Jump to content

13. Dakikada Kalıyor..


SKeYLeR

Recommended Posts

Arkadaşalr kendim windows editledim herseyi tam ie7 ekledim wmp11 ekledim resim filan ekledim ama windows kurarken 13 dakikada kalıyor..Şaşırdım ne Yapablilirm acil Yardım Edin Tşrkler..

Link to comment
Share on other sites

Editlediğin xp spsiz yada sp2 li saf olmalı daha önce editlenmiş bi xp kullanmaman lazım birde exp7 ve mp11 i rwm ingrator ile NR_UpdatePackIE7_2.0.0 ı kulanarak ekliyorum hiç bir sorun çıkmıyor ...sonra nlite ile hafifletip Driver base ile 180 mb lık driver eklyiorum sonrada programları wip ile ekleyip kuruluma hazırlıyorum yani iso yapıyorum . Sonra ne oluyor söyleyeyim sana cd kuruluma geçiyor önce driverler ekleniyor sonra kurulum yapılıyor hepsi 20 dakka sonrada wip programlar ilk açılış ekranında geliyor ordanda 15 dakka pc de olmazssa olmaz programlar yükleniyor ve 35 dakikada pc hazır.. ha burda renk katmak istersen kurulum menüsü iconlar tema vs de ekleyebilirsin hepsi 698 mb oluyor ... Bu anlattıklarımı sırası ile uygula sende yaparsın ...

Link to comment
Share on other sites

Yöntem 1.

XP Kurda Shift + F10'a basınca komut satırı açılacaktır.Buraya taskmgr yazın ve görev yöneticiyi açın.Windows XP Kurulumuyla alakası olmadığını düşündüğünüz, gereksiz gördüğünüz uygulamaları sonlandırın.Daha sonra bu uygulamayı eklediğiniz addonlarda arayın ve hangisi bu soruna sebep oluyorsa onu eklemeyin.

Yöntem 2.

Her addonu teker teker ekleyin bu sayede hata veren addonu bulabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...