Jump to content

Kara_NARA

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

229 profile views

Kara_NARA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar yandex yada filedepo denen bir dosya paylaşım sitesi var oraya ekleyemez misiniz? Sadece bir işletim sistemi için bir aylık premüum üyelik almak hiç mantıklı değil malesef..
  2. Dostum ben win 7 x86 ya kurulumu denedim seçtiğim programlar sırasıyla live messenger, chrome, vlc, winamp ve exa radyo, ashampo, adone flash player, fotoğraf yazılımları, adobe reader, office programı java, team wiewer bunları kuramadım ayrıca seçmediğim diğer programların kurulup kurulmadığını bilmiyorum seçmediğim için. bu sorunu bir tek benmi yaşıyorum anlamış değilim..
  3. [quote name='kingeser' date='02 May 2012 - 16:03 ' timestamp='1335974624' post='1195531'] bazı programların es geçmesinin sebebi sistemde çalışan başka bir setup olabilir,daha eski bir sürümü yüklü olabilir yada çalışmakta olan bir uygulama bunu engelleyebilir.Evet doğru söylüyorsun programların exe lerine tıkladığında acılan penceredeki diyalogta aktivasyon işlemi olmuyor!Bunu zaten belirtmiştim...Ufak çaplı düzeltilcek bi hata olmadığı için şu an bunu yapamıyorum.Düzeltmek için tüm programları tekrardan katılımsız hale getirem gerekiyor...Program açılışta otomatik olarak activex yüklediği için tabiki bu exe nin de icinde serial diyalogu gömülü olduğu icin ilk actıgında karşına gelen diyalog aktivasyon yapmıyor...Programın kendi arayüzünden Staktivasyon diyalogundan aktivasyon yaptıgınızda sorun olmucaktır...Programda büyük bi sorun olduğunu sanmıyorum...Benim şahsen gördüğüm tek hata ilk açılıştaki diyalogda ve Silent Setup 'ı kayıt etmeden önce programların exe lerine tıklayıp acılan pencerenin aktivasyon yapmamasıdır...Yapı olarak zaten silent setup 2011 in üzerine yapıldı.Gözden kaçan ufak tefek hatalar haliyle oluyor ki buna da hak verirsiniz umarım ki sayfalarca koda dayalı uygulamada ister istemez gözden kaçan hatalar oluyor.Bağış yapma olayına da gelirsek bu herkezin gönlüne kalmış birşey.Program ilk 2010 da piyasaya sürdüm kullananlar da olmustur kullanmayanlarda .Ben kendim de bilgisayarcıyım ve insan verdiği emeğin karşılığında ufak da olsa birşey görmek istiyor.Senin de söylediğin gibi 'bu programın çok ekmeğini yedim' diyorsun.Herkez iyi günlerde kullansın...Vakit buldukça yeni versiyon üzerinde çalışmaya başladım zaten.iyi günler [/quote] Güzel kardeşim programların es geçmesinin sebebi sistemde çalışan başka setup eski sürüm vs olabilir diyorsun ancak ben kurulumları formatladığım makinada denedim win7 ye kurmaya çalıştım ve daha önceden uyardığın gibi UAC ayarlarını kapatıp res attıktan sonra denedim yine olmadı ne çalışan bir setup nede eski bir sürüm olması söz konusu dahi olamaz ancak yinede es geçiyor sadece varsa eğer es geçmemesinin bir yolunu istiyorum 5 makinada denedim hep aynı sorunla karşılaştım sorun bizde ise sebebini merak ettiğim için yazıyorum eleştirmek amacında değilim ama ne yazıkki olmuyor her denememden sonra 2011 v. ile programları kurmak zorunda kaldım sorun olmuyorda bütün programları güncellemek tek tek zor oluyor.. Yardım edersen sevinirim..
  4. [quote name='hemingway' date='26 April 2012 - 12:00 ' timestamp='1335441641' post='1192625'] Merhabalar.. Bende bu AIO yu indirdim ama henüz ilk aşama olan kullanıcı adı ,şifre kısmındayım.. bunu nasıl çözerim.. yardımcı olurmusunuz..Teşekkürler. [/quote] Merhaba dostum kullanıcı adı ve serial isteyen kısmı çarpıya basıp kapat sonrasında program açılacak sonra programların altında kayıt etme bölümü var oraya bas ve kullanıcı adına Burak ESER ve serialleri gir oluyor. Ancak sorun şuki bazı programları kurmadan es geçiyor.
  5. Öncelikle tekrar merhaba daha önce yaptığım yoruma cvp almıştım sağolsun arkadaşımız cevaplamıştı. Ancak win7 de UAC ayarlarını kapatıp tekrar kurmayı denedim yine birçok programı kurmadan es geçti + dikkatimi çeken birşeyi belirtmek istiyorum programın setupına tıklayıp kullanıcı adını ve seriali girersen seriali kabul etmiyor fakat kullanıcı adı ve serial yerini çarpıya basıp kapatırsan kurulum sayfası geliyor ve kayıtsız kullanıcı diye uyarı veriyor ozaman kullanıcı adı ve seriali girersen kabul ediyor. Özetle verdiğin emeğe inan minnettarım dediğim gibi 2011 versiyonunu bütün formatlarında sorunsuzca kullanıyorum çokta işime yaradı çok tşk ederim ama bu sürüme öz eleştiri yapmak gerekirse daha üzerinde çalışılması gerek arkadaşım. var olan yanlışları vede hataları belirtip seni uyarmak bu sorunları ortadan kaldıracaktır ve ileriki programlarında daha sorunsuz bir versiyon çıkarmanda önünü açacaktır. Eleştiren arkadaşların daha insaflı ve düzgün bir üslup kullanarak bunu yapmalarını tavsiye ederim. Emeğine yüreğine sağlık ama bu versiyonu biraz elden geçirirsen çok sevinirim. NOT: Eğer bu versiyonda umduğumu bulabilseydim inan bağış yapacaktım çünkü bilgisayarcıyım ve bu programın çok ekmeğini yedim umarım bu sorunlu versiyonu düzeltir tekrar yayınlarsın dostum saygılar...
  6. Silent Setup 2011 i bir senedir kullanıyordum. Bilgisayarcıyım bütün format sonrası programlarımı bununla kuruyordum, yenisi çıkınca hemen indirdim ancak giriş kısmını kullanıcı adı ve şifreli olması oldukça gereksiz gördüm neyse bunuda halledip kullanıcı adı serialini girdikten sonra format attığım pc ye kuruluma geçötim hemen gerekli programları seçerek Msn. Chrome,Vlc,Winamp exa radyo, Winrar Adobe ,flash player office 2010 Team wiewer gibi programları ne yazıkki kurmadı kuruldu yazdı ancak kurmadı win 7 ye format attım bunları kurmaya çalıştım ancak kuruldu demesine rağmen kurmadı. + nod 32 5 türkçesi varken neden ingilizcesini ekledin bunuda anlamış değilim ne yazıkki bu sürümü içinden gelmeyerek hazırladığını düşünüyorum yinede emeğine sağlık ancak 2011 versiyonunu yaklaşık 1.5 yıldır kullanan ben bu sürümden hiç memnun kalmadım..
  7. Emeğinize sağlık dostlar güzel bir çalışma, pc üzerinde daha pratik zaman kaybı olmadan çalışabiliyoruz öncelikle tşk ederim. Ancak dost'hane bir ricam olucak 2. cd deki çalışmalarınızda eklemiş olduğunuz programlar eski daha yeni (mümkünse son sürüm) programlarla güncellerseniz çok makbule geçersiniz. SAYGILARIMLA..
×
×
  • Create New...