Jump to content

Gom Player V2.2.62.5209 Portable


miras7im
 Share

Recommended Posts

  • 4 ay sonra...

Gom Player 2.1.9.3754 Portable [Kurulumsuz]

1154944089-1.jpg

GOM Player, ücretsiz olmasına rağmen harika özelliklere sahip bir çoklu ortam oynatıcısı. Bir çoklu ortam oynatıcısında aradığınız hemen her özellik GOM Player'da var. Ayrıca her özelliğini ayrıntılı bir şekilde kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz.

Skin (Tema) desteğine de sahip olan yazılım, sistem kaynaklarınızı sömürmüyor. Gömülü codec sistemi sayesinde AVI, MPEG, DivX, XviD, AC3, OGG, MP4 gibi popüler dosya formatlarını doğrudan oynatabiliyor. Yani ekstra codec paketleri kurmanıza gerek kalmıyor. Program ayrıca patentli teknolojisi sayesinde bozuk olan veya o an indirmekte olduğunuz ve henüz tamamlanmamış olan AVI dosyalarını oynatabiliyor.

Programın Genel Özellikleri:

-GOM Player, sorunsuz bir alt yazı desteği sunuyor. Senkronizasyon konusunda ise çok başarılı. İçerisinde alt yazıları düzenleyebileceğiniz, yeniden senkronize edebileceğiniz ayrı bir bölümü var. Böylece ek bir alt yazı editörü kurmanıza gerek bırakmıyor.

-Eğer yüksek çözünürlüklü bir film, bilgisayarınızı çok zorluyorsa, filmin kalitesini GOM Player ile gerçek zamanda düşürerek akıcı bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Yine gerçek zamanda video üzerine efektler uygulayabiliyorsunuz. Bunun yanında istediğiniz an filmdeki bir sahneyi resim olarak kayıt edebiliyorsunuz.

-Ses konusunda da oldukça esnek davranan GOM Player, ekolayzır desteği sunuyor. Sesi az çıkan filmlerin, seslerinin normal düzeye çıkarılmasını sağlayabiliyorsunuz. Daha kaliteli ses alabilmek için Winamp'ın eklentilerini kullanabilir, gerçek zamanda ses üzerine efektler de verebilirsiniz.

Yeni! Güncellenmeye devam eden ve her gün geliştirilen GOM Player, Quick Play Mode (Hızlı Oynatma Modu) olarak adlandırılan yeni özelliği ile DXVA donanım hızlandırmasını aktif hale getiriyor ve high definition (HD) video dosyalarının kusursuz oynatımı konusunda sizlere yardımcı oluyor.

balksz1q.gif

http://rapidshare.com/files/132449359/Portable_Gom_Player_2.1.9.3754.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...
  • 4 ay sonra...

m7c93k.jpg

Portable GOM Player 2.1.25 Build 5015 | 5.90 MB

ОС | OS: Windows 2000/XP/Vista/7

Language: English

Download Portable GOM Player 2.1.25 Build 5015

http://letitbit.net/download/15251.15b2ee5866abd22a7c6fc4560/Portable_GOM_Player_2.1.25_Build_5015.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

2zz5aon.jpg
GOM Player v2.1.25.5015 Portable | 26.3 MB

Talking about the functionality of GOM Player you can watch, but will try to highlight some key points. The main feature of this player - the existence of its own built-in codecs for all major formats. If the video does not play, the program prompts you to download the required codec automatically from the Internet. Another big plus GOM Player is the ability to play streaming video from the Internet. As a consequence, c it means you can view and nedokachannye movies. Pleasant surprise is "omnivorous» GOM Player. Besides the "classic" format, it also plays DVD, HDTV, mobile video and even Flash.

Another useful option GOM is to capture video or audio in a separate file. Fans of online radio will appreciate this feature.
Developers from Gretech Corporation paid much attention to subtitles. Rich customization options will satisfy even the most demanding users.
GOM Player is able to "read" the playlists of such popular formats as ASX, M3U and PLS, so fans of other players do not have to burn the playlists again.

GOM Player supports most popular codecs (AVI, DAT, MPEG, DivX plus many more) with its own embedded codec system that you won't have to look for appropriate codecs everytime you can't play a certain video format. For those codecs that require a license that cannot be distributed, GOM will automatically lead you to an open-source codec web-site. Watch video files while you are downloading them! GOM has a registered patent for playing broken AVI files and files that are still being downloaded. So try one of your broken AVI files or one that you are downloading right now. You'll find it amazing

GOM supports a lot of advanced features for advanced users. You can customize the player by creating your own skin, setting toggle keys, VMR modes, detailed resolution among others. It also provides features such as an overlay mixer, real-time index rebuilding for AVI files, unicode support, key frame based RW / FF and many more!
This minor update addresses a video / audio sync issue with certain MKV files.
http://hotfile.com/dl/38695754/2a2a766/GOM.Player.2.1.25.5015.Portable.rar.html[/CODE]


Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • Moderator
GOM Player 2.1.26.5021 Final Portable | 8.55 Mb

w9fyx4.png

http://letitbit.net/download/0157.0f99a838136d6bc016adfe8a172c38e5/GOM_Player_v2.1.26.5021_Portable.rar.html
or
http://rapidshare.com/files/404016757/GOM_Player_v2.1.26.5021_Portable.rar[/CODE]


Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

[center][font=Segoe UI][size=5][color=#FF0000][b]GOM Player 2.1.36.5083[/b][/color][/size]
[color=#000080][size=3][b][PORTABLE][/b][/size][/color]

[img]http://img708.imageshack.us/img708/8638/goom03.jpg[/img]

[spoiler][img]http://img831.imageshack.us/img831/213/goom01.jpg[/img]

[img]http://img205.imageshack.us/img205/8508/goom02.jpg[/img][/spoiler]

[color=#000080][size=3][b]TANITIM[/b][/size][/color]
[i]Gom Player, ücretsiz bir video oynatıcıdır. Herhangi bir ek programa gereksinim duymadan GOM Player ile video dosyalarınızı sorunsuzca oynatabilir, alt yazı ekleyebilir, dublajlı filmler izleyebilirsiniz... Bilgisayarınızın performanısa uygun olarak çalışır...[/i]

[b][color=#FF0000]Boyut[/color] : [color=#000080]31 MB[/color][/b]

[img]http://img804.imageshack.us/img804/78/hotfile.gif[/img]
[color=#FF0000][b]HotFile[/b][/color]
[code]http://hotfile.com/dl/137354741/aab314f/[/code][/font][/center]

Edited by c-ronaldo
Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • 4 ay sonra...

