Jump to content

Tncxp Sp3 Ayarları Kaydetmiyor


Recommended Posts

Yaptığım Hiç Bir Ayarı Kaydetmiyor, gizli dosyaları göster seçeneğini aktif ediyorum kendiliğinden kapanıyor, açılışta direk administrator olarak açıyor (bunu hallettim), açılışta arkaplan resmi yerine gri bir arkaplan oluyor yenile yapınca düzeliyor.

Performansı olmasa inanın yüklemezdim ama gerçekten performanslı çalışıyor.

Link to comment
Share on other sites

İlk sorun virüsle alakalı olabilir. Diğer sorunları ben yaşamıyorum. Sondadan kurduğunuz programlardan veya virüslerden olabilir.

Aynı sorunlar bende de vardı Şeker kardeşim sağolsun Combofix diye bir program önderdi onu çalışdırdım şu anda herşey gayet güzel ve olması gerektiği gibi....

Link to comment
Share on other sites

tnc xp sp3 te yaşadığım tek problem daha doğrusu uyumsuzluk şu idi :

Zend studio 5.5 i kuruyorum.açmaya çalıştığımda mythemes.dll geçerli bir bellek görüntüsü değil gibisinden bir hata veriyor ve program kapanıyordu.temayı değiştirince problem ortadan kalkıyordu.başka da bir problem yaşamadım.

senin yaşadığın problem kullanıcıdan kaynaklı bence :)

Link to comment
Share on other sites

peki bu virüsü nasıl siliyoruz ben göremedim bu konuyla ilgili bi msj sk8er_boi

Merhaba bahsettiğiniz amvo.exe virüsü bunu öncelikle MSCONFIG den başlangıçtan kaldır ve daha sonra kaspersky ı kurup deneme sürümü ile temizliyebilirsin. Eğer virüs ilerlemiş ise şuan için öle gözükmüyor ilerlemiş ise yereldisk C veya D de girmiş olduğun klasörden çıktıktan sonra o klasörde görünmez hale geliyor. bilgine geç kalmadan bence ilk anlattıklarımı yap derim

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...