Jump to content

arpikli3

Üye
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by arpikli3

  1. tebrik ederim doğru programı buldun evet daha önceden kullandığım program buydu ama ne yazık ki şöyle bir durum var elimdeki flash bellekte çalışmadı çünkü "SMI kontrolcülü USB bellekleri formatlamak için kullanılan bir program. Takılı olan bellek SMI kontrolcülü değilse çalışmayacaktır." uyarısı vermişti zaten verdiğin linkte ki yazıda aynısı da oldu.. eski bir usb bellek buldum 4gb lık onu taktım verdiğin program onda açıldı işlem yapıldı.. ama elimde olan kingston marka usb 3.0 model maalesef bu programla olmadı.. daha önce vermiş olduğun makaleyi baştan sona tekrar tekrar okudum ama orda da doğru programı bulamadığım için olmadı.. elimdeki usb belleğin değerleri bunlar daha önce gönderdiğin linkte bu usb belleğe uygun formatlama programını maalesef bulamadım.. USB Device ID: VID = 0951 PID = 1666 Serial Number: E0D55EA574ADF4A0C9506F0D Device Vendor: Kingston Device Name: DataTraveler 3.0 Device Revision: 0001 Manufacturer: Kingston Product Model: DataTraveler 3.0
  2. benim usb bellek usb u3 özelliği yoktu herhangi bir usb bellekte yapılabiliyordu.. bazı usb lerde sonradan benzer özellik ilave edilebiliyor demişsin konuyu inceledim açıkcası elimdeki usb bellek için gerekli programı bulamadım biraz karışık ve tehlikeli zaten arkadaş belirtmiş.. beni zamanında bu işi yaptığım program her şeyi kendi hallediyordu.. usb belleği formatlıyor ve 2 kısma ayırıp biri data kısmı oluyordu diğer kısmıda sanki cd yada dvd rom gibi gözüküyordu ve buraya windows cd sini yüklüyordu yani baya kapsamlı bir programdı her şeyi kendi yapıyordu..
  3. üstadım şöyle anlatayım.. program kendisi usb belleği 2 ye bölüyor bir tarafını normal depolama olarak virüse açık şekilde kullanıyorsunuz, diğer taraf ise sanki bilgisayara cd-dvd rom takmışsınız gibi görünüyor virüs bulaşmıyor o kısma işte o kısma da windows yüklüyorsunuz yine program sayesinde böylece elinizde bir usb bellek varken bir kısmı format cd si olarak çalışıyor diğer kısmı depolama alanı.. bunu ben daha yıllar önceleri yapmıştım yine buradan bulduğum program sayesinde ama kaybettim programı adı da aklımda değil açıkçası.. ayrıca her türlü usb belleğe bunu yapabiliyordunuz özellikli olmasına gerek yoktu..
  4. üstadım benim şöyle bir programa ihtiyacım var usb flash belleğin bir kısmını dvd gibi görüp windows kurulum cd şeklinde gösterecek diğer kısmı ise normal depolama birimi flash bellek olarak görülecek.. böyle bir program vardı eskiden daha önceleri buna benzer yeni versiyon program öneriniz var mıdır?.. şimdiden teşekkürler..
  5. Masaüstünde Bilgisayarım, Ağ ve Belgelerim aktif olarak gelir UAC Devre Dışı olarak gelir tek istediğim bunların nasıl yapıldığı şimdiden teşekkürler..
  6. forjest dostum malesef link silinmş yenilermisin fırsatın olunca..
  7. ilginize teşekkürler.. bütün linkler yenilendi sorunsuz çalışıyorlar.. keyifle oynamanız dileğiyle..
