Jump to content

Cryptload'da Bir Sorun Var Nasıl Giderilir?


EKE58

Recommended Posts

Arkadaşlar rapidden yılmış birisi olarak bende Cryptload kullanıyorum başlarda bir sorun yoktu fakat şu sıralar sorun çıkartıyor.Sorun şu verdiğim linkleri download etmeye başlamıyor.Sürekli olarak Already ve LittleWaitTime hatası veriyor.5 dk bekletiyor sonra 15 sn bekletiyor,5 dk,15sn böyle gidiyor... :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Cryptload'ın son sürümünü yükle düzelir, bende no problem.

buda mami 3 :D

Filefactory

http://rapidshare.com/files/138997759/The_Mummy_Tomb_of_the_Dragon_Emperor__2008__DVDScr_bY-hMd.ccf.html[/CODE]

RapidShare

[CODE]http://rapidshare.com/files/139005659/The_Mummy_Tomb_of_the_Dragon_Emperor__2008__DVDScr.ccf.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Yeni işletim sistemi kurdum (perfect sp3 plus) yani formatladım ve sorun kalmadı bu arada benim sürüm 1.1.4 teşekkürler...Arkadaşım sana nasıl yüklenmiyor hata falan mı veriyor biraz daha açıklarsan belki çözeriz.

Link to comment
Share on other sites

benzer sorun bende de oluyor. sorun olduğunda criptload programını kapatıp, programın ilk çalıştığı zaman oluşturduğu "setting" klasörünü siliyorum. bu klasör criptload uygulama dosyasının bulunduğu klasörün içinde. daha sonra programı baştan başlatıp linkleri tekrardan ekliyorum. bu benim sorunumu çözüyor. umarım sende de işe yarar.

Link to comment
Share on other sites

Sağol arkadaşım çözüm mantıklı gözüküyor.Hoş gerçi sorun bende kayboldu ama tekrarladığı anda aynen çözümü uygulayacağım.İsterseniz cryptloadda olan bütün sorunlarımızı buraya yazalım arkadaşlar bence.Sonuçta başlıkta uygun...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

merhaba arkadaşlar bu konuda benimde bir sorunum var.proğramı ilk kurduğum zamanlarda hem proğramdan dosya ekleyip hemde crypload dosyalarını çift tıkladığımda dosya otomatik olarak yükleniyordu.son zamanda sitelerde verilen crypload dosyalarını bir türlü yükleyemiyorum,yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...