Jump to content

İnternete Bağlanamamak


uurclkky

Recommended Posts

Keysmart USB modem kullanıyorum. Dün gece hiçbir sayfaya giremiyordum fakat Limewire dosya indiriyordu ve MSN açıktı. Şimdi bağlanıyor fakat MSN sorun gidericisine baktığımda dns hatası veriyor. E konuyu nerden açıyorsun derseniz sanal bilgisayardan. :wacko:

Nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Modemi defalarca söküp taktım, bağlantıyı sıfırladım yine bağlanamıyorum. Sanal bilgisayara sistem kurdum ve şu an sanal bilgisayar ile internete girebiliyorum. :S Sorun nedir, nerdedir? Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

Link to comment
Share on other sites

IE, Firefox, Safari, Opera, Chrome ne kadar tarayıcı varsa elimde denedim. Sorunun kaynağını ya da tam olarak sorunu bulabilsem çözücem, messenger'da modem ve pc arasında çarpı var. Öyleyse sanal bilgisayar nasıl giriyor.

Link to comment
Share on other sites

Ağ bağlantısı donanımınızın yazılımı silin, driver da dahil. Birde USB portlarınızda da sorun olabilir. USB driver bulun internetten ve yeniden yükleyin. Biliyorum SP2 ve üstünde olan sistemlerde mevcut o yüzden kendi yükleniyor, ama siz netten bulun yinede deneyin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...