Jump to content

Word Ve Excel Geç Açılıyor


maxi_cex

Recommended Posts

Hangi işletim sistemini kullanıyorsun, hangi office sürümünü kullanıyorsun, pc nin donanımı nedir ne değildir, herhangi birşeyden sonra mı bu sorun ile karşılaştın ???? Yazarsan belki sorununa bir çare bulabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

Bende aynı sorundan dolayı sıkıntı yaşıyorum. Geçici olarak youruninstaller diye bir program var onun geçici dosyaları bul ve sil seçeneğini çalıştırınca biraz düzelme oluyor gibi.

Ayrıca ccleaner programınıda arasıra çalıştırıyorum belki bir faydası olur diye.

Birde word 2003 programın açılırken daha önce yüklediğin güncellemelerde word office doğrulama için bir program var ona takılıyor olabilir diye düşünüyorum. Tabi sadece bir varsayım.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 ay sonra...

Biraz geç biliyorum ama bu problemi yaşayan arkadaşların derdine çare olur.

Öncelikle ağ yazıcısı kullanıyormusunuz? ya da bağlı olmayan bir yazıcı?

Varsayılan yazıcıyı xps veya benzeri software bir yazıcı ile değiştiriniz.

Bu büyük ihtimalle derdinize çare olur.

Bir miktar bilgisayarda da geç açılma veya yavaşlama probleminiz varsa;

Temporary İnternet Files ve Temp klasörlerini boşaltınız. dos promp ekranında set yazarak TEMP ve TMP değişkenlerinin karşısındaki klasörlerin içlerini özellikle. Bir disk birleştirme programı ile sabit sürücünüzdeki parçalanmış dosyaları birleştiriniz. Mydefrag (freeware) programını tavsiye ederim. Windows'unki beş para etmez.

bunlara rağmen hala yavaşlama devam ediyorsa.

Bilgisayarınızın donanım yetersizliği, Dosyalarınızda bozulma, Windowsunuzda şişme veya donanım-yazılım uyuşmazlıkları vb. problemlerden birine sahipsiniz demektir. Donanım problemleri haricindeki problemlerinizi işletim sisteminizi tekrar kurarak çözebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Ayrıca kullanılan office sürümü bu işte en büyük etken. Bunu unutmayın. Bekle sana kendi kullandıgım office programını vereceğim. Office 2003 + 2007 dosyalarını açabilir. Linki aynı mesajın içine koyarım. Şimdi uploadda

Please register to see this content.

Al bunu dene birde. Bunu kurmadan önce herhangi bir Uninstall programı ile diğerinin herşeyini kaldır.Revo Uninstaller tavsiyemdir

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...