Jump to content

ygtcan

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ygtcan

  1. Merhaba öncelikle başarılı anlatımınız için çok teşekkür ederim bende kendime format sonrası için bir WPI hazırlıyorum lakin bir sorunum var.. şu an rardan çıkan WPI klasörü masaüstünde duruyor install klasörü içine winrar.exe yi attım. WPI.hta yı açtım anlatıldığı gibi winrar programını ekledim. yükle dediğim zaman başarılı bir şekilde yüklüyor ancak yükleme bitince bir hata mesajı alıyorum.. http://img169.imageshack.us/img169/9101/adszel.jpg[/CODE] bu da config.js nin içeriği şu an.. [codebox]// WPI Config 7.7.0+ // // User defined options // //--------------------------------------------------------------------------------------------- // Reference ... prog[0] won't be used. It's just an example. // Look in program.js to see explanation of these properties. //--------------------------------------------------------------------------------------------- // pn=0; // start value for prog numbering // prog[pn]=['ProgramName']; // uid[pn]=['APP1']; // desc[pn]=['Description']; // ordr[pn]=[0]; // dflt[pn]=['no']; // bit64[pn]=['no']; // forc[pn]=['false']; // cat[pn]=['Application Category']; // configs[pn]=['List of configs to be auto checked. Comma seperated']; // cmds[pn]=['Command Lines']; // deps[pn]=['List of items dependant on this item']; // excl[pn]=['List of items to exclude']; // cond[pn]=['Javascript Conditional Statement']; // gcond[pn]=['Javascript Conditional Statement to gray item']; // picf[pn]=['Picture File']; // picw[pn]=['Width']; // pich[pn]=['Height']; // textl[pn]=['Text Location']; // pn++; // Configurations tab Configurations=['']; ShowMultiDefault=true; CheckOnLoad='default'; // --- SortOrder=['']; //--------------------------------------------------------------------------------------------- // Your programs here ... //--------------------------------------------------------------------------------------------- pn=1; prog[pn]=['Winrar 3.90']; uid[pn]=['WINRAR390']; desc[pn]=['Winrar 3.90 Türkçe Sürüm']; dflt[pn]=['yes']; forc[pn]=['yes']; bit64[pn]=['no']; cat[pn]=['Applications']; cmds[pn]=['"%wpipath%\\Install\\winrar.exe"']; pn++; //--------------------------------------------------------------------------------------------- // End of program definitions ... //--------------------------------------------------------------------------------------------- [/codebox] Ayrıca hatada gösterdiği installer_history.js nin 55 inci satırı [CODE]historyHandle.Write(box);[/CODE] Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
  2. elinize saülık anlatım çok güzel bişi sormak istiyorum bu ghost.img filan da XP kurmak için gerekli mi ben sadece XP kurmak istiyorum başka ek bişşi istemiyorum o img dosyaları ile yaptığınızı yapmam gerekiyor mu ?
  3. Addins ler eksik ne yazıkki :S
  4. Merhaba okul için bir cd hazırlıyorumda Vİsual Basic 6 katılımsız kurulum gerekli Visual Basic 6 http://rapidshare.com/files/114417710/visualbasic6_abu137_.part1.rar http://rapidshare.com/files/114421293/visualbasic6_abu137_.part2.rar Program Yazma Uygulaması. Teşekkürler.
  5. Öncelikle elinize sağlık ilk 5 sayfayı filan okudum benim sorunuma benzer bi sorun var mı diye yok hepssini de okuyamadım konunun dile kolay 28 sayfa Ben XP üzerine sorunsuzca kurdum Vista yı tam böyle ayarlamaları filan yapıyordum flash filan kuruyordum bir den mavi ekran gekldi altta sayılar filan saymaya başladı bayaa hızlı şeklde tam okuyuyayım derkens restart attı. Yeniden başlarttım ekran gelir gelmez yine aynı şey oldu güvenli modda başlattım yine aynı şey.. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
×
×
  • Create New...