Jump to content

Hirens's Boot Cd'v9.3 Flash Bellekte


Kunteper

Recommended Posts

Hiren's boot CD'nin çok işe yarar bir kurtarma CD si olduğunu hemen herkes bilir. Ancak bazen CD sürücüsü olmayan sistemlerde kullanmamız gerekebiliyor. Böyle durumlarda elimizdeki mevcut Bootable CD yi falsh diskimize bootable olarak atmamız gerekiyor. Ben araştırmalarım sonucu 9.3 versiyonunu flash diskime atmayı başardım. (Belki sizin için kolaydır ama beni uğraştırdı :D )

Link silinmiştir.[/CODE]

Linkte lazım olan dosyalar ve Türkçe anlatım dosyası var. Bizzat kendim hazırladım, denedim ve kullanıyorum. Eğer sorunla karşılarsanız yardımcı olurum.

Umarım işinize yarar...

(Kaspersky ile tanadığında bişey yok. Ayrıca o virüs sayılan programı işimiz düşünce emin olun fellik fellik ararız. Ben sizin işinize yarar diye bu konuyu açtım herkes bir virüs olayıdır gidiyor. Bu virüs bulanlar sanki ben yerleştirmişim gibi bir düşünce uyandırıyorlar. Ellerinde varsa diğer hirens boot cd yide taratsınlar aynı uyarıyı görürler. O zaman hirensi kullanmayacaklar. Kullanmayacaksa bu konuya niye girdi ayrı konu. Bir iyilik yapalım dedik virüste virüs. Ne halniz varsa görün. Benim bu konuyu açmada hiçbir çıkarım yok. Umurumda bile değil bu yüzden rapidden dosyayı siliyorum. Admin konuyu kaldırsın. Çöpemi atar napar bilmem. İnsanlara iyilik haram)

Link to comment
Share on other sites

nod32 virüs olarak gördü ve rarlı dosyayı açamadı. Eset i (nod32)uyarmak lazım o zaman

Elinde başka yerden indirdiğin hirens boot cd varsa ondaki dosyayıda tarat bakalım onada virüs diyecekmi.

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=3957&st=100&p=123690entry123690[/CODE]

Buradada lafı geçmiş bu dosyanın. Demekki hirens boot disklerin hepsinde var. O zaman ekubatoglu sen hirens kullanamayacaksın hiçbir zaman.

[CODE]http://www.runscanner.net/files/exe/vdefs/vdefs.exe.aspx[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

windows pass recover tarzi seyleri virus olarak goruyo bazi programlar endiselenicek bisey yok eger hirens kullanmak zorunda oldugunuz bir durum olursa virusu dusunmeden hirensi acarsiniz emin olun...

Link to comment
Share on other sites

Kaspersky ile tanadığında bişey yok. Ayrıca o virüs sayılan programı işimiz düşünce emin olun fellik fellik ararız. Ben sizin işinize yarar diye bu konuyu açtım herkes bir virüs olayıdır gidiyor. Bu virüs bulanlar sanki ben yerleştirmişim gibi bir düşünce uyandırıyorlar. Ellerinde varsa diğer hirens boot cd yide taratsınlar aynı uyarıyı görürler. O zaman hirensi kullanmayacaklar. Kullanmayacaksa bu konuya niye girdi ayrı konu. Bir iyilik yapalım dedik virüste virüs. Ne halniz varsa görün. Benim bu konuyu açmada hiçbir çıkarım yok. Umurumda bile değil bu yüzden rapidden dosyayı siliyorum. Admin konuyu kaldırsın. Çöpemi atar napar bilmem. İnsanlara iyilik haram.

Link to comment
Share on other sites

bende çalıışşmadı. nerde hata yaptıım acep?

kingston 2 gb ta aynen dediğğin gibi kurdum.

anakart usb den bootu destekliyor..

usb takılıı, bekledi bekledi bişşi olmaıdı..

Önce işlemleri adım adım tekar yap sonra,

bios ayarlarından usb boot u en üste getireceksin yada benim anakartta F12 tuşu seninki nedir bilemem hızlı boot menüsünden usb belleği seçersen olacaktır.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...