Jump to content

Tanrıcılık Oynamak Işteyen Buyursun


Zero_1577

Recommended Posts

Spore genişliyor

Electronic Arts'ın "tanrıcılık oynama" oyunu Spore, 2009 yılında genişleyecek, coşacak ve hatta bendine sığmayıp taşacak.

spore1-thumb-580x324.jpg

"Uzay Çağı" seviyesine geldiğinde oyuncuyu "Eee, şimdi ne olacak?" hissiyle baş başa bırakan oyun Spore, 2009 yılında genişleyecek, coşacak ve hatta bendine sığmayıp taşacak.

Oyunun ilk genişleme pakedi olan "Spore Galactic Adventures", kullanıcıların galaksi içinde yolculuklara çıkarıyor. Pakette, "Adventure Creator" ("Macera Yaratıcısı") isminde bir özellik bulunuyor. Bu sayede oyuncu, kendi ırkını yaratmakla kalmıyor, bu ırka yeni galaksilerarası maceralar da kurgulayabiliyor. Böylece, ecnebilerin "Sınır gökyüzü" şeklindeki tabiri Spore için gerçek oluyor. Pakedin "yıl ortasında" çıkacağı söyleniyor.

Seriden, çocuklar için "Spore Creature Keeper" isimli ayrı bir oyun daha çıkıyor. Oyunda Spore yaratıkları sanal hayvanlar haline geliyor. Çocuklar canavarlarını besleyip büyütüyor, birbirleriyle oynamalarını sağlıyorlar. Creature Keeper, yaz aylarında çıkacak.

Son yılların konsol olayı Nintendo DS ve Wii de Spore'suz kalmıyor. Sonbaharda Wii için "Spore Hero", DS için de "Spore Hero Arena" çıkıyor. Oyuncular bu oyunlarda kendilerine bir canavar seçip, çeşitli maceralar yaşayarak "galaksilerinin şampiyonu" olmaya çalışacak.

spore07.jpg

spore-creature-1lg.jpg

KAYNAK:

http://yahoyt.com/h/3213/spore-genisliyor[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

haber için sağolda bu ne biçim oyun tanrıcılık falan ne buya :D

yapan yapıyo kardeşim işte ama güzel olduğundan bahsediliyo belli bi zamandan sonra herşeye hükmede biliyormuşşun oyun çok geniş bi kullanıcı arayüzüne sahipmiş

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...