[center][font="Arial Black"][size="3"][color="#FF0000"]GOM Player v2.1.43.5119 Portable[/color][/size][/font][/center][center][img]http://i.imgur.com/7pcuT.jpg[/img][/center][center][img]http://i.imgur.com/FXUyB.png[/img][/center][center][size="2"][quote][font="Arial Black"]Platform : Windows XP / Vista / 7
Boyut :9.08 MB
Tarama : kaspersky internet security 2011 / Temiz
[/font][center]
GOM popüler ses ve video codec yerleşik olduğu bir medya oynatıcı. Ayrı ayrı çözücü yüklemeye gereksinim yok! Kırık AVI dosyalarını bir veya GOM ile indiriliyor dosyalardan birini deneyin. GOM en kaliteli video klipler izlemek isteyen ileri kullanıcılar için özellikler her türlü destekler. Diğer medya oynatıcılar yürütmek istediğiniz GOM ile kırık AVI dosyalarını birini deneyin. Sen keşfedeceksiniz .. Magic ..
GOM Player, size uygun codec aramak zorunda kalmazsınız kendi gömülü codec sistemi tarafından (AVI, DAT, MPEG, DivX, ve artı daha fazla) condecs en destekler her Belirli bir video biçimi çalamaz zaman. Dağıtılan olamaz lisans gerektiren codec için, GOM otomatik olarak bir açık kaynak codec web sitesine götürecektir.

Özellikler:
Çözücü Bulucu
GOM Player birçok codec (XviD, DivX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 ve daha fazlası) içerir dolayı videoların çoğu için ayrı ayrı çözücü yüklemeye gereksinim duyulmaz. Ayrı bir çözücü yüklemeye gereksinim duyulduğunda ise, GOM Player birini bulacaksınız ve codec açık kaynak sürümünü indirmek bir yere yönlendirebilir. Bu şekilde, sisteminizde gereksiz codec ile sıkışmış almazsınız.

Kırılmış AVI Dosyalarını (Patentli) oyna
İndeksi bozulmuş AVI dosyaları çalınamaz veya dosya tamamen indirilmiş değildir. Dizin dosyasının ucunda yer almaktadır olmasıdır. GOM Player sahip olduğu patentli teknoloji ile bozuk indekse sahip dosyaların görüntülenmesini olanak tanır veya hala indiriliyor.

Güçlü Altyazı Desteği
Alt yazı için GOM Player destekler SMI, SRT, RT, SUB (IDX ile) dosyaları. Sen marjı, konumu, büyüklüğü, çözünürlüğü, yazı tipi ve diğer özellikleri ayarlanabilir. Ayrıca alt yazı, karaoke altyazı modu ile gölge, görünüm ASF dosyalarını etkinleştirebilirsiniz. Herhangi bir uyuşmazlık varsa bile altyazı ve video senkronize edebilirsiniz.

Kullanışlı Çalma Listesi
GOM Player, M3U, PLS, ASX gibi çalma listesi biçimlerini desteklemektedir. Bir çalma listesi farklı medya türleri içerebilir. Ayrıca, aynı zamanda farklı medya türleri için çalma listenizi oluşturup düzenleyebilirsiniz. Bu GOM Player ile kendi multimedya çalma listesi oluşturmak ve düzenlemek çok kolay.

Farklı Medya Türlerini Destekleme
Farklı medya AVI gibi biçimi, MPG, MPEG ve DAT ile birlikte, üstelik GOM Player ile Windows medya biçimleri de (WMV, ASF, ASX) akışı destekler. Ayrıca, 5.1 kanal ses çıkışı ile DVD kalitesinde video izleyebilirsiniz.

Screen Capture
Ekran Yakalama GOM Player üzerinden doğrudan ekran görüntüsü almasına izin veriyor. Burst Capture özelliği kullanarak, 999 tane kadar sürekli ekran görüntülerini alabilir.[/center][/quote][/size][/center][center][img]http://i.imgur.com/7lgNT.png[/img][/center][center][code]http://letitbit.net/download/82103.8df79bdfacc29ff702c835692386/GOM_Player_v2.1.43.5119.zip.html[/code][/center][center][img]http://i.imgur.com/q3qes.png[/img][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years yıl...
  • Editor

GOM Player v2.2.62.5209 EN Portable

 

System Requirements
    * Microsoft Windows 98SE, Me, 2000, XP, 2003, Vista or Windows 7
    * Intel-compatible CPU P3 or greater Minimum amount of RAM recommended by the operating system in use 20MB Hard Drive Space.
    * Some videos may require the newest version of DirectX or Windows Media Player.
    * Recommended settings may change according to different types of video files.
    * Modify 'Deadlock problem' occasionally happened when you shut down the player.
    * Improve Vorbis audio decoder performance.

 

İngilizce... - English Language only..

http://www.mirrorcreator.com/files/1UEOLOE0/GOM_Player_v2.2.62.5209.zip_links
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...