Jump to content

Otokur V3 Için önerileriniz


KintaRo

Recommended Posts

Merhabalar.

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=75731[/CODE]

adresindeki OtoKur v2 adlı projemin v3 versiyonu için kolları sıvamış bulunuyorum. Taslak hazır ve bu sefer daha kapsamlı ve işlevsel bir proje olacak. Yalnız yeni versiyonda olmasını istediğiniz programlar, araçlar, özellikler ve tüm önerilerinizi benle paylaşmanız daha iyi bir çalışma ortaya koyacaktır. Sitemizden ya da buradan fikirlerinizi benle paylaşırsanız çok memnun olurum.

Link to comment
Share on other sites

hocam bence çok falza abartmadan seçenek sunarak yapmalısın.yani bi program türünde en fazla 2 tane birini kurmak istemeyen diğerini kursun diye..mesela media oynatılıcıları konusu cok fazla secenek var ama dediğim gibi en fazla 2 secenek sunmalısın ki yapacagın program şişmesin..zaten en güncel programları koyacagına eminim..ve en son olarakda görüntüde bi iki değişiklik yapabilirsin..

Link to comment
Share on other sites

Evet video oynatıcı olarak Windows Media Player 11 ve BSPlayer düşünüyorum. Programlar ise v3'ün yayınlanış tarihindeki en son sürümleri olacak. Tasarım zaten tamamen yenilendi. Kodlarıda baştan yazıyorum. Bu sefer daha pratik ve işlevsel bir proje olacağını umut ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

V2' de olduğu gibi sade seçmeli kurulum olabilir

Programlar mümkün olduğunca Türkçe olursa kullanım kolay olur

Advanced SystemCare 3 TR

File Scavenger 3 (TR yaması var mı bilmiyorum)

CCleaner TR

Notepad 2 TR

Avafind TR

Reg Seeker TR

Reg Shot TR

Revo Uninstaller TR

Winrar temalı TR

Super Copier TR

Restorator TR

Ultra İso TR

Foxit Reader TR

Total Video Converter TR

Antivir

Avg

CPE17AntiAutorun1330_ (Autron virüsleri için)

Google Earth TR

Driver Genius TR

Mutilate File Wiper (Kalıcı dosya silme)

Katılımsız_FMT5.6-TNCTR (Sağ tık menüsü eklentileri)

Procexp & Autoruns (www.sysinternals.com)

Cpuz

Bu programlar umarım işine yarar aklıma geldikçe eklemeye çalışırım.

Link to comment
Share on other sites

Evet video oynatıcı olarak Windows Media Player 11 ve BSPlayer düşünüyorum. Programlar ise v3'ün yayınlanış tarihindeki en son sürümleri olacak. Tasarım zaten tamamen yenilendi. Kodlarıda baştan yazıyorum. Bu sefer daha pratik ve işlevsel bir proje olacağını umut ediyorum.

hocam zaten media player var herkeste ona gerek yok bence ama sen bilirisin tabi ki..ben senin yerinde olsam klmcodec veya vlcmedia veya gom player verirdim..bunlar daha iyi ve hem dediğim gibi media player herkeste var artık..baska program olarak tavsiyem eset nod antivirüs bulabilirsen 4 katılımsız olursa süper olur ama daha tam anlamıyla yapan cıkmadı malesef..arkadasın dediği gibi türkçe olmasına özen göstermelisin bütün programların..ve içerikte 3 seçenek olması güzel aslında ama senin işini uzatır tabi oda sana kalmış..programın hızlı acılmasını ve sistemi yormadan kullanılmasını öncelik vermelisin ona gore gerekirse seçeneklerin birini cıkarabilirsin eğer oyle bişey yaparsan manuel kur seçeneğini cık bence..bu arada artık msn de gorusemiyoruz en kısa sürede görüşme üzere..

Link to comment
Share on other sites

Tekrar merhaba.

@register ;

CCleaner TR, Avafind TR, Winrar TR, CPUZ zaten listede var. Katılımsız_FMT5.6-TNCTR (Sağ tık menüsü eklentileri) ve Google Earth TR'i ekleyebilriz. Google Earth kullanmayan yoktur heralde :-) Diğer programlar ise çok bilinen programlar değil sanırım. Tamam biz kullanıyoruz ama OtoKur teknik servislerde müşteri makinalarına çok kurulduğu için müşteri memnuniyetinide düşünmek gerek :-) Yinede bir araştırma yapacağım bunlar için.

@arpikli3;

K-Lite zaten fix olarak geliyor. Ekstra video oynatıcı içinse BSPlayer yönünde çok talep var. VLC'de olabilir çünkü çok kullanan var onu. WMP11'de olsun diyorum ya. Çoğu windows'un içinde halen WMP9 geliyor. Virus programı olarak sanırım Nod32 3.0 olacak. 4.0 versiyonunun dediğin gibi sağlam bir katılımsız yok. Ben yapayım diyeceğim onun içinde zaman yok. Kendimi tamamen OtoKur v3'e verdim şu an. Boş zamanlarımda sadece onla uğraşıyorum. Ayrıca 3 seçenek değil kurulum için 4 seçenek var bu sefer. Otokur [Temel], OtoKur [Gelişmiş], Manuel Kur ve Seçmeli Kur. Performans konusunda sıkıntınız olmasın. Yapım aşamasında iken çok yavaş makinalarda deneyip en iy performansta çalışacak hale getirip o şekilde yayınlayacağım. Netede fazla giremiyorum bu aralar ondan msnde yokum. Umarım yakında görüşürüz. Değerli önerileriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

Link to comment
Share on other sites

Tasarım tamamen değişti. Sade buttonlar yerine simgeler ve windows explorer penceresi türü bir ekran kullandım. Yani kullanıcının çok alışık olduğu bir görünüm olacak. O konuda merakınız olmasın :(

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Yorumlarınız için teşekkürler. OtoKur tamamlanmış durumda ve eklenen programlar hemen hemen herkesin isteği doğrultusunda olduğuna inaniyorum.Gerçekten çok program ekledim çıkarttım. Sizler gibi çok kişiden fikirler aldım. OtoKur'un en son hali herkesin hoşuna gideceğini umuyorum.

Please register to see this content.

Adresinden Program Listesini görebilirsiniz. Bir kaç güne kadar indirme linklerini sitemde ve burada görebileceksiniz. Sağlıcakla kalın.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...