Jump to content

Rapidshare Premium


warez

Recommended Posts

arkadaşlar rapid premium aldım.

günlük 2.66 gb limit varmış. ben 5 gb diye aldım ama.

bunu genişlete biliyormuyuz yani 5 günde 12.5 gb ben bir günde 10 gb indirmek istiyorum. bunun bi yöntemi varmı ? ben sitesinde böyle bir secenek göremedim. eskiden varmış sanırım

Link to comment
Share on other sites

Bana rapidshare den gelen mail : ( Tamamen sahtekarlık ) ana sayfasında herhangi bi şekilde 2,66gb a düşmüş diye bi olay yok... hatta satın ala girince de oradada yazmıyor.. dikkatimi çeken şu oldu . ekstra limitlerden bahsediyordu. ben nerden bileceğimki sınır 2,66gb a düşmüş.

Merhaba,

23 Ekim 2008 itibariyle Rapidshare servis sartlarinda degisiklige giderek bu tarihten itibaren alina ya da uzatilan uyeliklerin gunluk indirme limitini 2.66 GB olarak belirlemistir. Ayni tarihte gerekli duyuru gerek Anasitede gerekse de Turkyie bayisi olarak Haberler sayfamizda yapilmis ve Premium uyeliklerin ozelliklerinin belirtildigi sayfamiz yeni servis bilgilerini icerek sekilde guncellenmistir.

Dolayisiyla websitemizden uyelik alan ya da sure uzatma yapan kullanici yeni sartlari kabul etmis sayilmaktadir. Bu acidan uyelik iptali talebine olumlu yanit vermek mumkun degildir.

Bununla beraber Turkiye bayisi olarak Servis Saglayicinin belirledigi yeni gunluk indirme limitinin dusuk oldugu konusundaki dusuncenize katiliyoruz. Umariz yakin bir donemde limit arttirimi yeniden gundeme gelicektir.

Link to comment
Share on other sites

Premium aldıktan sonra kotayı artırmak için birkaç euro daha harcamanız lazım.. :) 100 GB, 500 GB vs seçenekleri mevcut.. 100 GB sanırım 9 Euro idi..

bu seçenekleri bizde gördük. fark parasını vereceksen alayım... 2 yıla yakındır üyeliğim var ... bi sorun var ki burada sizlerle paylaştım. daha bilgili arkadaşlardan destek bekliyoruz... gün geçtikçe bu konu bayağı, forum sitelerinde ses getirecektir.

Link to comment
Share on other sites

bu seçenekleri bizde gördük. fark parasını vereceksen alayım... 2 yıla yakındır üyeliğim var ... bi sorun var ki burada sizlerle paylaştım. daha bilgili arkadaşlardan destek bekliyoruz... gün geçtikçe bu konu bayağı, forum sitelerinde ses getirecektir.

Ters ters konuşup terbiyesizlik yapma. Herkes elinden geldiğince yardım ediyor! Biz ne bilelim senin o seçeneği görüp görmediğini!? Burdaki hiç kimse müneccim değil. :)

Link to comment
Share on other sites

Bu lanetolası rapidshare var ya, para kazanmak ve kullanıcı çekmek için her türlü şeyi yapıyor.

O kadar şey yapıyor, zart ediyor, zurt ediyor.Ama gelgelelim, bir programlarını güncelleyemediler.RapidUploader, tarih öncesinde kalmış hala 100 mb diyor, üstelik collector hesabıma da giriş yapamıyorum.

Rapidshare manager da sözde vistada çalışıyor ama ne xpde ne vistada çalıştıramadım.

Hatta şimdi yaşadığım bir olayı anlatayım.

Rapid biliyorsunuz yeni bir sisteme geçti dosyalar 10 indirilmeden sonra siliniyor.

FreshXP'yi yayınlayacaktım upload ediyordum. 4 Part ne güzel rapiduploader ile upload edilmişti.Sonra ufak bir dosyayı collector hesabıma girmeden upload ettim ve jeton o anda düştü.Eyvah dedim 10 indirmeden sonra silinecek.Partlar boşa gitti.Allah'tan tekrar jeton düştü de :) Collectore aldım dosyaları.