  8. function CopyCallback (Source,Destination,Copied,Total) Progress.SetCurrentPos("Progress1", (Copied / Total) * 100); Label.SetText("Label1", Source) Label.SetText("Label2", Destination) yuzde = Math.Floor((Copied / Total) * 100); Progress.SetText("Progress1", "%"..yuzde..""); end File.Copy("AutoPlay\\Docs\\WinRAR.3.80.Final.katilimsiz.upload.and.created.by.MostWanted.exe", _DesktopFolder, true, true, false, true, CopyCallback); error = Application.GetLastError(); if error ~= 0 then Dialog.Message("Hata!", "Kopyalanma sırasında bir hata oluştu!", MB_OK, MB_ICONEXCLAMATION, MB_DEFBUTTON1); end[/CODE] şimdi hocam bu kodla dosya kopyalarken progess bar her dosya için yüzdelik olarak ilerliyor ve barda yüzdelik kısım rakam olarak gözüküyorve hata olursa da uyarıda bulunuyor.. peki biz bunu program kurulumu sıraında yapabilirmiyiz..yani her program için ayrı olarak kurulum yüzdesini barda belirtebilirmiyiz ve yine burdaki gibi bar üzerinde yüzdelik kıısm rakamlada belli edebilirmiyiz ve yine hata olunca da uyarıda buluncak şekilde ..biliyorum zaten bu konuyu anlatacak olan video çalışması içerisindesin..ama bana bu biraz hemen lazım sence bunun mümkünü varmıdır.. eğer bu konuda da bana yardımcı olursan çok minnettar olurum.. bu konunun dışında diğer bir sorun daha olacak eğer kızmazsan.. sorum şu bir label yaptığımızı farzedelim bu labelde de yazı oldugunu farzedelim biz bu labeli üzerine geldiğimiz de yazının altında çizgi belirmesini nasıl sağlayabiliriz.. her şey için şimdiden çok sağol hocam..umarım seni çok meşkul etmemişimdir..
  9. arkadaşlar dün kendi aio üzerinde çalışmamdan dolayı anlatamadığım talha_252 hocamın bana gösterdiği aio simge durumu, bilgisayarı yeniden başlat ve aio kapat seçneklerini anlatacağım size tabi ki elimden geldiği kadar.. eğer bir hatam olursa talha_252 hocam düzeltir.. umarım ki olmaz neyse konuya geçelim.. aio çalşırken yani programlar kurulurken simge durumuna getirmek için bu kodları kullanıyoruz.. minimize = CheckBox.GetChecked("simge_durumu"); if (minimize) then Application.Minimize(); end burada programların kurulum kodları olduğunu var varsıyoruz.. yeniden = CheckBox.GetChecked("yeniden başlat") kapat = CheckBox.GetChecked("bitimde aio kapat"); if (kapat) then Application.Exit(0); end if (yeniden) then System.Reboot(); end açıklamalar: 1-simge_durumu: işaretlenecek olan labe e verdiğimiz isim.. 2-yendien başlat: yeniden başlatmak için işaretlenecek olan label e verilen isim.. 3-bitimde aio kapat: aio kapatmak için işaretlenecek olan labe e verdiğimiz isim.. 4-minimize program kurulum kodlarından önce olmalıdır..aksi halde program kurulumundan sonra çalışır.. 5-yeniden başlat ve aio kapat ise kesinlikle program kurulum kodlarından sonra olmalıdır.. aksi halde programlar kurulmadan çalışırlar..ve doğal olarak programlar kurulmaz.. umarım işinize yarar arkadaşlar.. gerisi talha_252 hocam a kalmış..ondan da en kısa sürede progessbar konusunu her yönüyle anlatmasını bekliyorum..
  10. arkadaşlar talha_252 hocamdan öğrendiğim sekilde anlatmaya çalışacağım..daha iyisini ondan öğrenebilirsiniz nitekim yeni ders hazılığında olduğunu söyleyeblirm.. neyse ben konuma geçeyim..bazı aio larda görmüşsünüzdür checkbox ları aynı anda işaretleyip aynı anda bütün işaretleri kalrırabiliyoruz.. bunu zaten talha_252 hocam anlatmıştı burda..ben şimdi sizlere sseçilmiş olan checkbox larla seçilmemiş olan checkbox ları yer değiştiremeyi anlatacağım.. yani seçimleri tersine çevireceğiz.. bunun için 3 tane checkbox umuz oldugunu düşünelim.. bu sayı artabilir size kalmış.. tersine çevir olayını gercekleştirnek için bi tane de label yada butonumuz oldugunu düşünelim.. bu label yada butonumuzun üzerine tıklayıp SCRİPT bölümünden ON CLİCK kısmına aşağıda vermiş oldugum kodları yazarsanız sorunsuz olarak çalışacaktır.. isterseniz biraz da burdaki kodlardan bahsedeyim.. progr1,prog2,prog3 yazan yerler önemli bu yerlerin ismi farklı olmadır ki checkbox larımız karışmasın.. checkbox 1,2,3 yazan yerler ise bizim seçtirmek istediğimiz program yada her neyse onları ifade eden checkbox lardır.. bunların isimleri değişeblir ama bunu değişirseniz bütün kodlarda o isimdeki yerleri değişmeniz gerekmektedir.. işinizi uzatmış ayrıntıya girmiş olursunuz kısacası.. bu kadar yeter sanırım daha detaylı olarak talha_252 hocam bilgi verecektir isteyen arkadaşlarımıza.. ben resim de eklemeye çalışacağım.. umarım faydalı olabilmişimdir..bu konuyu bana anlattığı için talha_252 hocam a teşekkür ederim..
