Jump to content

35egehanim35

Üye
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • pc tec alny

Recent Profile Visitors

1337 profile views

35egehanim35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Teşekkürler Paskal. Sayende Yine Alanyada Tekim.

    1. semsibey

      semsibey

      İşlerin bereketli olsun :)

      Diğerlerinin evlatları yokmu? taş mı yiyecekler :p

      Biraz avans ver onlara..

      Alanya'da tam deniz havası bu sıralar..

      Temmuz-Ağustos sıcak, Ruslar filan.. çekilmez.

    2. KintaRo

      KintaRo

      buraya gönderin, ben çekerim rusları.

    3. FeritEtemSinBin
  2. Teşekkürler Paskal. Sayende Yine Tekim.

  3. Teşekkürler Paskal.

  4. Teşekkürler Paskal. Sayende Yine Alanyada Tekim.

  5. Teşekkürler Paskal. Sayende Yine Alanyada Tekim. :)

  6. Çok Güzel birşey olacağına şimdiden eminim. Tekrar Teşekkürler. :)
  7. bence hepsi olmalı çünkü malesef ülkemizde birçok yerde hala eski bilgisayarlar kullanılıyor. vistaya gelince ben hiçbir zaman sevmesemde bazen orj lisans ile kurmak zorunda kalabiliyorum. özelikler casper bilgisayarlarda . Ayrıca daha önceki sürümde xp64 bit kuramamıştım . defalarca denememe rağmen bu sürümde xp64bit umarım sağlıklı çalışacaktır. 1 ihtimal açıklamalarında xp64bit için imajı kendiniz ekleyin demiş olabilirsin. benim dikkatimi çekmedi ama . eğer öyleyse özür. :) kendi kullandığım laptopum Dell latitude e4300 en randımanlı xp64 ile çalışıyor. ayrıca 64bit harika çalışıyor. :D bende aynen katılıyorum XP64 Bit i olmalı. ve bir Wifi Slax ile Backtrack te eklenebilirse eğer :good:
  8. Teşekkürler Paylaşım için. Birsürü yalnış yönlendirmelerden sonra bu sayfaya ulaşabildim. diğer sayfalar gibi aldatma olabileceği endişelerim vardı ama programı indirip kurup sonrada sağlıklı çalıştığını gördükten sonra ne kadar teşekkür etsem azdır. emeğine sağlık. teşekkürler. :thumbsup: 
  9. arkadasım 2012 senesinde açmışsın konuyu benimde derdim senin gibi flash disk e windows yuklemem gerek diğer önemli şey bu windows da internet explorer yada google crome un tüm sitelere girebilmesi lazım bir şey bulabildiysen benimlede paylaşırsan sevinirim.
  10. benim dükkana asusta sonyde geliyor ama en az gelen markalar acer ile samsung exper casper Arçelik hele lenova hatta toshibada sık sık geliyor. Acer al derim bildiğim kadrı ile sorunlu olan modeli 2 yada 3 tane gerisi hep taş gibi cihaz samsung markasıda çok nadir geliyor sorunlu modeli benim bildiğim kadarı ile yok. hoş hala almadıysan bu sahatten sonra alacağınıda sanmam. aldıysanda hayırlı olsun.
  11. Yani ASUS la exper i aynı küfeye koymuşsun ya :) :dribble: ALLAH ta seni güldürsün emi.
  12.   merhaba arkadaşım bende var upload etmedim ama edebilirim. sorununu çözemezsen bana ulaşırsan upload edebilirim srun değil.
×
×
  • Create New...