Jump to content

Online Siteleri Nasıl Altyazılı İzlerim.


Alphonso_Elric

Recommended Posts

Arkadaşlar Online Siteleri Nasıl Altyazılı İzlerim (bu şekilde altyazılı izletenler var biliyorum) bilen varmı daha dogrusu bunun programı filan yokmu nasıl diceksiniz, örnegin bir siteden (megavideo gibi mesela) actıgımı farzedelım bir ingilizce dizi, tam ekranda yaptım izlerken, öle bi program olmalıki ilgili altyazıyı bu programla çalıştırıp, ufak bir süre düzeltmesinden sonra diziyi indirmeden altyazılı olarak izleyebilmeliyim nasıl olcak sımdı, varsa bilen bi yardımcı olur mu? Yok bildiğim kadarıyla böyle bir programcık. Programcılık la uğraşan arkadaşlardan bi zahmet yardım dilenirim. Sadece programcıga eklenen altyazıyı altta gösterecek o kadar, biliyorum basit gibi görünüyor ama basit degil, farkındayım. Ama birileri yaparsa ne güzel olur demi ama. Cevap yazarsanız sevinirim. Teşekürler.. :D

Link to comment
Share on other sites

Böle bişey mümkün değil.

Online videoya nasil alt yazi entegre edilmesini düşünüyorsun ki.

Ayrica online film veren bir çok türk sitesi var.

Alt yazili olarak veriyor filmleride.

www.sinemabizde.com[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Yorum için teşekürler ama zaten bende entegre etmek istemiyorumki, edemezsin zaten video çalışırıken altyazıda ayrı olarak çalışacak, bilmiyorum sen aimp kullanıyormusun kullandı isen bilgi çubugunuda görmüşsündür otarz diyorum. Sen aradığın her filmi bulabiliyormusun mesela ben bulamıyorum Transformers i bulursun ama bir Akira Kurusavanın Seven Samurai filmini veya Cehennem Silahı serisini veya 1997 yapımı Goodzilla yı türkçe altyazılı yayınlayan bir site varmı? Malesef bulmamızın mümkün olmadığını biliyorum. İngilizce dublajlı bulabilirisn ama sanmıyorumki türkçe altyazılıda bulabilesin, Vizyon filmlerinden veya 4-5 yıllık filmlerden bahsetmiyorum ben. Online siteler en fazla ragbet edilen filmleri veya dizileri yayınlıyorlar demi ama. ama yinede teşekürler ilgin için.

Link to comment
Share on other sites

Böle bişey mümkün değil.

Online videoya nasil alt yazi entegre edilmesini düşünüyorsun ki.

Ayrica online film veren bir çok türk sitesi var.

Alt yazili olarak veriyor filmleride.

www.sinemabizde.com[/CODE]

mümkün tabi ama söyle yaparsın flv indir uygun altyaziyi bul bi zahmet bs player ile ac izle

arkadaslar programalamda sınır sensin ama böyle birsey freeware yapıalcak kadar basit değil en azından ben basit bir programlama mantıgı geliştremedim su an kafamda.

seven samurai :D indir izle hemde arsiv yap hatta site kur senin gibi araayan insaları orda topla

alternatif

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

firefox a "bbmao video downloader" eklentisini indir. her türlü görüntüyü yakalayabiliyor. site sınırlaması yok. sonra filmi indirip uygun altyazıyla izlersin.

aklıma gelen en yakın çözüm bu. eğer uyumlu altyazı bulmassan subtitle workshop programıyla düzenliyeceksin.

görünen o ki sinema zevki ziyon filmlerinden öte birisin. bu yüzden paraya kıyıp internetten 10 liraya rapishare hesabı alablirsin. doğru kaynakları bulursan istediğin filmi indirmen mümkün. böyle klasik filmleri bu kadar kötü çzünürlükte mimikleri bile göremeden izlemek yazık olur.

Link to comment
Share on other sites

Tüm arkadaşlara teşekür ederim, 1,5 tb. harddiskim var. inanmazsınız 550 mb falan kaldı neredeyse bir o kadarda dvd ye yedeklediklerim var işin içinden çıkamıyorum, indiriyorum. (Sadece animelerim 450 GB buldu) Ama sabrısız bir insan ve beklemeyi sevmeyen biri olarak beklemeye pek tahammülüm olmuyor bazen, bu durumda sizlerin yorumları açmış olduğum konuda benim için değer kazaniyor.

Link to comment
Share on other sites

benim bildiğim anime dizileri ve filmini veren bi site var animefreak.com burda sadece anime var ve sectiğin animeyi izlemeye başlamadan önce video ekranında ingilizce ispanyolca ve Türk bayrakları var bun bayraklardan hangisine tıklarsan o dilde alt yazılı isliyorsun ama sadece animeleri maalesef bu sitede film yok

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...