  11. programın linki yenilendi..programda ki hata düzeltildi artık sorunsuz kullanabilirsiniz..
  12. Yamaha Supercross, eğlenceli motocorss yarışı.. http://rapidshare.com/files/258101110/Yamaha_Supercross.exe Midnight Racing, gece yarışı.. http://rapidshare.com/files/258042629/Midnight_RACING.exe Revolt-oyuncak Araba Yarışı.. oyuncak ile araba yarıştırın.. http://rapidshare.com/files/258073313/Revolt.exe http://rapidshare.com/files/321996541/Magic_Vines_uydudoktoru.rar http://rapidshare.com/files/258112266/AtlantisQuest.exe http://rapidshare.com/files/321993274/Pis_yedili_uydudoktoru.rar http://rapidshare.com/files/258077594/Sexy_Poker.exe http://rapidshare.com/files/321993414/oyun21_uydudoktoru.rar http://rapidshare.com/files/321994766/kick-shot-pool_uydudoktoru.rar http://rapidshare.com/files/258120799/DDD_Pool_1.2.exe http://rapidshare.com/files/258077180/Secret_Maryo_Chronicles.exe not:çok yakında yeni bir oyun daha ekleyeceğim..
  13. Kullanmayı bilenler bilir anlatmaya lüzüm görmüyorum..sanal sürücü oluşturmak için ideal bir program ve son sürümü tarafımdan katılımsız yapıldı..yaptıgım denemelerde sorunsuz kuruluyor..herhangi bir hata alırsanız uyarınız duzeltirim.. http://rapidshare.com/files/235852962/VirtualBox_Stub_Installer_2.2.2.46594_uydudoktoru.rar not:yeni konu açmak yerine konu davamını sağlamak için ve sitede dağınıklık olmaması için devam niteliğinde olarak programı veriyorum..
  14. Trojan Remover, bilgisayarınıza izinsiz olarak giren veya hackerların sisteminizi kontrol etmesini amaçlayan zararlı trojan dosyalarını temizlemenize yardımcı olan ve sizi sanal tehlikelerden koruyan bir güvenlik programı. Sürekli olarak güncellenen veritabanı ile 7500'ün üzerinde trojan (truva atı) kayıtlı olan program sizi en son çıkan tehdit ve tehlikelere karşı üstün bir şekilde koruyor. Hızlı tarama yapısı ile sürücüleriniz üzerinde istediğiniz zaman tarama ve temizleme işlemi yapma imkanı sunan program bilgisayar açılışında otomatik olarak sisteminizin önemli bölümlerinde tarama yaparak güvenliği sağlamanıza yardımcı olabiliyor. http://rapidshare.com/files/265026603/Trojan_Remover_6.8.0.2585.rar
  15. Bu da benden olsun musadenle ustat.. Bütün Office ve resim dosyalarınızı convert edebileceğiniz bir proğram. All Office Converter Platinium, etkili bir şekilde değişik dosya formatlarını birbirlerine dönüştüren hepsi birarada bir toplu doküman ve resim dönüştürücüsüdür. Microsoft office word(.doc, .docx. docm), excel(.xls, .xlsm, xlsx), powerpoint(.ptt, .pptx, .pptm), pdf, htm, html, rtf, txt formatlarını toplu olarak birbirine dönüştürebilirsiniz. Özellikleri: * Toplu dönüştür; Word, Excel, PowerPoint, DOC, RTF, XLS, PPT, TIF, JPG, BMP, GIF, PNG, TGA, RLE, EMF, WMF, TXT, HTM ve HTML formatlarını PDF formatına. * Toplu dönüştür; PDF formatından Word, Excel, DOC, RTF, XLS, TXT, HTM, HTML, JPG, BMP, GIF, TIF, PNG, TGA, RLE, WMF ve EMF formatlarına * Toplu dönüştür; Word DOC formatından PDF, Excel, XLS, TXT, HTM, HTML, JPG, BMP, GIF, TIF, PNG, TGA, RLE, WMF ve EMF formatlarına * Toplu dönüştür; RTF, XLS, PPT, TXT, HTM, HTML, PowerPoint, Excel ve PDF formatlarından Word DOC formatına * Toplu dönüştür; PowerPoint PPT formatından RTF, XLS, TXT, HTM, HTML, Word, Excel, PDF ve DOC formatına * Toplu dönüştür; HTM HTML formatından Word, DOC, PDF, Excel, XLS, TXT, JPG, BMP, GIF, TIF, PNG, TGA, RLE, WMF ve EMF formatlarına * Toplu dönüştür; JPG, BMP, GIF, TIF, EMF, WMF, PNG, TGA ve RLE resim formatlarını kendi aralarında http://www.dosya.tc/All_Office_Converter_Platinum.exe.html
