Jump to content

olcaytu2005

Üye
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • kıbrıs

Recent Profile Visitors

472 profile views

olcaytu2005's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaş senin bu verdiğin link başka bir program yüklüyor . Bizimle dalgamı geçiyorsun???
  2.  Saolun burdaki dosyayı inidirip sistemi etkinleştirdim. Ben sistemi kurarken ya bu seçenek çıkmadı yada ben bilmeden farketmeden es geçtim. 
  3. Teşekkürler çok güzel bir sistem olmuş . Gayet hızlı ve kararlı. 2 gündür kullanıyorum bir soruna rastlamadım. Diğer windows 8 lerin ağırlığından sonra bu iyi geldi. Ama yinede windows 7 her yönüyle çok daha hızlı bir işletim sistem. Emeğinize sağlık.   Not: Yalnız bu aktivasyon işini beceremedim. Nereye tıklayıpta evet demem gerekiyor :P
  4.   ben bu partları indirdim ama nasıl birleştirip tek bir iso dosyası yapacağımı bilmiyorum . anlatabilirmisiniz?
  5. [quote name='mfs776' timestamp='1347315622' post='1239443'] signature hatası veriyorsa recovery den yapılan bir ayar var imza doğrulamayı kapatmak için şu an huawei yok elimde recovery tam olarak hatırlamıyorum ama telefon bozulmamış merak etme ufak bir yazılım hatası var [/quote] telefonu ilk aldığımda sahte konumlara izin ver ve market dışı yüklemelere izin ver ayarlarını yaptım. ama sanırım format atınca o ayarlarda gitti. şu an telefon başlama ekranında kaldığından ayar yapamıyorum. Tek yapabildiğim önyükleme, kurtarma ve upgrade bölümlerine girebilmek. önyükleme ye girdiğimde bilgisayardan direk tıklayarak çalıştırıp telefona yuklenen bir rom bulamadım. kurtarma bölümünde sd card tan yapmak istediğim rom yukleme yada program yukleme işlemleri için signature veryfication failed hatası verdi.(system recovery 3e). upgrade bölümüne girdiğimde ise paketleri yuklerken 2. pakette sürekli hata verdi. Telefonu önyükleme moduna alıp pcden yükleyebileceğim bir rom yokmu yada bir yöntemi???
  6. Direk konuya giriyorum. telefonu aldığım ilk gün baya kurcaladım root yaptım . Sonra rom toolbox programı ile birsürü dosya ve program sildim. 2.gün android.process.acore hatası Vermeye başladı telefon. Düzeltemedim ve telefondan wipe data/factory reset yaptım. Sonra telefonu reboot ettikten sonra telefonum başlamak için androide dokunun ekranında kaldı. Dokunduğum halde açılmıyor. Ekranın dört bir köşesine dokundum oda işe yaramadı. Bende huaweisupport sitesinden orjinal romunu ve modako' dan bir tane custom rom indirdim.Belki yeni rom yüklersem sistem düzelir diye. Telefonun sadece recovery bölümü açıldığı için telefona birşey yükleyemiyorum. Yüklediğim romları sd carda atıp telefonu recovery modunda başlattım. Update from sd cardı seçip içinden romu seçtim . 3üncü adımda signature veryfication failed hatası aldım. Diğer romu denedim yine aynı hata. Sonra baktımki 3e imzasız hiçbirşeyi yüklemiyor. Daha sonra sdk tools ve clockwork mod indirdim.Yalnız clockwork mod img. uzantılı olduğu için açamadım irfanview ve daemon tools ile denedim olmadı. Direk sd carta attım görmedi. Sanırım 2 günde bir telefonda yaşanabilecek tüm sorunları yaşadım [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/biggrin.png[/img] daha 1 haftalık android meraklısıyım. Çözmek için çok uğraşıyorum ama bi yerden sonra işi üstadlarına bırakmak lazım. Bana telefonu kurtarıp ilk gününe çevireceğim bir formul anlatabilirmisiniz. Telefoncuya 50-60 tl vermek istemiyorum. Kendim öğrenmek istiyorum. Birde telefona system recovery 3e yerine 2e yükleyebilirmiyim.Bu sorunu çözermi? bu arada telefonda 2.3.6 GB yüklü.
  7. huawei marka telefon kullanan varmı? Kalitesi iyi seviyedemi cin malı oldugunu okudumda . Bu fiyata bakarak iyi diye dusunuyorum ama elimde patlasında lstemiyorum:)
