Jump to content

İnternet ücretinde çılgın Tarife


goodspeed

Recommended Posts

ADSL'in pabucu dama atılıyor. Fiber internet hizmete girdi. Tarife ücretleri inanılmaz, modem de hediye. İşte fiyatlar. Telekom operatörü Tellcom, 9,99 TL'den başlayan fiyatlarla 10 kat hızlı fiber internet hizmeti sunmaya başladı.

Tellcom'dan yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında 1 Mbps ve 5 Mbps abonelerine 10 Mbps hızı iki ay süresince 9,99 TL'ye verilirken, 100 Mbps;e varan hızlardaki fiber internette de avantajlı fiyatlar uygulanacak.

Fiber internet kampanyası kapsamında fiyatlar 9,99 TL'den başlarken, kurulum, modem ve aktivasyon da kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

Ayrıca 1Mbps ve 5Mbps aboneleri, ADSL ile sunulamayan 10 Mbps hızını deneyimlemeleri amacı ile ilk iki ay 10Mbps hızında internet erişimine sahip olabiliyorlar.

31 Mart tarihine kadar geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 444 222 0 numaralı Tellcom Çağrı Merkezini aramaları veya www.dokuzdoksandokuz.com web adresini ziyaret etmeleri yeterli olacak.

qucrertlendirme.png

Fiber internet hizmeti şu an için sadece aşağıdaki yerlerde (kısmi olarak, genellikle büyük sitelerde) sağlanıyor:

Ankara'da Eryaman, Batıkent ve Çayyolu,

İstanbul'da Bahçeşehir, Başakşehir, Topkapı, Ataköy, Kemerburgaz, Ümraniye, Soyak Göztepe, Ataşehir, Maltepe, Samandıra, Maslak, Taşdelen, Çekmeköy, Halkalı, Yakuplu, Beylikdüzü,

Bursa'da Yasemin Park,

İzmir'de Buca ve Mavişehir.

Kaynak: www.internethaber.com

Link to comment
Share on other sites

evet ben kullanıyorum daha önce ttelekom adsl vardı, inanılmaz stabil ve gerçekten 1 mbit. hızı hissediyorsunuz, ama apartmana fiber çekiliyo yani bi alt yapı değişikliği var 1 ay sürdü bu, bide verdikleri modemi accses point gibi kullanıyoruz yani eve cat 5 ethernet kablosu geliyor değişik bi sistem. herkese tavsiye ederim... enazından ttelekom altyapısı değil.

Link to comment
Share on other sites

kaç gündür bende adsl fiyatlarını araştırıyordum sınırsız en hesaplısı hangi firma olacak diye şimdi bu fiyatlar çok iyide gideceğimiz yerde alt yapısı yoksa ne yapacağız o zaman adsl yi taşımakmı iyi yoksa yeniden ttnete abone olmakmı.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...