Jump to content

ozhan3030

Üye
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ozhan3030

  1. Sen armut düş ağızıma düş mantığıdasın. Şuana kadar açtığın konularda bir şeyler yapman gerekiyordu.  Dip not: Form1 de form2 tanımla sonra form2 de form1 ait çağır. bu  kadar. 
  2. Kodda bir sorun yok uygulama alanı için yanlışlık var.Application kelime anlamı uygulamadır.     Anaformun formclosed özelliğine aşağıdaki kodu ekle yeterlidir. private void Form1_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e) { this.Hide(); } veya Aşağıdaki kod ile yapabilirsin.  private void Form1_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e) { Form1 from = new Form1(); from.Close(); }
  3. Kardeş konuyu baltalanmasan. 
  4. Eğer isteyen olursa ben de olan ı internette yüklebilirim. rar şifresini www.warezturkey.net dene
  5. Fifa 14  oynayacaksan win8 de çalışmıyor. Pes te sorun yok.  O zaman win8.1 kur.
  6. Bana göre Vestel,Exper ve Grunding. Hp bazı modellerinde ısınma sorunu oluyor.Hp 2500 tl üzerindeki pc de ısınma sorunu olmuyor. Casper yeni modelleri eskilerine göre çok iyi durum.Birini şuanda ben kullanıyorum.  
  7. Kendim çözüm 1 de verdiğim şeyi denemiştim casper monitörlü kasa üzerinde yapmıştım olmamıştı(casper orjinal windows 8 dvd ile ) En son çözüm olarak hardiskeki bilgileri başka harddiske kopyalattım sonra öyle harddiskteki bütün bölümlerini sildim öyle oldu. Çözüm 2 denememiştim.
  8. O zaman yapılacak bir  şey var. windowstaki tüm bölümleri sileceksin
  9. windows 8 kur derim.  windows 8 en güzel tarafı formatlama olmada sorunlar hal ediliyor.(eğer bir yerde hata varsa kendisi onarıyor.) . Windows 7 göre daha hızlı .Bana göre en kötü tarafı başlat menüsünün almayışı ve bazı oyunların çalışmayışı.
  10. sürücüyü yükle yerine ileri şeç sonra formattan sonra bir kaç sürücüyü yükleyeceksin. Ama wfi otomatik görüyor.  
  11. [quote name='blue_life' date='26 March 2012 - 09:35 ' timestamp='1332754541' post='1175572'] @ozhan3030 Grub4dos konfigurasyon (menu) dosyasındaki [b]title [/b]ile başlayan satır, bizim menüdeki başlıklarımızı belirlediğimiz satırdır. Yani [b]title Selam Millet[/b] şeklindeki bir satırda, Selam Millet menüde görünecektir. Yardım dosyasını biraz incele. Bu konuları yazdımıştım... [/quote] Hocam herşeyi tamamladım DVD attım çalıştır. Herşey için çok tşk ediyorum.
  12. sistemi iso yaptım dvd kopyadım. boota Eror parsing plist file hatası verdi.
  13. Slm Arkadaşlar Ben Pc Format Attım Masa Üstü Bilgilerimi Yedek Almayı Unuttum Nasıl Geri Getirebilirim
  14. Kurulumdan Bittiğinde Kişisel Ayarlarınız Yükleniyor O Ekranını Değiştirebiliriz
  15. ARKADAŞLAR XP VE WİNDOWS7 MULTİ BOOT NASIL YAPABİLİRİM...DVD ŞEKLİNDE
  16. [quote name='barboyhakan' date='05 Ocak 2011 - 18:53 ' timestamp='1294254190' post='938679'] yani $uan onu yapacak Zamanım Yok Ama istersen Editlenmiş Farklı Shell32.dll dosyalarını verebilirim sende o kadar modifiye etme sadece iconları vs. değiştir. masaüstü iconlar sistem penceresi kurulum ekranı dialoglara girme cıkamasın içinden henüz yenisin. temel seylerle başla [/quote] Sende Hazır Olan masaüstü iconlar sistem penceresi, hazır xp açılıştaki boot ekranı ve Tüm dialog penceleri bunları gönderebilirmisin
×
×
  • Create New...