  8. Arkadaşlar bu telefon vodafone tarafından türkiye ye yeni getirildi.Türkiye fiyatı sanırım ortalama 700 tl civarında.Kıbrısta ise bir kampanyada 240 tl ye iniyor fiyat.Sizce bu fiyata bu telefon alınırmı? Bu telefonu kullanan yada özelliklerini bilen arkadaşlar varsa yorumlarını esirgemsinler yardımlarını bekliyorum...
  9. Arkadaşlar aranızda dalış ile uğraşan birileri varsa tavsiyelerini bekliyorum. Palet ve şinorkel alacağım ne çok pahalı ne de çok ucuz olacak ama kaliteli olacak bilgisi olan varsa tavsiyelerini beklerim. Marka özellik ve fiyat olarak.
  10. Müjdemi isterim Auslogics Boostspeep programını kurmuştum ya onu sildikten sonra bir site daha açıldı ordada %50 indirim kazandınız yazdı girdim siteye fiyat 45 tl ye düştü :D Yani bu yazılımı paralı almak isteyenler bu taktiği uygularlarsa 45 tl ye sahip olabilirler Müjdemi isterim Auslogics Boostspeep programını kurmuştum ya onu sildikten sonra bir site daha açıldı ordada %50 indirim kazandınız yazdı girdim siteye fiyat 45 tl ye düştü :D Yani bu yazılımı paralı almak isteyenler bu taktiği uygularlarsa 45 tl ye sahip olabilirler
  11. Auslogics Boostspeed up 5 deneme sürümünü yükledim az önce kendi sitesinden.Bilgisayarda 185 problem buldu kayıt defteri gereksiz kısayol falan... Denem sürümü olduğu için 15 sorunu çözeceğiz geri kalanı için programı satın almanız gerekiyor dedi. Tamam dedim satın al butonuna bastım.90 tl bi fiyat çıktı karşıma.Sonra siteyi kapattım hemen bir siteyi kapatmak istedim hemen yazı çıktı.Bekleyin gitmeyin size %20 indirim var dedi tamam dedim fiyat 72,5 olarak değişti.Bunuda beğenmedim bidaha kapat dedim bu ferde bekle dedi sana %30 indirim var tamam dedim fiyat 63 tl ye düştü ) sonra bidaha olurmu %50 indirim falan çıkarmı diye siteyi bidaha kapattım yemedi :PP Ben bilgisayardan çok fazla anlamıyorum ama şu an advanced system care 5 pro kullanıyorum gayet memnunum.Yanında ccleaner da var. ASC ile ccleaner arasında şöyle bir fark olabilir diye düşünüyorum. ASC bazı kayıt defteri girdilerini silerken bunları silmek sisteminizi etkileyebilir diye bir uyarı çıkarıyor.CCleaner da bu yok ccleaner herşeyi siliyor.ASC 5 te regediti taradığınızda bulduğu dosyaları sarı ve yeşil olarak ayırıyor.Yeşilleri siliyor sarıları size bırakıyor.CCleaner bedava olduğundan iyi ama diğerlerinin daha çok özelliği var. Ama ben herşeye rağmen ASC 5 proyu öneririm bunun yanında Tweak Now yazılımıda iyi olabilir.
  12. Neskali kardeş bimekse girdim fakat kıbrısa gönderim yapmıyorlarmış. Bende mail attım bana sadece internet üzerinden keyini satabilirmisiniz diye bakalım satacaklarmı. Neskali kardeş bimekse girdim fakat kıbrısa gönderim yapmıyorlarmış. Bende mail attım bana sadece internet üzerinden keyini satabilirmisiniz diye bakalım satacaklarmı.
  13. [quote name='neskali' date='15 July 2012 - 19:01 ' timestamp='1342378901' post='1221758'] Kis 2012 özellikleri [code]http://www.kaspersky.com.tr/kaspersky_internet_security[/code] [/quote] Sanırım senin sayende kis2012 ye geçiş yapacağım :)Kaspersky Pure 2.0 da daha üstün özellikler var ama benim için Kis te yeterli olur sanırım.Oylamadada kis 2012 açık ara önde gidiyor.Sonuçta bu ürünleri keyleri ile birlikte internetten bulabilirim ama kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Adamlar emek harcamış parası neyse verip alıcam.Almışkende alabileceğimin en iyisini alıp kullanmak istiyorum.Bedava virüs programlarıda var ama onlarında tam koruma sağladığını sanmıyorum. Sonuçta hiçbir sistem mükemmel değil herbirinin eksikleri vardır.Bu konuda bunları paylaşıp kendimize en uygun olanı seçmeye çalışıyoruz. Yorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.Norton 360 ın 2 haftalık deneme süresi kaldı süre bitiminde sanırım kis 2012 yi satın alacağım. Herkese tekrar teşekkür.
×
×
  • Create New...