Jump to content

ByNyo

Üye
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ByNyo

  1. şirken sistemimiz cyberoam aşılması imkansız yanlızca user accountun ile portal üzerinden girişle yada client ile user girişi yaparak aşabilirsin.
  2. link ölmüş hocam bi bakın derim tekrar
  3. bu işte uzmanlık tecrübe ileri görüşlülük önemlidir tabiki '' IBM - LENOVO ''
  4. doğan güneşi 62 gördüm batan güneş 34 şafak karanlık!
  5. biLL amca bu sefer becermiş işi ama driverlar hızlı cıkarsa o kadar yakındır diyorum normal surumun cıkması sistem hemen hemen tamam gibi görünüyor cunku heryerde denedim cok stabil ve hızlı herkeze tavsiye tabi ingilizceniz iyi ise
  6. öğrenci - öğrentmen - cafe işletmecisi(idim) - Barmen
  7. ingilizceme guvenerek kurdum ama şu kahrolası driver sorumu çözemedigim için silmek zorunda kaldım sanırım tekrar kurucam özledim ya:D
  8. cozumu nasıl yapılıcagınıda anlatırsan seviniriz
  9. hersey tamam ama ses kartı tanımadı :S o kotu :S ama xp ile yarısır full surumu
  10. şimdi goruntuler guzel yorumlarda guzel cokda iyi seyler duydum hakkında indirmeye kadar gittim ancak hem beta olması nedeni ile hemde pcme guvenmedıgım için bilemiyorum kurmakta tereddüt ediyorum p4 3.00 işlemci bunun yanında 1. gb ram ve ati x550 (256 mb 128 bit) ozelliginde bi pc mevcut bu pc için uygunluk degerini benmle paylasmanızı ve yorumlarınızı beklyiorum tsk. yanız birde bir problem warmıs win7 ile uyumlu bircok antivrus kurulusu surum gelistrimemiş hazır deilmiş o nasıl olucak ?
  11. walla güzel demiş bende kendilerine hayranım bnmkinden nası biri oldugum pek belli olmasada takımım belli
  12. 2008in en iyi antivrusu secilmiş tşkler
  13. aynen sorun bendede mevcut on yukleme yapıp ilk resete gecerken bir bilindik mavi ekran hatası verior ancak bu hata hdd ile ilgili arkadasın dedigi gibi hdd yi dogru takın vs. gbi bi hata veriyor bunu cozmemde bana yardım edebilecek arkadaslara sımdıden tsk ederim..
×
×
  • Create New...