Jump to content

Amras

Üye
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

587 profile views

Amras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Linklerde düzeltme yapabilir misiniz ? 4. parta geldim ama 404 not found hatası alıyorum hepsinden.
  2. Nette Sofis Gold yazılımının ilaçlı versiyonunu aradım fakat bulamadım. Daha önceden ilaçlı kurulmuş bir pc 'yi formatlayıp kurmam gerekiyor. Elinde olan var mı acaba ? Yada ilacı olan var mı ?
  3. Bundan korunmanın yolu var. Simp lite programın ismi. free versiyonu var. Yeterli oluyor. Bunu hem kendi makinanıza kurmanız gerekiyor hem de karşıda yazışma yapılan hangi pc ise onda da kurulu olması gerekiyor. İki makina arasındaki yazışmayı şifreleyerek gönderiyor. Böylece MSN Sniffer ile yakalanan yazışmalar şifreli ve garip gözüküyor. Bu yüzden okunamıyor. Birebir simp lite ve msn sniffer programının ikisini de kullandığım için biliyorum.
  4. http://hotfile.com/dl/18286604/cfc5c6a/windowBlind.rar.html Arkadaşlar windowblinds 7 versiyonu bir türlü crackleyemedim ricam cracklenip katlımsız olarak sunarsanız memnun olurum.. windowblinds : Tema programı
  5. Ellerinize sağlık arkadaşlar çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Dikkatimi çeken bir husus artık hemen hemen herkeste 64 Bit işlemci olmasına karşın 64 Bit işletim sistemlerinde bu tip çalışmalar yapılmıyor. Bir kaç arkadaş bu tip bir çalışma yapsa SP1 entegreli bir kaç sürümün olduğu bir Vista yapsa. Hem çeşitlilği arttırmış oluruz hem de bu tip çalışmalar için örnek teşkil eder.
  6. Merhaba Windows Media Player 11 X64 ü katılımsız yapabilir misiniz ? Download : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?DisplayLang=en&FamilyID=c6a4cecb-9cb2-42f7-8814-7cb5067ee958 Burdan indiremezseniz. Şirketten rapide atayım.
  7. Bilmiyorum burası yeri mi ama şöyle bir sıkıntım var. NLite Add on maker ile sitedeki gibi clonedvd_fosi ve bir iki kucuk programı add on ayaptım. NLite e bunları hotfixleri eklediğimiz yerden ekledim ama kurulumda 7zip hatası verdi ve bu koyduğum programlar kurulmadı. Acaba nerde yanlış yapıyorum ? Bir de Windows Media Player 11 Eng eklemeye calıştım. İndirdiğim dosyayı açıp içindeki kurulumu yapmasını sağlayan 1-] umdf 2-] wmdbexport 3-] wmfdist11 4-] wmp11bu 4 adet dosyayı nlite a ekledim sırasıyla ama ilk dosyayı güncelleştirmelere ekledim sonrasında hata verdi. WMP 11 i nasıl eklyebilirim nlite ile ? Bir de katılımsız programlardan eklemek istiyorum ama nlite in hangi kısmından eklemeliyiz ? Yoksa başka bir şekilde mi ekleniyor katılımsız programlar. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
  8. Çok teşekkürler. Umarım çözebilirim.
  9. Benim kurulumla ilgili ilginç bir sorunum var. Bilgisayarımın BIOS undan DVD yi first boot yapıyorum. Bir güzel Vistayı kuruyorum DVD 'den. Sorunsuz kuruluyor makina retart oluyor ve açılıyor. Hiç bir sıkıntı yok. Ben bir güzel programları ve Office i kuruyorum yine sıkıntı yok. Sonra makinayı tekrar başlatıp bios dan first boot u HDD yapıyorum ve dvd yi çıkarıyorum. Makina açılmıyor. Boot hatası veriyor. Ben de First boot u yine DVD yapıp Vista DVD sini takıyorum. Bir tuşa basın kısmında ellemmiyorum. Yüklediğim Vista açılıveriyor. Bir türlü çözemedim sebebini. 3 - 4 defa yükledim. Boot mangerına baktım bişey gözükmüyor. Önceki windos sürümü ve Vista diye iki seçenek var. Ama ben sıfırdan formatlayıp kurdum. Vista 64 ultimate sürümü kurduğum sürüm. Böyle bir hata ile karşılaşan var mı?
×
×
  • Create New...