Böyle saçma bir sistem olamaz.Rapidshare kafayı yedi iyice.Ekonomik kriz Rapidi delirtmiş anlaşılan :p

Ama,her işte bir hayır vardır derler ya, aynen öyleymiş.Collector hesabı 10 bin puana 1 aylık premium veriyor.Şimdiden 875 puanım oldu.Tüm paylaşımları oraya yapınca bu puan da artacak tabii ki.Yoksa benim bundan haberim bile olmayacaktı :)

En ilginç yanı da rapidden o kadar şikayet ediyoruz,ama yine de rapidshare kullanıyoruz.Her ne kadar son zamanlarda kullanımı azalmış olsa da yine de en fazla kullanıldığını kabul etmek gerekiyor.

Link to comment
Share on other sites

extra trafik satın alarak günlük indirme limiti artırılabiliyor fakan benim yeni duyduğum bi uygulama daha var artık rapit hesabı ortak kullanım larda direk kapatılıyor diye inanmak istemedim saçma sapan geldi doğruluk dercesini bilmiyorum 4 gün önce arkadaşla ortak 6 aylık hesap almıştım henüz login olmadım daha önceleri aynı anda login olup download edilirse aypi numarasını vererek hesabın o anda bu ip tarafından kullanıldığını bildiren bi uyarı alıyor idik bu konuda kapsamlı bilgi sahibi olan arkadaş bu işin aslı nedir lütfen bişeyler söyleyin

Link to comment
Share on other sites

Rapidshare Yeni Güvenlik Uygulaması

The Security Lock is inactive. With the activation you protect your files, your password and email address, as well as your RapidPoints against unauthorized Account access. Click the Lock to complete this action. Help

2dirplz.png

Aktif Hale getirdiğinizde

ax1e0l.png

Şekli alıcak

Bundan böyle dosyaları silmek, taşımak, mail adresi ve şifre değiştirmek, puanları kullanabilmek için Güvenlik Kilidini deaktif hale getirmemiz gerekiyo

Güvenlik Kodu mail imizde

Rapidshare ilk açıldığında günlük kota 5GB 'idi , daha sonra beklenmeyen bir artışla 2 katına çıkarak 10GB oldu ve bu premium üyeleri çok sevindiren bir gelişmeydi. Rapidshare gerek fiyatıyla gerekse verdiği hizmetle, lüks bir hizmet olmaktan çıkıp herkesin severek kullandığı bir sistem haline geldi... Peki 23 Ekim 2008 tarihinde ne oldu ?Neden RapidShare sistemi üzerine böyle bir yazı yazıyorum?

Artık günlük kota 2.66GB ve toplam aylık kota 80GB !! Evet yanlış görmediniz, 23 Ekim 2008 tarihinden sonra uzatılan hesaplar ve bu tarihten sonra alınan yeni hesaplar için bu kurallar geçerli. Üyeliklerini bu tarihten önce almış üyeler içinse şu anda kullandıkları günde 10GB ve 50GB'a kadar birikmeli sistem sadece hesaplarını uzatana kadar geçerli kalacak. Kısacası 22 Ekim 2008'de 1 senelik hesap aldıysanız şanslısınız...

Fit for the future

October 23, 2008

Really it should state here that we increase the prices. A few weeks ago, we have extended our capacities by 50 Percent, enabling you to download files at highest speed. Your satisfaction is our number one priority. While other webhosting services literally leave you stuck in congested networks, we don’t shy away from any cost and effort, providing fastest servers and connections.

It is not just "RAPID" that is important to us, "EASY" is of the same significance for us. For weeks have been contemplating and discussing, how we can balance pricing for our frequent- and less regular users, without getting into a profuse and complex pricing structure. At the same time we want to avoid that our less regular users are financing our frequent users, which would be the case with a general price increase. Though it is us that has to compensate for hardware and internet access. For this reason we have chosen a solution that is fair for all: In the future, the download volumes included in a Premium Account is going to be reduced from 10 Gigabyte a day to 80 Gigabyte a month, at continuous exact daily pro rata billing. The sum of accumulated download-traffic is going to be reduced from 50 Gigabyte to 10 Gigabyte. Personal web storage space is going to continue to be set to 500 Gigabyte. The changes only apply to new Premium Account and extension.

Existing Accounts are not affected, aside that due to the change of 10 Gigabyte maximum accumulated traffic, no download volume can be transferred from one day to another. As it is technically not possible to work with various procedures, we have compensated all existing Premium users 50 Gigabyte of traffic volume to their TrafficShare quota. This balance does not expire, as long as you own the Premium Account. You can flexibly apply this quota for your own downloads, should your download balance have run out. The system then automatically allocated traffic in 1 Gigabyte packages from the TrafficShare quota.

