Jump to content

Rapidshare'den Beklenen Arayüz


eneskul

Recommended Posts

rslogo.gif

rapidshare türkiye saatiyle 18.30'da beklene arayüze geçti....

ve daha önemlisi USDownloader ve USDownloader benzer programlar indiremiyorlar....

ayrıca premium üyelik alana 5 gün 50 gb download indirme hakkı

bi de yeni serverler eklemişler

yine en üstte buluncakğından eminim

Link to comment
Share on other sites

yaw kardeşim önemli olan yeni arayüz deyil kullanıcıya sağladığı yeni imkanlar, bi program düşünün arayüz rengarenk göz alıcı yani alacalı bulacalı :dribble: ama program kullanıcıya sağladığı imkanlar ve kolaylıklar açısından vasat:( bu durumda arabirim istediği kadar güzel olsun kodlar güzel deyilse boş bu durumda programın dış görünüşü deyil içinde kodlar, yani kullanım seçenekleri daha önemlidir, onun için bi programın kalitesine ara birimiyle karar vermeyin. sonuç olarak rapid arabirimi ha deyişmiş ha deyişmemiş ne farkeder eğer altyapısında adam akıllı yenilikler ve seçenekler barındırmadıktan sonra :dribble:

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar yeni arayüz çok güzel olmuş diyenlere soralım o zaman öğleden beri 3 part çekebildim modeme reset kabul etmiyor nasıl yapmışalrsa bunuda çözmüşler cookie leri sildim geçmişi sildim bi çaresini bulamadım acaba rapidin yeni wep sayfasında 100 dk beklemeden indirmenin yolunu bileniniz varmı..

bi film keyfimiz vardı onuda baltaladılar bence rapid fazla zengin oldu nerden nereye geldigini unutup sadece premium üyelerine hizmet vermeye başladı ee rekabet olmayan yerde düzen olmaz gidişatı iyi değil

Link to comment
Share on other sites

Sizde alın Premium Olsun bitsin arkadaşlar.kota 50 gb olmuş çok iyi bence :dribble:

aynen katılıyorum 25 gb 5 gün için hiç iç açıcı değildi ama verdiğimiz paranın hakkını en sonunda alabileceğiz sağolsunlar :dribble:

Link to comment
Share on other sites

haklısın kardeşim bizim arabamız yokki deposu yarıya indiğinde benzinciye girelim kalite telefonumuz yokki her hafta 250 kontör atalım iki tane bilgisayarımız 4096 bağlantımız yokki kotayı dolduralım download rekorları kıralım kısacası paramız yok brader öğrencilik bu naparsın yaşamayan bilemez kimine yelek kimine kelek hesabı :dribble:

Link to comment
Share on other sites

Hala kedi köpekle uğraştırıyorlar mı?

Edit Rapidin açıklaması:

To enable you to check out the site in-depth, we have doubled the download volume for premium users: Instead of 25 gigabytes you can now download 50 gigabytes within 5 days.

Tamamını okumadım sadece bu kısmını okuyup sevindim :dribble:

Link to comment
Share on other sites

elımde olsa bu rapıde kokunden ucret oderım tum dunyaya beles download yaptırırm ne bu yaw yakından kedı yerıne baska bısı secmeye baslıyacaz hazır arayuzu deıstırmısken ona da bı el atarlar kesın :@

Link to comment
Share on other sites

Saol eksik olma ama ona da gerek kalmiycak bu Ruslar boş durmuo zaten C.E.S - Captcha Exchange Service diye bi sistem gelistirmisler bilgisayar basindayken bu servise baglı olanların kodunu sen giriosun onla puan kazanıosun sora bilg. başında deilken puanları harcıosun onlar senin kodu giriolar. insandan ii Captcha Reader mı var? :dribble:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

sshot1za4.jpg

Yeni görfüm böyle bir şeyi. Modeme redet atmayı unutup bir dosyayı indirmeye çalıştım. Bu karşıma çıktı. 100mb bir parça indirmiştim. Modeme reset atmamı gerektirecek bir durum olmadı. Bir dakika sonra yeni parçayı indirmeye devam ettim. Fakat çok yavaş. 50-60 KB/sn

Acaba bedava kullanıcıların hızlarını mı sınırlandırdılar?

Link to comment
Share on other sites

Rapidshare Sacmalıklarına Devam !

rapidshare artık free kullanıclıar için ikinci bir dosyayı indirmede bekelenilen süreyi kaldırdı.yani artık modem resetlemeye gerek yok.

free kullanıcılar tek seferde 200mb upload yapabilecek.

ve bu kadar iyi haberin yanında birde kötü haber.free kullanıcılar için en fazla indirm e limiti 500kbit yani saniyede en fazla 62,5kb indirmeye izin veriyor..

premium kullanıcılar için ise gelen yenilikler, bir günde 10 gb dan fazla indirme yapabilecekler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...