşlar,genelde hep kullandığımız programların ilacını arayıp duruyoruzda şimdi birde kendi yazdığımız programları nasıl aktivasyon kodu veya trai sürüm gibi yapabiliriz.

Bildiğim kadarıyla bunları yapan hazır programlar var yani biz kendi programımız için özel tasarlamadığımız hazırladığımız programları deneme sürümü veya aktivasyon kodu vererek full sürüm yapma gibi...

Bilmem tam olarak anlatabildim mi.?

Bunları yapabilen programlar varmış .ama ne adlarını biliyorum ne de kaynağını .Nereden bulabiliriz.?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.

(upx gibi .exe veya dll leri kodluyarak sıkıştıran programları kastdetmiyorum)

Link to comment
Share on other sites

Evet sk8er_boi kesinlikle aynı fikirdeyim ama malesef bunun için yeterli zamanınımız yok.Bir an evvel yetiştirmemiz gerekiyor.

Bu arada araştırmalarıma göre Licence Protector diye bir program benzeri bir işi yapıyormuş bu konuyla ilgilenen arkadaşların işine yarıyabilir henüz denemedim.Bulunca deniyeceğim.Gelişmelerle ilgili haber veririm.

İlginize teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

sk8er_boi kardeşim pass için teşekkürler.önce denedim olmadı daha sonra http falan filan varyasyonları denedim gine olmadı.Sonra oradan 5.40 sürümünü indirdim ve ondada aynı pass verilmiş oda olmadı.

Sonra 7ziple denedim canavar gibi açtı.

Programı indirip de denemek isteyenler sk8er_boi nin verdiği pass doğrudur.Ama 7zip ile açın winrar la olmadı belki benimkinin veriyonundan kaynaklanıyordur.Ama önemli bir not işte.Oturup onu incelemek istemiyorum şuan.Programı inceliyeceğim.

Bu programı hatırladım zaten kraker yaparken karşılaşmıştım.Ama benim istediğim işede yarıyor mu bilmiyorum.Eğer yarıyorsa yazılım tanıtım bölmünde nasıl yapıldığını açıklarım.

Teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Bu iş Yürümez Hertürlü kısıtlama kırılır .

bak sen bile kırık programla Trial program yapma derdindesin.

genede işinde başarılar.

Düşüncelerin için teşekür ederim.Evet haklısın zaten bende aynı fikirdeyim.Ama şuan buna ihtiyacım küçük bir program ve belli bir firmanın şubelerine dağıtılacak.Yani kırık halinin başkalarının eline geçmesinin hiç bir faydası yok.Çünkü sadece o firmaya özgün bir program.Maksat şubeleri denetliyebilmek.Kontrol altında tutmak bundan dolayı acilen böyle bir programa ihtiyaç var.Ve vakitde yok.

Yosa daha büyük bir proje için kendi hazırladığımız bir güvenlik sistemi var zaten.Şu ana tamamen copy protect yapmakta ve birde aktivasyon merkezi eklenecek.Sistem tamamıyla smart card ile güvenlik sağlamakta .Ve kart birbirinden bağımsız ve kopyalanamaz ıd içermekte ve bunun yanında her program çalıştığında programa giriş için diğer bir aşama prosesinde bizim bile bilmediğimiz bir kod üretmekte ve bunuda karşılaştırmakta .(Neyse daha fazla detay vermiyelim değil mi <_<)

Ama bu sistemi küçük uygulamaya adapte etmek hem vakit kaybı hemde o uygulama için 10 gömlek fazla.

Bilmem anlatabildim mi?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...