In the course of the improvements, we have immensely reduced the prices for the TrafficShare packages. By this means, users that require additional download volume, can flexibly make additional purchases at any time, without increasing the cost for less frequent users. The advantage for frequent users is that by any desired increase in TrafficShare balance, maximum download volume is no longer dictated. The advantage for less regular users is that the prices are not going to be increased. By this we also hope to increase the interest in our TrafficShare model. For all existing Premium Accounts the old conditions are in place (10 Gigabyte download per day), however, you can already make use and profit of the new TrafficShare model.

Özetlememiz gerekirse, artık fiyatları arttırmanın rapidshare firması için bir gereksinim olduğundan söz ediliyor. Yeni kota kurallarının ise tamamen müşteri memnuniyeti için olduğu söyleniyor.

Bunun yanında daha önce pek işimize yaramayan TrafficShare sistemi ise rapide para kazanmak için yeni bir kapı açıyor. TrafficShare'de bulunan limitlerimizi, normal download kotamıza eklememizi sağlayacak bir sisteme geçilmiş. Bu şekilde eğer kotanız 0'a düşerse (2.66GB'tan 0'a düşmesi ise 2048kbps download hızına sahip bir bilgisayarda yaklaşık 3.5 Saat sürüyor) TrafficShare limitinizden otomatik olarak 1GB asıl download limitinize aktarılıyor. Bu durum TrafficShare limitiniz bitene kadar geçerli ! .. Zaten standart olarak dişinizi kavuğuna gitmeyecek TrafficShare limiti kısa sürede bitiyor. Hala günde 2.66 GB'tan fazla indirmek isterseniz rapidshare bu sefer sizi TrafficShare paketleri almaya yönlendiriyor.

Kaba bir hesap yaparsak eskiden ayda 300GB indirme limitimiz vardı. Şu anda bu limit 80GB. Eğer 300GB indirmek istersek 220GB TrafficShare paketi almamız gerekiyor. Bunun fiyatı ise yaklaşık 20 Euro'ya geliyor. Aylık hesabın da 7Euro olduğu düşünüldüğünde, eskiden 1 ayda 300GB için 7euro öderken şu anda 27euro ödememiz gerekiyor !! Halbuki eski sistemle hem ayda 300GB indirebiliyorduk hemde 6 Aylık hesabın fiyatı yaklaşık 30Euro idi !! Dikkat ederseniz fiyat tarifesi 6 KATına çıkmış gibi oldu. 30euroya 1800GB almak yerine, artık sadece 300GB alabiliyoruz !

1024kbit download / 256kbit upload tarifeli internet kullanan kullanıcılar bile günde 2.7GB upload edebiliyorlar ama benim para veripte bu amaç için kullanacağım sistem bana günde 256kbit sürekli download vaad ediyor ! Ben ne anladım bu işten.

Arkadaşlar açıklamalar karma olarak alıntıdır

Link to comment
Share on other sites

asas67

Bende Bunu Dun Fark Ettim Limiiten Falan Haberim Yoktu dosyalar inmişmi diye baktım hicbirsey inmemiş rapidde giriş yaptım

2.6 Traffic geldi ozaman anladım

bu arada KESINLIKLE ORTAK HESAB KULLANMASIN direk hesap katıyorlar dikkat edin..

üyeligimi uzatmayı dusnuyordum aama boyle sartlarda olmaz torrentte geri donecegiz boyle giderse.

Link to comment
Share on other sites

Ya Arkadasalar, biri de bana sunun bi gercegini aciklasa iyi olacak.........

simdi rapid haricinde 10 larca sirket var artik, benim anlamadigim rekabet artinca fiyatlarin ucuzlamasini beraberinde getirmezmi, yoksa bu rapide bu kadar yogun ilgi olmasi ve adamlarin para kaybetmeyi göze alip ta fiyat artirmanin nedeni baska bir sey mi...mesela dosya yükleyenlerin ne kadar cok yüklerse heasp bedavaya gelmesinin disinda baska seylerde mi var....

avrupa da rapid kullanimi yavas yavas azaliyor yada diger alternatiflerde kullaniliyor..Ama türkiyede böyle bir sey yok herkes sikayet ediyor ama sanki mecburlarmis gibi rapide devam ediyorlar niye acaba?

selamlar

Link to comment
Share on other sites

Bence 2048 veya daha üstü hızlarda free kullanmak daha avantajlı heleki linklerde 200 mblık olursa.Rapid premiumun hiçbir esprisi kalmadı gözümde 22 ekimden önce hesabımı uzatmamın avantajı dışında hiçbir getirisi yok benim açımdan.

