Jump to content

Arabasýnýn çukura düþmesini ilanla kutladý


mavikiz

Recommended Posts

Gebze'de alt yapý çalýþmalarý yüzünden vatandaþlar zor günler geçirirken, aracýnýn çukura düþmesi sonucu böbrek taþýný düþüren vatandaþ gazeteye teþekkür ilan verdi.

Gebze Ýlçesi'nde, Kocaeli Büyükþehir Belediyesi tarafýndan aylardýr sürdürülen çalýþmalarýn bir türlü tamamlanmamasý ilçe halkýný çileden çýkarýrken, aracýnýn büyük bir çukura girmesiyle böbrek taþýný düþürdüðünü iddia eden 59 yaþýndaki Hanefi Kaplan ise yerel gazeteye verdiði ilanda, “Böbreklerimdeki taþlarýn, aniden yerinden oynayýp düþmesinde emeði geçen Kocaeli Büyükþehir Belediyesi'ne teþekkürü bir borç bilirim” dedi.

Kocaeli Büyükþehir Belediyesi'nce aylar önce baþlatýlan ve halen devam edem alt ve üst yapý çalýþmalarý, Gebzelilerin tepkisine neden oldu. Yollarda oluþan çukurlar nedeniyle ilçenin þantiye alanýna dönüþmesi, hem yaya trafiðini hem de araç trafiðini olumsuz etkiledi. Özellikle yaðan yaðmur sonrasý görünmeyen çukurlara düþen bazý vatandaþlar hafif þekilde yaralanýrken, araçlarýn bozuk yollarda zik zaklar çizerek ilerlemeye çalýþmasý hem trafiðin aksamasýný hem de maddi hasara neden oldu.

Ýlçe halkýný çileden çýkaran çalýþmalar, traji komik bir olayýn yaþanmasýna da sahne oldu. Ýþçi emeklisi 59 yaþýndaki Hanefi Kaplan isimli emekli vatandaþ, alt yapý çalýþmalarý nedeniyle oluþan çukurlardan aracýyla geçtiði bir sýrada, böbreklerindeki taþlarý düþürdüðünü iddia etti. Rahatsýzlýðýyla ilgili kayýtlarýn Fatih Devlet Hastanesi’nde mevcut olduðunu da ifade eden Kaplan, yerel bir gazeteye verdiði ilanla böbrek taþlarýndan kurtulmasýný saðlayan, Kocaeli Büyükþehir Belediyesi’ne teþekkür etti. Hanefi Kaplan gazeteye verdiði ilanda þu ifadelere yer verdi:

“Gebze’nin Yýldýz Caddesi'nde otomobilimle seyir halindeyken, böbreklerimdeki 0.6 milimetre çapýndaki taþlarýn, aniden yerinden oynayýp düþmesine, ayrýca Gebze'nin cadde ve sokaklarýný köstebek yuvasýna çeviren, baþta Kocaeli Büyükþehir Belediyesi olmak üzere, emeði geçen herkese teþekkürü bir borç bilirim.”

Kaplan, kendisine inanmayacaklar için de ilana, “Vallahi abartmýyorum. Bahsettiðim rahatsýzlýðým, Gebze Fatih Devlet Hastanesi kayýtlarýnda mevcuttur. Ayrýca böbreðinde taþ ve kum olan her vatandaþýn da, bu köstebek yuvasýna dönen, Gebze’deki cadde ve sokaklarý kullanmalarýný tavsiye ediyorum” diye bir not da eklemeyi ihmal etmedi.

(Haber7)

Link to comment
Share on other sites

Gebze Berbat Bir Halde Kocaeli Büyük þehire baglandýktan sonra büyükþehir canýný okudu Gebzenin Eskihisar Baglantýlarý E5 baglantýlarý içi vs hepsi berbat halde yazýn bi ton toprak vardý kazým iþleri yuzunden þimdi birde ona çamur eklenmiþtir :) ... birde her köprüye yazmýþlar biz çalýþýyoruz diye...

( Gebzede Bir Akrabam Oturuyor yazýn oradaydým ayný sokagýn 2 kez kazýlýp yeniden doldurulduguna sahit oldum... :) )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...