  16. bunu biraz daha acarmısın sfx yaparken nereye ekleyeceğiz çok uğreştım ama olmadı nereyi atlamış olabilirim..doruk hocam yardımını bekliyorum.. bunu çözdüm arkadaşlar..splash nag aio nasıl ekleriz kodunu sizinle paylaşmadan önce sunu belirteyim beni yapmış olduğum arpikli3 teknik servis aio da mecuttur indiren arkadaslar görmüşlerdir..neyse lafı uzatmayım da aio splash nag kullanabilmeniz neler yapmanız ve kodu nereye yazacaksınız ve tabi ki kodu veriyorum; "Üst menüden "Project/Actions..." seçenekleriyle script bölümün açın ve altta gördüğünüz kodu oyraya yapıştırın. Kırmızı olan yere program ismini yazın ve programı "AutoPlay\Docs\" klsaörüne yapıştırın. File.Run("AutoPlay\\Docs\\PROGRAM-İSMİ.exe", "", "", SW_SHOWNORMAL, false);" evet arkadaslar burdakileri harfiyen yapın aio nuza splash_nag eklemiş olun..
  17. arkadaşlar yapmış olduğum katılımsızda serial sorunu yaşayan arkadaşlar burdaki seriallerden girebilirler.. http://s1.dosya.tc/GetData_Recover.rar.html programın bi üst sürümünde sorunu tam çözmüş olarak sunmayı düşünüyorum..
  18. hocam cd cizikliğini bilmem ama sistemi sıfırdan yükledim..ve deneme yaptım ki progrmaın 3 defa çalıştı ama bu seferde 4. de yine aynı hatayı verdi..sistem sıfırken denedim ama.tabi ki gerekli bir kaç program yüklüydü(netframework,java,directx v.b.)bunlar olmasa zaten acılırmı onuda bilmiyorum ..neyse hocam dert değil aslında sonucta calışıyor ama arada tutkluk yapıyor o tür durumlarda da senin dediğin gibi dosya içinde çalıştırıyorum sorunsuz çalışıyor..ilgin için saol,kolay gelsin çalışmalarında..
  19. eyvallah hoca saol oldu dediğin gibi yapınca..ama şüpheye düşürdün beni yapısı sorunlu xp dedin ya kafam takıldı ona..bundan tam eminmisin yoksa sadece tahmin mi..çünkü bu xp yi ben kac zamandır kullanıyorum ve yapı ile ilgili daha önce bi sorunla karşılaşmadım..ha şunu dersen anlarım kurulduktan sonra yapıda bi sorun olmuş olabilir evet ihtimal dahilinde ama sıfır yapıda sorun olmamalı diye düşünüyorum çünkü bende ki xp orjinal cd..bunu anlamak için xp ye format atıp yeniden kurduğumda ne olacağını yazacagım burada..bu arada aklıma gelmişken belirteyim ben bunu indirdiğimde ilk tıklamamda çalışmıştı daha sonra nedense bu hatayı aldım bi daha da çalışmadı..hatta evdeki bilgisayarımda da aynısı oldu ilk tıklamamda çalıştı daha sonra yine aynı hatayı verdi..ama temiz sistem olayını deneyeceğim ve o zaman sana fikrimi söyleyeceğim..
  20. bende böyle bir hata cıktı nedendir anlamadım yardım ederseniz sevinirim..
  21. eyvallah hocam saol.. konuyu araştırdım aslında bulamayınca o yüzden yani konu açmıştım saol taşıdığın için..
  22. piyasadaki en iyi veri kurtarma programlarından biri olan getdataback full ve katılımsız olarak karsınızda..yaptığım denemelerde temiz sitemde sorunsuzca kuruluyor..umarım memnun kalırsınız.. http://rapidshare.com/files/247994020/GetDataBack_3.66_uydudoktoru.rar[/CODE] [/center]
  23. hocam bunu yaptıgımız aio muza nasıl ekleyeceğiz bununla ilgili bir kod var mı yada nasıl yaparız ben Splash_nag yaptım sorunsuz çalışıyor hatta bilgisayarımım başlangıcına attım bilgisayar her acıldıgında oda çalışıyor çok güzel oldu vall sayende..şimdide yaptıgım aio ya eklemek istiyorum yardımını bekliyorum şimdiden çok saol..
×
×
  • Create New...