Jump to content

AHMET27

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About AHMET27

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AHMET27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Pascal Usb Multiboot Menü Open aero settings file failed hatası veriyor.
  2. UTIL\PRG1-2-3-4-5-6-7\prg.exe toplam kaç program ekleyebiliyoruz.Sayısı varmı.7 den sonra kendimiz klasör oluşturup ekleyebiliyormuyuz.
  3. üstad sabırsızlıkla bekliyoruz.Ne zaman yayınlanacak.
  4. access point alman lazım hızda herhangi bir düşme olmaz.Tp-Lınk Wa5210G 54mbps işinizi görür ama benim tavsiyem.http://www.vatanbilgisayar.com/airties-air-4400-300mbps-kablosuz-1-port-erisim-noktasi-universal-repeater.htmlbudur.
  5. Bence çok güzel olmuş hepsi gerekli windows 10 ekleyebileyecek alan olması ve katılımsız şeç kur ekleyip kurabileceğimiz ortam oluşturulması.Torrent Lik eklenmesi.Şimdiden Elinize emeğinize sağlık.Sabırsızlıkla bekliyoruz
  6. Emeği geçen ustalara sonsuz teşekkürler.
  7. Windows Embedded 8.1Industry Perakende, imalat ve diğer sektörlerde özel sektör cihaz senaryoları için geliştirme sürelerini kısaltmakta bir tutarlı, aerodinamik uygulama platformu. Zorlayıcı UI, güçlü uygulama desteği, Windows'un 8.1 güvenlik ve yönetilebilirlik. Kilitleme özellikleri ile tutarlı yapılandırmayı sağlamak.  Tam Windows tutarlı bir kalkınma deneyimi sağlar.  Tak ve .NET için POS ile periferik yetenekleri oynamak. Windows Embedded 8.1Pro Kenar cihazları ve akıllı sistem çözümleri oluşturmak için özel olarak tasarlanmış bir platform güç ve Windows 8 esnekliği.  Windows 8.1 ile aynı olan bir kullanıcı deneyimi sunun.  Windows'un 8.1 hızlı, akışkan davranışı özelliği Tasarım özel uygulamalar.  BitLocker ve Güvenilir Boot gibi güvenlik özellikleri.   Hat-of-iş ve verimlilik uygulamaları ile uyumludur.
  8. Windows 8.1 Pro VL with Update (x64) - DVD (Turkish) eklenmeyecekmi.
  9. Pro VL 64 Bit Rica edebilirmiyiz.Saygılar.
  10. Teşekkürler elinize emeğinize sağlık.Saygılar.
×
×
  • Create New...