Jump to content

Msn 9'u Download Edin!


vatan24

Recommended Posts

Daha önce sızdırılan MSN 9, şimdi Microsoft'un sunucularından indirilmeye hazır durumda. Eski MSN'leri unutmaya hazırsanız, resmi sunucudan yenisini indirin.

Daha önce ilk kez ShiftDelete.Net üzerinden duyurulan ekran görüntüleri ve sızdırılan kurulum dosyası, Windows Live Messenger'ın nasıl bir geleceğe sahip olacağı konusunda bazı ipuçları vermişti. Microsoft, şimdi bu yazılımı daha kararlı bir hale getirdi ve üstelik kendi sunucuları üzerinden indirilebilir olarak kullanıcılara sundu. Değişen tek şey, MSN değil tabii ki. Movie Maker'dan tutun da Windows Photo Gallery'e kadar birçok yenilik, bu pakette.

http://download.microsoft.com/download/7/6/E/76EE3260-D212-4D9B-B8D6-

kaynak:veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Msn 9'un çıktığını zaten biliyorum. Sana yalancısın da demedim ayrıca.

tmm sn. sk8er boi ben seni yanlış anladım kusuruma bakma özür dilerim ve inanmayanlar için resimleri upload etmek istedim belki kanıt olur die

Please register to see this content.

nednse resimler gözükmüyo sanrım bende sorun görmek isteyenler linki copy paste yapsınlar

Link to comment
Share on other sites

Microsoft'un kullanıma sunduğu Windows Live Wave Beta ile Windows Live Toolbar, Movie Maker, Family Safety, Microsoft Office Outlook Connector, Mail, Messenger, Photo Gallery ve Writer yazılımlarının yeni sürümlerine sahip olabileceksiniz.

Windows Live Mail artık Takvim'e entegre olabiliyor.

Windows Live Movie Maker sisteminizde yüklü olan Movie Maker'ın yerine geçecek ama artık daha çok YouTube ve diğer hizmetler için videolar oluşturmanızı sağlayacak şekilde tasarlandı.

Windows Live Messenger, Microsoft'un WPF (Windows Presentation Foundation) tabanlı tasarımdan vazgeçmiş olduğu iddialarına rağmen harika gözüküyor.

Windows Live Photo Gallery artık yüz tanıma özelliğine sahip. Daha az butonlara sahip bir araç çubuğu ki, bu sette sunulan programların çoğu bu tip bir tasarımı baz alıyor.

Windows Live Writer video gömme ve daha akıllı bir arayüz ile daha gelişmiş özellikler sunuyor.

Windows Live Wave 3 Beta (İngilizce)

http://rapidshare.com/files/146420651/TncTr_Shadoww.rar

şifre: tnctr.com[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Türkçesi Çıkmadımı Bu ingilizce..

Bizim Elimizde İngilizcesi Var Arkadaşım Türkçe Yamasını Elimize Geçerse Onuda UPload Eder Sizlerle Paylaşırız..

arkadaslar Betası Degilde Full Sürümü Cıktımı ?

Dün 1 Bugun 2, Beta Sürümü Çıkalı Bu kadar Aceleci Davranma Arkadasım Full sürümüde en kısa sürede çıkar onuda paylaşırız...

edit Shadoww: Kendi Gönderdiğim Mesaj için konuşuyorum ''Windows Live Wave Beta'' sürümü için. @vatan24 arkadaşımızın gönderdiği mesaj için değil...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...