Yeni yükselen değer netloadin bence 400mblık partlarla free kullanımda bile oldukça iyi divx film download ederken iki partlık netload flashget desteği ile bana yetiyor tek dezavantajı reklam pencereleri çok

Link to comment
Share on other sites

Ya Arkadasalar, biri de bana sunun bi gercegini aciklasa iyi olacak.........

simdi rapid haricinde 10 larca sirket var artik, benim anlamadigim rekabet artinca fiyatlarin ucuzlamasini beraberinde getirmezmi, yoksa bu rapide bu kadar yogun ilgi olmasi ve adamlarin para kaybetmeyi göze alip ta fiyat artirmanin nedeni baska bir sey mi...mesela dosya yükleyenlerin ne kadar cok yüklerse heasp bedavaya gelmesinin disinda baska seylerde mi var....

avrupa da rapid kullanimi yavas yavas azaliyor yada diger alternatiflerde kullaniliyor..Ama türkiyede böyle bir sey yok herkes sikayet ediyor ama sanki mecburlarmis gibi rapide devam ediyorlar niye acaba?

selamlar

öncelike herkes arkadaşında dediği gibi rapidden şikayet ediyor onu kullanıyor:D ben başka sitelere şans tanıdım örneğin dosya.cc veya upload.gen.tr veya medifire gibi sitelere paylaşım yaparsam bunlar üzerinden yapıyorum ki normaldede torrent linklerini paylaştıpımdan bir sorun olmadı ama kullananlardada sorun yaşıyan görmedim ve bence herkes torrenti kullanmalı aslında çok basit ve hızları herkes görevini yaptığı sürece çok yüksek...yani bedava ve sorunsuz olan bişey varsa oda torrent ama biraz ilgi istiyor takip etmelisiniz veya kalite sitelerden indirmelisiniz yoksa uraşırsınız...

ikinci olarak senin soruna gelince neden zam yapıyorlar..çünkü

rapid işin içinden çıkamadı yani sunucular vs şeyler yetersiz geldi site artık o kadar çok paylaşımı kaldıramıyor yeni şeyler içinde paraya ihtiyaç duyuyor işte o yüzden bu kadar sorun çıkartıp zam yapıyorlar...nerdeyse dünya yüzeyindeki en fazla paylaşım yapılan site yani çoğu şey heryerde bu site üzerinden paylaşılıyor o yüzden yükleri çok büyük...

cümleme son verirken her zaman torrent ve ftp tercihimdir...

Link to comment
Share on other sites

bu başlık aynen windows tartışmalarına dönmüş.hepimiz windows dan şikayet ederiz ama dünyada en çok windows kullanılır.arkadaşların dediği gibi netload,filefactory gibi bir çok alternatif var.Hatta zshare gibi upload limiti 30 gb a çıkan siteler var.Ama bütün forumlara bakın rapid paylaşımı %80-90 larda.Bunu bitirmemiz lazım ki rapid de hizaya gelsin.biraz para kaybetsinler bakalım gene böyle artistlik yapabilirler mi?

Link to comment
Share on other sites

bu başlık aynen windows tartışmalarına dönmüş.hepimiz windows dan şikayet ederiz ama dünyada en çok windows kullanılır.arkadaşların dediği gibi netload,filefactory gibi bir çok alternatif var.Hatta zshare gibi upload limiti 30 gb a çıkan siteler var.Ama bütün forumlara bakın rapid paylaşımı %80-90 larda.Bunu bitirmemiz lazım ki rapid de hizaya gelsin.biraz para kaybetsinler bakalım gene böyle artistlik yapabilirler mi?

aynen katılıyorum size 3 gün önce hesabım sona erdi dahasını almayı düşünmüyorum fazla olmaya başladı bu rapid

Link to comment
Share on other sites

Rapidshare manager da sözde vistada çalışıyor ama ne xpde ne vistada çalıştıramadım.

Framework 2.0 kurduğunda çalışıyor. Forumda katılımsızı var. Benim kullandığım Rapidshare Manager linki aşağıda

http://rapidshare.com/files/164916509/Rapidshare_manager_for_xp.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Rapidshare manager da sözde vistada çalışıyor ama ne xpde ne vistada çalıştıramadım.

