Jump to content

Flash Disk Sorunu


mycell2520

Recommended Posts

Selam flash diski bilgisayara takınca bilgisayarımda çıkarılabilir disk geliyor fakat içini açtığımda bir şey göremiyorum.flash disk başka bilgisayarlarda açılıyor.bilgisayarım yönet disk yönetiminden girdim ordanda bir şonuç alamadım.Aynı flash disk yuvasına webcam veya bluetooth taktığımda onlar çalışıyor.sorun ne olabilir.Yardımlarınızı bekliyorun

Link to comment
Share on other sites

bılgısayarım-araclar -klasor seceneklerı-gızlı olan dosyaları goster

belkı dosyaların flash dısk ıcınde gızlıdır bellı mı olur denemekte fayda vardır benım onerım bu...

Link to comment
Share on other sites

  • 8 ay sonra...

Aynı sorun bendede var ama halen çözebilmiş değilim sorun nedir bende anlamadım. birisi yardımcı olursa sevinirim yaklaşık 3 aydır devam ediyor bu sorun. flash diskim diğer bilgisayarlarda çalışıyor ama kendi bilgisayarımda çalışmıyor port fln değiştirdim dizin adını değiştirdim halen bi sonuc yok.mycell2520 arkadaşımın dediği flash disk yuvasına webcam veya bluetooth taktığımda çalışıyor.

Link to comment
Share on other sites

Bilgisayarınızda services pack 2 yüklümü eğer yüklü değilse usb 2.0 cihazları otomatik olarak görmeyecektir. servispack 2 yükleyin.

Bazı flash diskler bilgisayara media player 11 kurmadan çalışmıyor bendede böyle bir flash disk var bilgisayarına media player 11 yükleyip denemeni tavsiye ederim sorunu çözünce bizimlede paylaşırsan sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

dostum öncelikle combofix adlı düzeltme yazılımını bul netten ücretsiz olduu için kolay bulursun

onunla tarat sistemi sonra herhangi bi klasöre gir araçlardan klasör seçeneklerine gir ordan görünüme gel gizli dosya ve klasörleri göster açık olsun onun daha altında bi seçenek daha var korunulan işletim sistemi dosyalarını gizle var onu kaldır yani gizli olmasın uygula de tekrar aç aynı menüyü bak yaptıın deişiklikler uygulanmışmı iptalmi olmuş ama combofix bunun için yani iptal olduysa combofix le tekrar tarat eğer iptal olmadıysa flashına bide öyle girerek dene

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...