Jump to content

Phpmyadmin Olmayan Hostta Nasıl Db Oluşturulur?


Recommended Posts

:) hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Güvenlikten dolayı hosting panelini vermiyoruz :D ahaha süper ya. Sk8er_boi bunu niye biz düşünemedik. Hemen Forum içeriklerini güvenlik gerekçesiyle kapatalım. Sadece anasayfa açık kalsın ama sadece başlıklar görünsün :) Aslında söyle güvenlik nedeniyse sunucunun fişini çeksin onlar en güvenlisi öyle oluyor :D
Link to comment
Share on other sites

adamlar bir buçuk ay yalan söyledi, panel kullanmıyoruz diye, en son olası bütün girişleri denedim login ekranını bulunca adamı arayıp sıkıştırınca yok saldırı alıyoruz,sunucuya sızıyolar nolur kimseye verme şifreyi diye ağladılar :) neyse ibretlik bunlar..

Link to comment
Share on other sites

dikkat edin sonunda bembeyaz bir sayfada aşağıdaki gibi bir mesaj bırakıp kaçmasınlar

EVREN HOSTİNG

Merhabalar,Evrenhosting.com bir web projesi olarak Internet yayın hayatında resmi bir firma olmadan kullanıcılara Internet hizmetleri vermeyi planlamış ve bir hosting firması olmayı düşünmüş bir web hosting firması olarak tasarlanmıştı,her şey güzel ve akışına göre gitmesine rağmen bazı aksaklıklar meydana gelmiştir,son olarak çalıştığımız firma X firma ile tüm yedeklerin ve verilen kaybedilmesinden sonra iflas bayrağımızı çektiğimizi belirtmekteyiz.Eğer bu yazıyı görüpte sitelerinize FTP erişebiliyorsanız lütfen yedeklerinizi alınız 32 VPS ve 1 Linux ve 1 Windows sunucu verilerini kaybetmiş durumdayız.Bu günden sonra Internet hayatından Evrenhosting.com olarak geçici süre hiç bir şekilde hizmet veremiyoruz ve sağlam bir alt yapı sağlanana kadar vermeyi de düşünmüyoruz.Sonuç olarak tüm müşterilerimizden durum için özür diliyoruz ve hakkınızı helal etmenizi temenni ediyoruz.

DOMAIN alabilmeniz için aşağıdaki sayfaya tıklayarak şifrenizi evrenhosting.com sisteminde kayıt olan mail adresine isteyin ve kontrol için yeni bir firmaya transfer edininiz..

Please register to see this content.
bu konu hakkında bilginiz yoksa firma ile görüşüp yardım isteyin size bu konu hakkında yardım edeceklerdir.

www.evrenhosting.com

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...