Framework 2.0 kurduğunda çalışıyor. Forumda katılımsızı var. Benim kullandığım Rapidshare Manager linki aşağıda

http://rapidshare.com/files/164916509/Rapidshare_manager_for_xp.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

extra trafik satın alarak günlük indirme limiti artırılabiliyor fakan benim yeni duyduğum bi uygulama daha var artık rapit hesabı ortak kullanım larda direk kapatılıyor diye inanmak istemedim saçma sapan geldi doğruluk dercesini bilmiyorum 4 gün önce arkadaşla ortak 6 aylık hesap almıştım henüz login olmadım daha önceleri aynı anda login olup download edilirse aypi numarasını vererek hesabın o anda bu ip tarafından kullanıldığını bildiren bi uyarı alıyor idik bu konuda kapsamlı bilgi sahibi olan arkadaş bu işin aslı nedir lütfen bişeyler söyleyin

evt artık premium hesabını birden fazla kullanıcı kullanırsa,rapidshare tarafından hesap kitleniyor

cikan uyari ise su sekildedir..

Fraud detected, Account ".....": This Account has been illegally used by several users.[/CODE]

eskidende birden fazla kisinin ayni hesabı kullandıgında hesabın kitlenecegi belirtilmisti..yani bu kural cok eskiden beri var.fakat artık taviz vermiyorlar :rolleyes2:

Link to comment
Share on other sites

önümüzdeki hafta rapid üyeliğim bitiyordu ve tazelemeyi düşünüyordum, ama eğer onlar bizleri afedersiniz sağmak için bu tür oyunlara giriyorlarsa bundan sonra megaupload yada netload gibi siteler aracılığıyla paylaşımlarımı sunarım ,, ve bilinen bir sey varsa turkiyede ki sunucuların hızları kıyaslandıgında aralarında hiç bir fark yok ,,

aslında tesekkur etmeliyim rapide , param cebimde kaldı sayesinde , bizleri acıtan bir para değil aslında ,,, bu tur bir muameleye layık görülmek ,, amacları müşteri azaltmaksa ,, benden başladılar bile ,,

Sağolun arkadaşlar ,, tüm paylaşımlarınız için

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
Rapidshare Yeni Güvenlik Uygulaması

The Security Lock is inactive. With the activation you protect your files, your password and email address, as well as your RapidPoints against unauthorized Account access. Click the Lock to complete this action. Help

2dirplz.png

Aktif Hale getirdiğinizde

ax1e0l.png

Şekli alıcak

Bundan böyle dosyaları silmek, taşımak, mail adresi ve şifre değiştirmek, puanları kullanabilmek için Güvenlik Kilidini deaktif hale getirmemiz gerekiyo

Güvenlik Kodu mail imizde

Rapidshare ilk açıldığında günlük kota 5GB 'idi , daha sonra beklenmeyen bir artışla 2 katına çıkarak 10GB oldu ve bu premium üyeleri çok sevindiren bir gelişmeydi. Rapidshare gerek fiyatıyla gerekse verdiği hizmetle, lüks bir hizmet olmaktan çıkıp herkesin severek kullandığı bir sistem haline geldi... Peki 23 Ekim 2008 tarihinde ne oldu ?Neden RapidShare sistemi üzerine böyle bir yazı yazıyorum?

Artık günlük kota 2.66GB ve toplam aylık kota 80GB !! Evet yanlış görmediniz, 23 Ekim 2008 tarihinden sonra uzatılan hesaplar ve bu tarihten sonra alınan yeni hesaplar için bu kurallar geçerli. Üyeliklerini bu tarihten önce almış üyeler içinse şu anda kullandıkları günde 10GB ve 50GB'a kadar birikmeli sistem sadece hesaplarını uzatana kadar geçerli kalacak. Kısacası 22 Ekim 2008'de 1 senelik hesap aldıysanız şanslısınız...

Özetlememiz gerekirse, artık fiyatları arttırmanın rapidshare firması için bir gereksinim olduğundan söz ediliyor. Yeni kota kurallarının ise tamamen müşteri memnuniyeti için olduğu söyleniyor.

