Jump to content

Türk Telekom'dan Iki Yeni Kampanya


eneskul

Recommended Posts

turk%20telekom%20grevi.jpg

Türk Telekom, duyurulan yeni kampanya ile tüketicilere saatlerce bedava konuşma fırsatı sunuyor.

Türk Telekom, 2 yeni kampanyayla iddialı

türk Telekom'un yeni kampanyalarını yine Cem Yılmaz tanıtacak.

"Akşamdan Sabaha" adı verilen tarife gündüz evde olmayan, telefonu daha çok akşam kullanan ailelere yönelik. Bu kampanyada akşam 18.00'den sabah saat 08.00'e kadar tüm konuşmalar ücretsiz.

Her şey dahil 19 YTL ödeyen herkes bu kampanyadan yararlanabilecek. Günün kalan kısımlarında yapılan görüşmeler ise tüketicinin üye olduğu tarifeden ücretlendirilecek.

Çok konuşanlar için

İkinci kampanya ise çok konuşan ve sürekli evde olan hanımları ve küçük işletmeleri ilgilendiriyor. Bu kampanyada 1 saat konuşma 1 dakika sayılıyor. Yani 1 saat konuşan bir abone sadece 12 kuruş ödüyor. Bu tarifede de sabit ücret her şey dahil 19 YTL.

Cem Yılmaz yeniden karşımızda

Yaklaşık 10 gün içerisinde hayata geçirilmesi planlanan kampanyaların tanıtımı ise yine Cem Yılmaz yapıyor. Yeni reklamlarda Yılmaz karşımıza 'Jem Bey' ismiyle çizgi kahraman olarak çıkacak.

ADSL'de hedef büyük: 6 milyon

Kampanyanın reklam filmlerinin gösteriminden sonra Türk Telekom İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany, yılın ilk çeyreğini değerlendirdi. Paul Doany, 2008 sonunda ADSL abone sayılarının 6 milyona ulaşabileceğini öngördüklerini bildirdi.

AA

Link to comment
Share on other sites

diğer operatörlerin açılmasına 2-3 ay kaldı

yani telekomun tekelciliğine son verilmek üzere

örneğin çalık grububun 1024 kesintisiz bağlantı 29 ytl telekom 49 ytl

telekom sabit ücret 14 ytl çalık grubununda 1 ytl gibi

düğer tarifeler %10 gibi daha ucuz

Link to comment
Share on other sites

OCER telekoma güvenmeyinnnnnnnnnnn bu güne kadar güvendinizde ne oldu konuşmadıgınız hiç kulllanmadıgınız telefonunuza 20 milyon dan aşagı fatura geldimi internet kullanıyoruz diye zorla telefonuda kullanacan telefon hattı olmadan internet vermem demedimi kanmayın bunlar hep bunu yapar sögüçler bizi kalitede sıfır hizmet sıfır.....

Link to comment
Share on other sites

telekomun tüm aramalar dediğine bakmayın reklamların altına mini minnacık harflerle "sadece şehiriçi aramalar" diye bi yazı koymuşlar. tüm aramalar ücretsiz olmayacak yani, "milleti nasıl öperiz" in derdindeler. aldanmayın arkadaşlar, 2 senedir sabit telefonum içerden aramalara kapalı. evde herkeste cep var. avea personel hattıyla telefon başına 11 ytl ye sınırsız görüşme ohhh miss gibi.. evde ev telefonu kullanma şartını kim çıkarmış, telekomdan çuvalla para ******üren adamın biri reklamlarda "evde ev telefonu kullanılır" dedi diye hepimiz ev telefonuyla konuşmaya mecburmuyuz alla alla..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...