Jump to content

Portable Rapidshare Manager For Xp


Caliber

Recommended Posts

Bu program sayesinde 2.000 mb ye varan boyutlarda Rapide dosya yüklemesi yapabilirsiniz. ( Premium Hesabı Olmak Şartıyla )

The RapidShare Manager (RSM) makes it easy to upload and allows multiple downloads at the same time. You can resume interrupted uploads and downloads and, as a Premium user, you can store files of up to 2,000 megabytes in size at RapidShare.

Made with Cal

Download:

http://rapidshare.com/files/190871397/RSManager.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

caliber kardeşim teşekkürlerimi tekrar tekar bir borç bilirim ama birşeyler diyemeden geçemeyeceğim :) süper bişi bu yaa ilaç ilaç walla. sürekli upload yapan birisi olarak download yapan arkadaşlarıda düşünerek 100 mb sunmak linkleri abes bana göre. bununla artık xp de bile 2 GB lık rapid premium linkleri bile upload yapabileceğiz. Çok sevinçliyim ben yaa :)

Link to comment
Share on other sites

Evet ancak 200 mb. üstündeki partları free kullanıcılar download bile edemiyor. 200 mb olmalı en fazla. Alternatif link sunduğumuz için bazı siteler hala max 100 mb verdiği için bir süre daha 100mb ile devam anlaşılan. 2 gb upload ise zaten mantıksız free üyeler çekmeye bile başlayamaz.. RS limiti 200 mb'dır.. Eskiden 100 idi malum.

Link to comment
Share on other sites

Zaten bu eski bir program. Normal yani eski standartları taşıması. Dikkat ederseniz açılışta bile eski rs banner var =)

+

Free üyeler bazı kullanıcıları hiç ilgilendirmiyor. Örneğin ben. Premiumsuz kullanıcı kaldımıki ? Premium sahibi olmak son derece basit veya para ile alınır...

Özellikle oyunlarda çok güzel oluyor bu özellik...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...