Jump to content

Avg Anti-virus Free Trk Yama Istek


fevzitopal

Recommended Posts

AVG Anti-Virus Free v 8.0.176

Anti virusu kurdum ev kullanıcısı için ideal ama turkçe olmadığı için kullanımını bilemedim,

Lutfen forumdaki arkadaşlardan

AVG Anti-Virus Free v 8.0.176 programın turkçe yamasını istiyorum lütfen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

AVG Anti-Virus Free 7.5 versiyonuna 12 nisan 2009 dan itibaren destek vermeyeceğini bende kurulu olan

7.5 versiyonu illaki 8.5 ile değiştimemi devamlı ikaz ettiler bende mecbur kaldım şu anda AVG 8.5 versiyonu

yani son free sürümü kurulu veTürkçe değil tamda stabil çalışmıyor 7.5 süper çalışıyordu bakalım 12 nisandan sonra destek varmı yokmu göreceğiz bu programların Türkçe,si yok

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

çok uğraştınız Türkçesini çıkarttırdınız sonunda. yalnız sadece free si için var. internet security için olanı yakında çıkacakmış.

http://www.avg.com.tr/lite-products[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

AVG Free 8.5 şimdi Türkçe

Türk internet kullanıcıları, download yoluyla buluşan gizli tehditlerle ilk kez gerçek zamanlı ücretsiz koruma sağlayan Türkçe bir programla savaşacak.

12 Mayıs 2009 - Avrupa’nın internetteki gizli tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlayan ilk ücretsiz yazılımını geliştiren AVG Technologies, yeni ürünü AVG Free 8.5 güvenlik yazılımını bugünden itibaren Türkçe olarak kullanıcılarına sunuyor.

2003 yılından beri Türkiye pazarında bulunan AVG, ilk kez Türkçe bir ürün geliştiriyor. Ücretsiz sunulan bu ürünü yeni Türkçe ürünlerin takip etmesi planlanıyor.

AVG Teknoloji Bölüm Başkanı Karel Obluk, AVG Free 8.5 Türkçe sürümüyle ilgili olarak, “Biz, bilgisayarlarını hangi amaçla kullanıyor olurlarsa olsunlar tüm kullanıcıların, güvenli ve içleri rahat olarak çevrimiçi bir deneyim yaşamaları gerektiğine inanıyoruz. Türkiye’deki kullanıcılar için bu deneyimi daha ulaşılabilir kılan Türkçe AVG Free 8.5 koruma yazılımını geliştirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Anti-Virus, Anti-Spyware ve LinkScanner yazılımlarını içeren AVG Free 8.5, download işlemleri sırasında ortaya çıkan görünmez tehditlere ve kullanıcı önlem almaya fırsat bulamadan kendini bilgisayara yükleyen kötü amaçlı yazılımlara karşı, diğer ücretsiz güvenlik ürünlerinin sağladığı korumanın ötesine geçiyor. Bu fark edilmeyen bulaşıcı süreç, bugün internet üstünde en hızlı büyüyen tehlike ve kimlik hırsızlığının yanı sıra, ticari kazanç elde etmek için organize suçlular tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tehditler herhangi bir web sitesinde gizleniyor ve sitenin ziyaretçi sayısına ya da suçluların elde etmek istedikleri özel bilgilerin boyutuna bağlı olarak bir saatliğine, bir günlüğüne ya da bir haftalığına bulaşıcılığını koruyabiliyor.

Bu tür tehditlerin doğaları gereği belirsiz bir süreye sahip olmaları, onların geleneksel antivirüs ya da casus yazılım önleme ürünleri ile saptanmasını olanaksızlaştırıyor. LinkScanner AVG’nin benzersiz “Active Surf Shield” özelliği sayesinde Internet Explorer ya da Firefox kullanıcıları web’de dolaşırken tehditleri ya da tehtid potansiyeli olan içerikleri gerçek zamanlı saptayarak koruma sağlıyor. LinkScanner ayrıca “Search Shield” özelliği ile Google, Yahoo! ve MSN’de arama yapıldığında her bir sonucun yanına eklenen güvenlik ikonu ile hangi sonuçların güvenli olduğunu tıklamadan öğrenme olanağı sağlıyor.

AVG Free 8.5 kullanıcılara verimli, sistemi gereksiz yere yormayan, güçlü ve kullanımı kolay bir koruma sağlıyor. Böylelikle kullanıcı güvenlik konusunda endişe duymuyor ve sadece bilgisayarına odaklanıyor. Kişisel ve ticari olmayan kullanımlar için geliştirilen AVG Free 8.5, Windows 2000, XP veya Vista işletim sistemleri ile uyumlu çalışıyor.

AVG Technologies hakkında

www.avg.com

AVG Technologies, 167 ülkede 80 milyondan fazla tüketiciyi ve küçük işletmeyi her geçen gün artan web tehditlerine, virüslere, sahte postalara, siber dolandırıcılıklara ve bilgisayar korsanlarına karşı koruyan küresel bir güvenlik çözümleri lideridir. Merkezi Amsterdam’da bulunan AVG, siber suça karşı verilen savaşta yaklaşık yirmi yıllık bir deneyime sahiptir ve dünya çapında web tabanlı tehditleri tespit etmek, etkisiz hale getirmek ve bu tehditlere karşı savaşmak için en gelişmiş laboratuvarlardan birini işletmektedir. AVG ürünleri günümüzde 15 dilde sunulmaktadır. Amazon.com, CNET, Cisco, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart ve Yahoo! dahil olmak üzere dünyanın her köşesinde AVG dağıtımı yapan yaklaşık 6000 satıcı, ortak ve distribütör bulunmaktadır.

http://www.avg.com.tr/lite-press-releases-news.ndi-223424[/CODE]

[size=3][color=#FF0000]Gerekli açıklama kendi sitesinde yapılmıştır bilginize ...[/color][/size]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...