Jump to content

Adobe Contribute Cs3


HoT_JaZz

Recommended Posts

Portable Adobe Contribute CS3

41rwtwbjerlss500oc6an2.jpg

Adobe® Contribute® CS3, içerik yazarlarının site bütünlüğünü tehlikeye atmadan veya HTML bilmeden varolan web sitelerini ve web günlüklerini hızla ve kolayca güncelleştirmelerine olanak verir.

pek çok kullanıcının HTML bilmelerine gerek kalmaksızın, aynı anda birden fazla sitede güncelleme yapabilecekleri, bloglarını yönetebilecekleri küçük ama etkili bir araç.basit bir kaç adımda blogunuzu web sitenizi editleyin, güncelleyin, yeni sayfalar oluşturunve yayımlayın!

Macromedia® Dreamweaver® kullanarak yarattığınız sayfa templatelerine mükemmel bağlılık! Rutin güncellemeleriniz için mevcut web site konseptinden fedakarlık etmeden problemsiz güncelleştirme.

Website Yönetim Konsolü

Blog ya da site bölümleriniz ve sayfalarınız için ayrıştırılmış kullanıcı hakları. Web sitenizde yazarlık hakları için farklı farklı kullanıcılara farklı yetkiler ve roller atayabilirsiniz. Kullancıların yaptıkları minor ya da major olçekteki değişiklikleri izleyebilir gerektiğinde müdahale edebilirsniz. Contribute sizin için History ve Log tutar.

Microsoft Office le Tam Entegrasyon

İçerik yazarlarınız ya da yöneticileriniz için Microsoft Office uygulamaları içerisine yerleştirilmiş Contribute Menüleri. Word, Excel ve Outlook. programlarını kullanırken ihtiyaç duyduğunuz metinleri ve mediayı internete taşıyın.

Zengin Media Desteği

İmaj, Adobe Flash® Video, flash ve pekçok medya dosyanızı sürükle bırak kolaylığıyla sayfalarınıza yerleştirin. Contribute 4.0 otomatik olarak dosyalarınızı FTP

Include images, movies, and even Adobe Flash® Video in websites and blogs by dragging and dropping the file onto the web page or into the blog entry during edit. Contribute 4 automatically uploads the file upon publish.

Taslak Sayfa / İçerik Yönetimi

Contribute 4.0 Kullanıcılarına taslak sayfalar yaratma ve bunları dilediğiniz zaman webe taşıma imkanı verir. Geri butonu ile kaybettiğiniz içeriğe yeniden erişebilirsiniz.

Geçmişe Dönme Şansınız var

Contribute 4.0 ile web sitenizin ya da blogunuzun eski tarihlerdeki versiyonlarına kolayca geri dönebilirsiniz.

Bütün Web Standartlarını ve Protokollerini Destekliyor!

Web siteniz ve blogunuz için endüstriel standartlara tam uyum. Web yayımlama ve bloglama işlemlemleriniz için FTP, SFTP, WebDAV ve MetaWeblog standartlarına Contribute 4.0 ile bağlı kalacaksınız.

İndirmek İçin:

http://rapidshare.com/files/115400401/Portable.Adobe.Contribute.CS3.sh.rar[/CODE]

[/center]

[color=#FF0000]

[center][b]Size:26.09 MB[/b][/center]

[/color]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Portable Adobe Contribute CS3 4.1

:clapping: The medicine is not required

Size: 25 MB

Download:

http://vip-file.com/download/aae7fe154055/PortableAdobeContributeCS3.rar.html[/CODE]

[b]Mirror:[/b]

[CODE]http://depositfiles.com/files/5600761[/CODE]

[b]Mirror № 2:[/b]

[CODE]http://rapidshare.com/files/117673103/Portable_20Adobe_20Contribute_20CS3.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...