Jump to content

BySONEFES

Üye
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BySONEFES's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Ucretli ALıncak ıse Cyber Ghost Ama Suan Halen Kampyası Devam eden ve 1 seneden Fazla Kullandım Memnun oldum Kampanya var ve 1 sene Lisan verıyor Okay Freedom Burdan Tavsiyem OKay Kendım Kullandım ıcın ama Illa Ucretli alıcam Dersen Cyber.
  2. Son Yüklenen Bir Program Cakısma Yapıp Sisteme Reset attırabılır..
  3. Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman o saatte namazda Allah”tan bir hayır isterse, Allah ona istediğini verir (Buhârî, De avât, 61) HayırLi CumaLar..
  4. Burdan ulaşabılırsınız..   Kolay Gelsın..
  5. Kasa Icı Durumun nedır  Fan Yeterlımı Guc kaynagın Stabıl mı veya Havalandırman Normal Duzeyde Islıyormu.     Hdd Test Et oLmadı Baska Bır Hdd ıle dene Durumu Ne Olucak Hdd Sorunuda verebılır Veya Sata ya Gıden Kabloları degıstırmen Bıos ayarlarını Duzenlemende Muhtemelen Sorununu Cozer.   Ram Slotları Dogru Slotlardamı Bunlarda Ek Olarak Kontrol et Olmazsa Yardımcı oluruz..
  6. Windows Yuklerken Bu ıslemı Yapıyorum O 100 Mb Kısım Yok Oluyor Nasılmı ANLatım. Öncelıkle Varsaylım yapalım ELIMIZDE 50 GB Bır Dıskımız var Ve Sıfır Format Atmak Istıyoruz 0 aNDa da o 100 MB aLanı Sılmek Istıyoruz Oncelıkle yapacamız Basıt Bır Islem dıskı Biçimlendır Kısmından Bıçimlendırıp YENİ Bölüm olusturuyoruz sımdı ıkı kısım Çıkıyor 100 mb alan ve gerı Kalan dıskımız 100 aLana Dokunmuyoruz Gerı kalan Kısmı Sılıyoruz 100 mb alan Ustune Gelıp alttan genıslet Secenıyı ıle dıskımızı Genısletıyoruz ıste Bu kadar o 100 mB Alandan bu sayede kurtuluyoruz ve windowsumuz 100mb olmadan tek dıske yuklenmıs oluyor herdafasında bole yapmaktayım ve sorunsuz..1 senedır Kullanıyorum.
  7. Mp3 Tag Editor Programı Ile Istedıgın Kapak Resmını Deıstırebılırsını ayrıca. Aimp (Winamp Alternatifi bir Program). Sağ tıklama menüsüne eklenen Aimp bölümünden yada direkt olarak yanında gelen etiketleme programıyla id bilgilerini ve kapak resmini değiştirebilir veya sıfırdan ekleyebilirsin.
  8. Baslat calıstır cmd ac nbtstat -A buraya ıp adresını yaz karsına modenın mac adresı cıkar. kolay gelsın.
  9. http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11186-11-20g-hd6750-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56817 Sorun Yasamıcan Kartır Kendım Kullanmaktayım.
  10. 19 Mayıs ATaTürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.
  11. Bu Kadar Cetın Savaslar Sonrasında Dünyaya *Biz Sike Yaptınız degen TÜM HERKESE, Halan Bakınız Bız Sıke Yapıyoruz Dedırdık* 50 Mılyon FENERBAHÇe TARAFTARı Tek Yurek Olarak CANIYLA Ruhuyla Takımı Buralara Getırdık. Sımdı Olsun yada Olmasın Umrumda Degılkı. Kupa Önemsız Bazı Seyler SATIN ALINAMAZ BUDA FENRBAHCE Sevgısi. Aksıne SAMPIYON OLMasın Bızım O Formanın ASALETI YETER.
  12. Ekran Kartına Gıden Kabloları Deıstır. Olmazsa KART Bıtmıstır.
  13. Windows 7 Manager Programı ıle De Kaldırabılırsınız.
  14. Bütçe Belırtınız Öncelıkle. Ama Tavsıye Edebılırım Özellık Bakımından Uzun Sure Sızı Göturur. http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sd-sx108v-k53sd-core-i5-2450m-250ghz-4gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-g610m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=59705
×
×
  • Create New...