Jump to content

Deep Freeze Belası


gαяƒι™

Recommended Posts

Deep Freeze 5 vs.. Kursaydın Çaresi Vardı ama..!?

Bende Eskiden 5.x Sürümünü Kurmuştum, Ve Aynen Senin Dediğin Gibi Oldu, Naptımsa Olmadı EnSon DeepUnfreeze Adlı Program işime Yaradı Kaldırdım.

Fakar Geçenlerde Bende DeepFreeze 6 Standartı Kurduğum Bir PC Yine Aynı Problemi Verdi...Deep Devrede Çalışıyor, ama Kesinlikle Ulaşılamıyor ne Sistem Taryda nede Kısayolla..

Deep Freeze 6 'ya Eski Bulduğum Yöntem Yemedi.. Hala O Bilgisayar Öyle Duruyo :D KaçZamandır Format Attım Atacam O PC ye :)

DeepFreeze 6 için bu Soruna Çözüm veya EnAzından Nedenini Bilen Bulan Paylaşırsa iyi Olur..

Deep 5.x için işe Yarayan DeepUnfreeze Adlı Programın Sitesi, Ücretsiz Kurulumsuz Bir Program..

Please register to see this content.

EDIT : P4 3.0 CPU , 512 MB DDR, SATA HDD vs...... Bu işin Donanım configurasyonuylamı Yazılımlamı Alakası Var Tam Emin Değilim..!? Çünkü Aynı Setup Dosyasından Deep Freeze 6 yi Birsürü Başka PC yede Kurdum ama Onlarda Problem Yok, Sadece Bir Tanesinde Problem Çıktı..

Diğerleri ile Bunun Arasındaki en Önemli Fark SATA HDD...!!????

Link to comment
Share on other sites

Bence en önemli nokta anakart firewall'ı açık mı kapalı mı.Arkadaşlar deepfreeze amd anakartlardaki firewall yüzünden bu tarz problemler yapıyor.Eğer anakart firewall açıksa üzgünüm ama formatdan başka yapabileceğin pek bişi yok benim bildiğim kadarı ile.

Not: Benden sana bir tavsiye deepfreeze kullanıcaksan da standart kurma arkadaşım.Hiç bir bilgin yoksa bu konuda bilen birilerinden yardım al yada çok iyi bi ingilizceye sahipsen dökümanları oku.Anakart sürücüsünü kurarkende "enable firewall" diye bi seçenek war onu kaldır. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

6 versiyonlarından birini kurdum ne ikon çıktı nede başka bişey.. :) birde ustune yeniden başlattı pc yi mavi ekran verdi.....Bad pool caller... epox board amd işlemci ve sata HDD........... sanırım bu üçlüyü kaldıramadı.... :):)

Edit :

$persi0.sys dosyasını Dos commander kullanarak sildim düzeldi gibi ama niye boyle salaklık yaptı anlamıs değilim :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...