Jump to content

damn2u

Üye
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by damn2u

  1. serkanakin34, 36 dakika önce yazdı:

     

    QCY T 17 model kulaklığımı bağlamakta ve kullanmakta bu sürümde bir sıkıntı yaşamadım. 

     

    TP Link UB500 ve QCY arasında bir sıkıntı var sanıyorum, iki markayı bir arada kullanıp sıkıntı çeken bir çok konu buldum internette.

  2. amd_turkey, 15.03.2023 - 22:41 yazdı:

    Değeri bilinmeyen rulman kardeşimize başarılar diliyorum. Sunum kısmını atlamamanı rica ediyorum. Tezgahında ne kadar iyi ürün olsa da reklam önemli

    Çok haklısınız çünkü benim gibi işin iç kısmında neler döndüğünü bilmeyen basit bir kullanıcı olarak mesela ben bu konunun ilk mesajından hiç bir şey anlamadım. 

  3. numberslevin, 2 saat önce yazdı:

    Bt adaptör ile alakalı. aynısı onboard bt intel ile kullanıyorum sorun yok.

    Hadi ya, bu kötü oldu. Bu adaptörler falan ufacık paketlerde oluyor hafıza kartı ve flash belleklerde olduğu gibi zarar vermeden açılamıyor, bu yüzden iade de edemem şimdi. Resmen elimizde patladı. 😒

  4. Emre028, 17 dakika önce yazdı:

    Ekran alıntısı aracı yerine winsnap tavsiye ederim. Bluetooth sorunu benim msdn win11imdede var qcy t5 olması lazım sorun çıkarıyor. Ancak jbl vibe 100 kulaklığımda sorun yok. Sistemsel değilde daha çok qcy ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.

    Hay lanet ya, QCY ile sorun yaşayan tanıdığım 3. kişisiniz. Gerçi başka bir marka kulaklık ile yine sorun yaşayan olmuştu ama anlamadım. Bu arada QCY Ailypods'u telefonda sorunsuz kullanıyorum. Acaba BT adaptörü iade edip UGreen ya da Baseus mu alsam bilemedim açıkcası. Bu arada  ekran alıntı aracı tavsiyeniz için teşekkür ederim. Alternatif olarak ShareX kurmuştum fakat Winsnap katılımsız bulup deneyeceğim.

  5. Windows ekran alıntı aracını kullanamama dışında bir sıkıntı görmedim şimdilik. Normalde Lightshot kullanıyordum bu iş için ama o da Windows 11'de bir süre sonra çalışmamaya başlıyor, tekrar kurulum yapınca yine bir süre çalışıp sonra bozuluyor. Bu arada sistemle alakalı değil ama TP Link UB500 Bluetooth adaptör almıştım, QCY Ailypods ile kullanmak için sisteme bugün kurdum fakat adaptör ile kulaklık arasında yarım metre bile olmamasına rağmen bağlantı sık sık kopuyor. İnternette tek bir çözüm gördüm denedim o da başarılı olmadı. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

    Screenshot_1.png

    Screenshot_2.png

    • Thanks 2
  6. Emre028, 7 dakika önce yazdı:

    Herhangi bir çökme yada oyunculardan böyle geri dönüşler yok. Herşeyi doğru bir şekilde yaptığınıza eminmisiniz?

    Neden hata yapayım ki. Ayrıca sizin değil başka Windows 11 çalışmalarında da aynı sorunları yaşıyorum. Opera Browser ve Genshin Impact W11 ile uyumlu değilse bilmiyorum ama crash veriyor, hata raporlaması da yapıyorum uygulama geliştiricilerine geri dönüş için.

  7. Alphonso_Elric, 25 dakika önce yazdı:

    Dosyaları linkteki rar dosyasında bulunan orjinal dosyalar ile değiştiriniz. (Dosyalar İçin Sahiplik Alınmalıdır.)

    İcon Resetler Dosyasını çalıştırınız, bir sorun olmazsa iconlar orjinale dönüş olmalı.

    https://www.mediafire.com/file/66uae26cp7121i1/Orjinal_DLL_Dosyalar%C4%B1.rar/file (Tnc Debrid ile İndir)

    imageres.dll.mun    -      C:\Windows\SystemResources
    zipfldr.dll.mun     -      C:\Windows\SystemResources
    occache.dll         -      C:\Windows\System32
    fontext.dll         -      C:\Windows\System32

    Sahiplik alınma kısmını açıklayabilir misiniz? Maalesef sizler kadar bilgili olmadığım için biraz fazla soru yağmuruna tutuyorum kusura bakmayın. Bu işlemi nasıl yapabiliriz?

  8. Emre028, 1 saat önce yazdı:

    Hangi yöntemle format attınız ve format attığınız sistem özellikleri en azından orta segment bir cihaz mı ?

    32gb kingston usb 3.0 flash bellek, UEFI şekilde format atıyorum. Sistemim ise AMD Ryzen R5 2600, Nvidia GTX1060, 16gb 3200mhz ddr4 bellekler ve son olarak en önemlisi 240gb m2 ssd windows kurulumu ve programlar için kullanıyorum.

  9. Arkadaşlar bir duyum aldım ama ne kadar doğru bilmediğim için soruyorum. Alta iliştireceğim Windows 10'a ait ayarların Windows 11'de olmadığını söylemişti bir arkadaşım, bunun doğruluğu var mı?

     

    dv5k1lx.jpg

×
×
  • Create New...