Bunun yanında daha önce pek işimize yaramayan TrafficShare sistemi ise rapide para kazanmak için yeni bir kapı açıyor. TrafficShare'de bulunan limitlerimizi, normal download kotamıza eklememizi sağlayacak bir sisteme geçilmiş. Bu şekilde eğer kotanız 0'a düşerse (2.66GB'tan 0'a düşmesi ise 2048kbps download hızına sahip bir bilgisayarda yaklaşık 3.5 Saat sürüyor) TrafficShare limitinizden otomatik olarak 1GB asıl download limitinize aktarılıyor. Bu durum TrafficShare limitiniz bitene kadar geçerli ! .. Zaten standart olarak dişinizi kavuğuna gitmeyecek TrafficShare limiti kısa sürede bitiyor. Hala günde 2.66 GB'tan fazla indirmek isterseniz rapidshare bu sefer sizi TrafficShare paketleri almaya yönlendiriyor.

Kaba bir hesap yaparsak eskiden ayda 300GB indirme limitimiz vardı. Şu anda bu limit 80GB. Eğer 300GB indirmek istersek 220GB TrafficShare paketi almamız gerekiyor. Bunun fiyatı ise yaklaşık 20 Euro'ya geliyor. Aylık hesabın da 7Euro olduğu düşünüldüğünde, eskiden 1 ayda 300GB için 7euro öderken şu anda 27euro ödememiz gerekiyor !! Halbuki eski sistemle hem ayda 300GB indirebiliyorduk hemde 6 Aylık hesabın fiyatı yaklaşık 30Euro idi !! Dikkat ederseniz fiyat tarifesi 6 KATına çıkmış gibi oldu. 30euroya 1800GB almak yerine, artık sadece 300GB alabiliyoruz !

1024kbit download / 256kbit upload tarifeli internet kullanan kullanıcılar bile günde 2.7GB upload edebiliyorlar ama benim para veripte bu amaç için kullanacağım sistem bana günde 256kbit sürekli download vaad ediyor ! Ben ne anladım bu işten.

Arkadaşlar açıklamalar karma olarak alıntıdır

ben 3 aylık uyelik aldım ama 2.66gb sınır bvarmış arkadaşlar bende bunun üstüne 100gb trafik limiti aldım arkadalşlar anma yine 2.66 gb trafi trafiğin yukselmesi lazım değilmi acaba aktif halemi getirmem gerek arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz

Link to comment
Share on other sites

ben 3 aylık uyelik aldım ama 2.66gb sınır bvarmış arkadaşlar bende bunun üstüne 100gb trafik limiti aldım arkadalşlar anma yine 2.66 gb trafi trafiğin yukselmesi lazım değilmi acaba aktif halemi getirmem gerek arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz

meraba arkadaşım deaktif olmasımı gerekiyor benim güvenlik kilidinin beni aydınlatırmısın

Expiration date: Wed, 20. May 2009 Traffic left: 2 221 MB (+100 GB)

RapidPoints: 3000 Server time: 23.02.2009 00:31:56 Used storage: 0 MB

RapidPoints PU: 0 TrafficShare left: 105.00 GB Files: 0 bende bu yazıyor acaba trafik limitini aldım 100gb aktif halemi getirmem gerekiyor 2.66 gb çünkü limitim yukselmesi gerekiyormu 100gb trafik limitini aldıktan sıonara

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
meraba arkadaşım deaktif olmasımı gerekiyor benim güvenlik kilidinin beni aydınlatırmısın

Expiration date: Wed, 20. May 2009 Traffic left: 2 221 MB (+100 GB)

RapidPoints: 3000 Server time: 23.02.2009 00:31:56 Used storage: 0 MB

RapidPoints PU: 0 TrafficShare left: 105.00 GB Files: 0 bende bu yazıyor acaba trafik limitini aldım 100gb aktif halemi getirmem gerekiyor 2.66 gb çünkü limitim yukselmesi gerekiyormu 100gb trafik limitini aldıktan sıonara

evet arkadaşlar bendede aynı yazı var hala 2.66 yazıyor oysa 10 ero verdim 100 gb trafic share aldım neden hala aktif olmadı yada aktif etmek için ne yapmam gerekiyor

yardımcı olursanız cok sevinirim

Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...

Merhaba arkadaşlar

Benim şöyle bir sorunum oldu rapid panelinde 4 gb kotam kalmış ve ben 100 mb bir dosya indiriyorum tekrar rapid paneline baktiğimda 3.8 gb diyor yani sanki 200 mb boyutunda dosya indirmişi, başta aldırmadım bir kaç gün sonra en son baktiğimda 6,4 gb idi ve ben 2 gb yakın bir oyun indirdim rapid paneline baktiğimda 2,5 gb kalmış yani 4 gb kota gitmiş. Bu sorunu rapid te bildirmem gerekirmi yoksa bilmediğim birkaç kural mı var.

Teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...