Jump to content

kenzabrkn

Üye
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

522 profile views

kenzabrkn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. 2 Ekimde çıkacak olan sürümden farkı var mı acaba ?
  2. Performance konusu muydu o konu ? zafer nickli bir üyenin konusundan bahsediyorum. Reklam tartışmaları vardı...
  3. Rufus ile uefi kurulum için yükleme yaptırmayı denedim ancak boot ekranında uefi kurulumu seçince hata veriyor. Iso kalıbını açıp usb belleğe de atılmıyor boyuttan dolayı. Neyse akşam 20.00'de resmi isolar gelir kurarız.
  4. Uefi için flash belleğe atmak istediğimde dosya sisteminden büyük gibisinden bir hata veriyor.
  5. Ne kadar bağış kabul ediyorsunuz ? Tuzumuz bulunsun 9 yıllık üyeyim aktif olmasam da çok faydalandım. Konu sahibi arkadaş da bana dönerse bi kahve ısmarlamak isterim.
  6. [quote name='bulentvural' timestamp='1351675666' post='1252081'] bende dün 29 liraya aldım sorunsuz sıfır kurulum yaptım ve masa üstü geldiğinde baktım kendiliğinden etkinleşmişti [/quote] arkadaşım tüm dosyaların silindi mi yoksa sadece sistem diski mi formatlandı ?
  7. win 7 orjial sistemli bilgisayarında ürün anahtarını göremeyen pil kısmına baksın ürün anahtarı orada yazıyor(muş) aklıma gelmedi arkadaşlar bende siparişimi verdim ve win8i indirmeye başladım.sadece şunu sormak istiyorum: [size=5]Win8i kurduğum zaman tüm disklerim silinmiş mi olacak ? Mesela C ve D disklerim var.D diski de mi silinip formatlanacak ?[/size]
  8. arkadaşlar o teklif sayfasında doğrulama bölümünde orjinal olan sistemin ürün anahtarını soruyor.benim notebook hp marka ve home edition yüklü.ama ürün anahtarı kısmında rial yazıyor.yani benim sistemim orjinal değil mi ?
  9. notebook kullanıcısıyım.şuan w7 home premium kullanıyorum.sizce win8 iyi bir sistem mi ? dikkat ettim yeni çıkan notebooklarda win8 var.yani yüklemeye değer bir sistem mi ?
  10. ben haziranda aldım.bilgileri girdim.programı indirdim taradı filan 70 küsür bşy istedi.neden 29 değil ? laptopım hp marka 6c04et
  11. 5. Tercih Dokuz Eylül Maliye geldi. istedigim bölümdü herkese hayırlı olsun.
  12. bu cümLeti gözüğ kapaLı yaxzabiLir misiniz ? TÜRKÇEMİ SEVİYORUM
  13. kafada bilgi yoksa kılıcı adamın neresine sokacağını nasıl düşüneceksin.bunları yazarken bile bilgiyi kullanıyosun.bence hocan saçmalamış
  14. Tnc XP bence çok geri kaLmış.service pack 2 berbaT bişy sp3 indirip tnc nin üstüne kurulabilir ama öylede cok zor olur.sanırım başka bişy bulmam gerekecek.
×
×
  • Create New...